כי לפני זה הם תמכו בהתלהבות ביחסים בין מדינות ערב לישראלמה שעוד יותר מדהים הוא שמשום מה, נתניהו דיבר נגד הישענות על חברי הכנסת הערבים, עוד לפני שבכלל היו הסכמי שלום...
כי לפני זה הם תמכו בהתלהבות ביחסים בין מדינות ערב לישראלמה שעוד יותר מדהים הוא שמשום מה, נתניהו דיבר נגד הישענות על חברי הכנסת הערבים, עוד לפני שבכלל היו הסכמי שלום...
מדהים, הבעיה עם המשותפת היא שהם לא תמכו בהסכמי השלום..
זה גם וגם..כי לפני זה הם תמכו בהתלהבות ביחסים בין מדינות ערב לישראל
הראשונה חכמה. אין מה לומר.
גם אני לא מבינה את ההגיון.נתניהו כורה לעצמו פח.
ברגע שהוא הופך את הערבים לשותפים לגיטימיים בממשלה, הוא פותח בזה את הפתח להפיל אותו על ידי הקמת ממשלת מרכז שמאל + ליברמן.
נטפרי חסמו את האפשרות לראות בציטוט?ושוב הליכוד בקמפיין החיסונים
ונראה לו שמישהו שם ישתכנע מאלוף הקומבינות?ההיגיון שלו בכלל פונה לציבור הישראלי, כל הזמן עסוקים בלהגיד רק לא ביבי וביבי שונא ערבים וכו'
הוא רוצה לשנות לשמאול את השיח...
מעניין שאתה אומר את זה...נתניהו כורה לעצמו פח.
ברגע שהוא הופך את הערבים לשותפים לגיטימיים בממשלה, הוא פותח בזה את הפתח להפיל אותו על ידי הקמת ממשלת מרכז שמאל + ליברמן.
מיותר לומר שהסיכוי שהערבים יצביעו לו, נמוך מהסיכוי שהחרדים יצביעו למרצ.
אי התמיכה בהסכמי השלום היה הקש ששבר וכו' מבחינת החברה הערבית, ונתניהו כרגיל זיהה ראשון.מה שעוד יותר מדהים הוא שמשום מה, נתניהו דיבר נגד הישענות על חברי הכנסת הערבים, עוד לפני שבכלל היו הסכמי שלום...
כמה צחקתי.חכמי) תל"ם ...
מקור?
השאלה היא האם יהדות התורה היא מפלגה ככל המפלגות שהולכת אחר רצון בוחריה, ואז אני אחליט לאיזו מפלגה בא לי להצביע, או שהיא מפלגה שבאה להציל את היהדות ולדאוג לחוקי הגיוס והגיור.תעשה סקר בקרב מצביעי יהדות התורה, ותגלה אחוז צפון קוריאני של תמיכה בנתניהו.
אז מה אתה רוצה?
מה ברור? כתוב במפורש שהסקר נעשה בכל חלקי החברה הערבית.ברור שזה לא כולל את החברה הדרוזית, שם יש רוב גדול למפלגות ציוניות.
אין כאן שום חישוב.אם המפלגות החרדיות לא ילכו עם נתניהו, ירד להם לפחות 3 - 4 מנדטים, וכח ההשפעה שלהם בנושא הגיוס \ גיור יהיה בהתאם.
החברה הדרוזית לא נחשבת כחברה ערבית - גרים במקומות נפרדים.מה ברור? כתוב במפורש שהסקר נעשה בכל חלקי החברה הערבית.
צודקת לגמרי.בואו נסיים כאן.
ממש חבל על האשכול.
מי שיש לו מודעה או קמפיין ספציפי שיעלה.
מישהו אחד שכחת:צודקת לגמרי.
נקודה מעניינת היא לראות מה הקמפיינים השונים מוכרים -
ביבי מוכר תקווה = חיסונים, פתיחת כלכלה והמשך השגשוג המדיני.
סער מוכר תקווה = ביבי ילך הביתה, תהיה ממשלה עניינית שמונעת מטובת האזרחים, נאחד את העם.
בנט מוכר תקווה = המצב הכלכלי קשה, אי לכך אני דוחה כל עיסוק ועובר לטפל כל כולי רק בכלכלה.
גנץ מוכר קבלות = הגנו על הדמוקרטיה ועל מערכת המשפט, הקרבתי את עצמי כדי לעזור לעם ישראל בשעת משבר.
חולדאי מוכר קבלות = יש שתי מנהיגים בישראל, ביבי של הימין, ואני - ראש הממשלה של מדינת תל אביב, המעצמה הכלכלית והתרבותית של ישראל, המנהיג של השמאל.
ליברמן מוכר שנאה = שנאה לדתיים ולחרדים, להחזיר את המדינה לידינו מידיהם הסוחטות של המפלגות החרדיות.
לפיד מוכר בידול מנתניהו = הוא מנהיג מחנה רק לא ביבי, וממילא המנהיג האולטימטיבי של מחנה המרכז - שמאל.
המפלגות הערביות מוכרות סוציאליזם ושנאה לנתניהו = הם ידאגו לשוויון כלכלי וכו', ויעשו לנתניהו צרות פוליטיות.
מרצ מוכרת ערכים = סוציאליזם טהור, שוויון, חופש ביטוי, ליברליזם אמיתי.
אפילו לא שמתי לב , סורי.מישהו אחד שכחת:
החרדים. כמה צפוי.
יהדו"ת כצפוי תמכור את "ככל אשר יורוך"מישהו אחד שכחת:
החרדים. כמה צפוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: