כללי ניתוק שרשור באינדיזיין-קצת דחוף

פפפ

משתמש רשום
איך מבטלים את הקשר בין עמודים משורשרים כך שהטקסט ישאר ורק לא יהיה לו קשר לעמוד הקודם?:eek::eek:
תודההההה

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לחיצה כפולה על ריבוע השרשור בתיבת הטקסט שמעוניינים שתהיה האחרונה בשרשור.
לאחר הלחיצה הכפולה התיבה הזו תהפך לתיבה האחרונה בשרשור הטקסט והתיבות שלאחריה יתרוקנו.

עדי רביד

משתמש רשום
נכתב ע"י פפפ;387920:
איך מבטלים את הקשר בין עמודים משורשרים כך שהטקסט ישאר ורק לא יהיה לו קשר לעמוד הקודם?:eek::eek:
תודההההה

אפשרי לביצוע באמצעות הסקריפט StorySplitter.
את הסקריפט אפשר להוריד מכאן

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה מה שהבנתי שהיא שאלה, יש לך איזושהיא בעיה עם התשובות שלי???
ודרך אגב, ניק חדש? מה קרה, "איזוטופ" יצא מהאופנה?

ובלי שום קשר לגישה המזלזלת שלך, אני מאוד אשמח לשמוע למה המקרה הזה הוא שונה ממקרה רגיל של שרשור תיבות טקסט, אחרי הכל גם לי יש עדיין מה ללמוד, אני בסך הכל כמה חודשים באינדיזיין...

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
יש את ה: SplitStory. סקריפט המגיע עם האינדיזיין (החל מCS3)
(הגם שלפעמים זה משבש קצת)

פפפ

משתמש רשום
תודה לכולם, הסתדרתי. EDEN הכוונה הייתה שהטקסט אח"כ לא יתרוקן אלא ימשיך כרגיל, רק הקשר בינהם ינתק. שוב תודה.

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יואו, מה יש פה לאנשים.
מי מתכוון לזלזל.
כשאני נכנס לפורום אני לא יושב פה הרבה ומקדיש מחשבה רבה למילותיי. אני מרפרף במהירות ומעיר את הערותיי, על דרך הקיצור.
סליחה בכל אופן.
ואם לא הבנת מה היא רצתה, אז כבר היא כבר הבהירה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה