אתה מדבר על דוברמן?וכיון שאין לו כלום להציע, הוא מעורר פרובקציות וזורע שנאה בחברה.
כמו שאמר מי שאמר:
"לא משנה לי אם תכתבו עלי דברים טובים או אפילו גרועים, העיקר שתאייתו את השם שלי נכון"
אתה מדבר על דוברמן?וכיון שאין לו כלום להציע, הוא מעורר פרובקציות וזורע שנאה בחברה.
כמו שאמר מי שאמר:
"לא משנה לי אם תכתבו עלי דברים טובים או אפילו גרועים, העיקר שתאייתו את השם שלי נכון"
מנסה לפצח את החידה מה נתניהו נוהר לערבים?רה״מ נתניהו ב״נאום נצרת״:
"אם יהודים וערבים יכולים לרקוד יחד ברחובות דובאי, הם יכולים לרקוד יחד גם במדינת ישראל. עידן חדש מתחיל היום - של שגשוג, שילוב וביטחון. תודה רבה לכם".
הפעם זה יהפוך לקמפיין המרכזי:מנסה לפצח את החידה מה נתניהו נוהר לערבים?
מה הזיכרון שלהם לא משהו?"הערבים נוהרים לקלפיות - להצביע הליכוד"
יו״ר המפלגה הכלכלית פרופ' ירון זליכה לישי כהן באולפן 'כיכר':בנוסף הוא מצהיר:
"אקצץ את קצבאות הילדים, תביאו ילדים אך לא על חשבון משלם המיסים".
לא הבנתי.יו״ר המפלגה הכלכלית פרופ' ירון זליכה לישי כהן באולפן 'כיכר':
״אני אומר לך כאן, באולפן חרדי, שאם אבחר לתפקיד שר האוצר, אקצץ את קצבאות הילדים בצורה שכל ילד מעבר לילד הרביעי לא יתוקצב בכלל ע״י מדינת ישראל. אנחנו לא מסוגלים לממן יותר את צמיחת האוכלוסייה הזאת״.
דוקא אני חושב שיש הגיון לחשוף דבר כזה דוקא באולפן חרדי כדי שלא יצטייר כ'אנטי חרדי', אלא כמונע משיקולים ענייניים.לא הבנתי.
הגיע לאולפן לשכנע אותנו לא להצביע לו....?
לא שמעתי אותו. אך זה מאוד תלוי איך "הוריד" את הדברים..דוקא אני חושב שיש הגיון לחשוף דבר כזה דוקא באולפן חרדי כדי שלא יצטייר כ'אנטי חרדי', אלא כמונע משיקולים ענייניים.
שמישהו יסביר לי אם הערבים באמת מצביעים לו בסקרי עומק.רה״מ נתניהו ב״נאום נצרת״:
"אם יהודים וערבים יכולים לרקוד יחד ברחובות דובאי, הם יכולים לרקוד יחד גם במדינת ישראל. עידן חדש מתחיל היום - של שגשוג, שילוב וביטחון. תודה רבה לכם".
סליחה על התגובה, אבל הייתי מציע לו לפטור ממיסים את הילד הרביעי והלאה...הפרופ' ירון זליכה, יו"ר מפלגת "הכלכלית",
מפרסם תוכנית "12 נקודות" המפרטת את הצעדים בהם ינקוט אם ייבחר לתפקיד שר האוצר.
בין הצעדים: הורדת מחיר הדיור, הפחתת המיסים לשכירים ועצמאים והגדלת קצבאות הזקנה.
בנוסף הוא מצהיר:
"אקצץ את קצבאות הילדים, תביאו ילדים אך לא על חשבון משלם המיסים".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: