זה מתאים גם לילדות בנות שנתיים?
תלוי מהזה מתאים גם לילדות בנות שנתיים?
התכוונתי לקשתותתלוי מה
הקשתות לא
הסיכות תלוי כמה שיער יש לה...
"כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך מצוה לא לומר דבר שאינו נשמע"מה יש לכם עם האימוג'ים הכועסים? אתם לא מסוגלים לקבל את השונים מכם???
אני אישית סגורה בבית, היו כאן מחבלים אתמול! למה לא להכיל ולשתוק???
למה לא להכיל ולשתוק???
ויש אנשים שבדיוק הפוך. הסחת הדעת בלבד עוזת להם להירגע כדי לא להיכנס לפאניקה/ חרדות/ דיכאון!"כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך מצוה לא לומר דבר שאינו נשמע"
יש עכשיו הרבה אנשים שקשה להם עכשיו לחשוב על קניות או על אחוזי שיתופים כשזה המצב
או במילים שלך -
אפשר לחשוב כמה כסף כבר אפשר לעשות מהאחוזים האלויש עכשיו הרבה אנשים שקשה להם עכשיו לחשוב על קניות או על אחוזי שיתופים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: