מתכון מעדן חלב ביתי - בטעם שוקולד חלב או לבן
מתכון למעדן אמיתי- חלב ביתי טעים בטעם שוקולד חלב-מריר או שוקולד לבן. פשוט להכנה וכל כך טעים! עד שיבוא לכם לצלול ולשחות במעדן!
www.10dakot.co.il
ברגע שיש קורנפלור לא מומלץ להקפיא. זה לא יהיה אותו דבר אחרי הקפאה.מתכון מעדן חלב ביתי - בטעם שוקולד חלב או לבן
מתכון למעדן אמיתי- חלב ביתי טעים בטעם שוקולד חלב-מריר או שוקולד לבן. פשוט להכנה וכל כך טעים! עד שיבוא לכם לצלול ולשחות במעדן!www.10dakot.co.il
ברגע שיש קורנפלור לא מומלץ להקפיא. זה לא יהיה אותו דבר אחרי הקפאה.
במעדנים התעשייתיים יש מייצבים אחרים ולכן לכאורה ניתן להקפיא אותם (אם כי גם הם משתנים).
יכול לצבור יותר מדי נוזלים, לאבד סמיכות.ואם כן אקפיא
במה זה יתבטא?
בטעם? במרקם? זה יהיה נוזלי יותר? עם גושים?
תודה מראש.
לדעתי עיקר ההבדל יהיה במרקם.יכול לצבור יותר מדי נוזלים, לאבד סמיכות.
מה אומרת @hbecker ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: