דוגמאות בבקשהחברי הכנסת שלנו עושים המון למענינו!
זה ישיבת סלבודקה והוא שקרן, זה לא מהקורונה
כי בתקופה הזו יש שם ניילונים חלוקה לקפסולות
דוגמאות בבקשהחברי הכנסת שלנו עושים המון למענינו!
לא צריך לעבוד קשה כדי להפריך אותו ואת טענותיו,זה ישיבת סלבודקה והוא שקרן, זה לא מהקורונה
כי בתקופה הזו יש שם ניילונים חלוקה לקפסולות
ניסיתי כמה וכמה פעמים לשאול את חברי שטענו את אותן טענות כמוך, 'מה ציפיתם שחברי הכנסת יעשו בשבילכם ולא עשו ולכן התאכזבתם???זה לא נכון (ולא בקטע שאינך צודק אלא זה הרבה יותר מכך).
משה אבוטבול לדוגמא איבד את ראשות העיר בית שמש לעליזה בלוך רק בגלל הזלזול הזה.
ככל שהמפלגות החרדיות ימשיכו עם שכרון הכוח הזה, ויהיו בטוחים שאפשר לזלזל בציבור - ברמה של: אנחנו נוציא קול קורא וכולכם תלכו להצביע כמו עדר כבשים - הם יאכלו אותה שוב ושוב ושוב...
בואו לא נשכח שסמוטריץ מחכה להם בחניה, ועם הזלזול הזה הם ישלמו מחיר, לא בהכרח שהם יראו אותה ברמת המאקרו, אבל זה בוודאי יקרה. ויתרה מכך, גם אם בסוף המצביע הממוצע ילך להצביע כי ר' חיים אמר וכדו', רגשות התסכול שלו לא ילכו לשומקום, ובבוא העת כנראה זה יתפוצץ...
סלח לי, אבל כנראה אתה לא שם לב שענית לי על נושא שונה לחלוטין ממה שעסקתי בו.ניסיתי כמה וכמה פעמים לשאול את חברי שטענו את אותן טענות כמוך, 'מה ציפיתם שחברי הכנסת יעשו בשבילכם ולא עשו ולכן התאכזבתם???
לרוב הם נשארו בשקט, פשוט לא היה להם מה לענות.
אני אומר, די עם הבכיינות.
ראשית כל אנחנו מצביעים רק בגלל שגדולי הדור הורו לנו כך
וב' הם נמצאים בכנסת בכדי שנקבל את התקציבים המגיעים לנו בזכות ואת זה הם עושים לנו -פחות או יותר - ביעילות ובמקצועיות.
וג' לרוב כל מי שפונה אליהם לעזרה בכל נושא המצריך התערבות עסקנים, נענה בסבר פנים יפות-
אז ל-ה-פ-ס-י-ק ע-ם ה-ב-כ-י-י-נ-ו-ת.
ברגע האמת, מרן מסתכל מלמעלה ו...רוצו להצביע ג\שס
סער כבר לא כל כך רלוונטי כי לפי איך שזה נראה הוא יגמור אם איזה 9/10 מנדטיםבחזרה לסער.
הוא נמצא במלכוד בעניין החרדים מצד אחד לפיד נוגס בו חזק
אבל מצד שני הוא לא יכול לצאת חזק נגדם כי כביכול הוא שומר על
קשר חם עם החרדים אז הוא מסתפק בכך שאומר שהוא לא יכפה
כפיה דתית שבזה עצמו יש לו בעיה כי יש לו היסטוריה עם חוק
המרכולים. מה הייתם מציעים לו לעשות?
סער יש לו בעיה, מה שנאמר 'רוקד על כל החתונות', הוא חייב להגדיר קהל יעד מאוד מסוים ולחתור אליו ובכל הכוח.בחזרה לסער.
הוא נמצא במלכוד בעניין החרדים מצד אחד לפיד נוגס בו חזק
אבל מצד שני הוא לא יכול לצאת חזק נגדם כי כביכול הוא שומר על
קשר חם עם החרדים אז הוא מסתפק בכך שאומר שהוא לא יכפה
כפיה דתית שבזה עצמו יש לו בעיה כי יש לו היסטוריה עם חוק
המרכולים. מה הייתם מציעים לו לעשות?
לדעתי זה נתון למחלוקת.סער יש לו בעיה, מה שנאמר 'רוקד על כל החתונות', הוא חייב להגדיר קהל יעד מאוד מסוים ולחתור אליו ובכל הכוח.
אגב, מוכח שוב ושוב עד כמה הקהל ה'ימין הממלכתי' הוא פייק שלא באמת קיים במציאות כמעט (בערך כמו מרביצי של דגל).
ראינו את זה עם כחלון, בוגי יעלון וכעת עם סער.
לא חושב שהוא 'שחקן תקשורת'.מה הרציונל של סמוטריץ להכניס את שמחה רוטמן לרשימה?
יש למישהו קייס - הסטורית, על שחקן תקשורת שחיזק רשימה פוליטית? (לא לפיד - הוא בראש הרשימה)
שייך לאשכול הסמוך.מה הייתם מציעים לו לעשות?
שמחה רוטמן הוא עורך דין רהוט וחד כתער, שדעתו על בג"ץ ומוסד היועמ"ש מפורסמת מאוד, לא נראה לי כל כך שחקן תקשורת.מה הרציונל של סמוטריץ להכניס את שמחה רוטמן לרשימה?
יש למישהו קייס - הסטורית, על שחקן תקשורת שחיזק רשימה פוליטית? (לא לפיד - הוא בראש הרשימה)
ואולי גם מועמדו של סמוטריץ לשר המשפטים.שמחה רוטמן הוא עורך דין רהוט וחד כתער, שדעתו על בג"ץ ומוסד היועמ"ש מפורסמת מאוד, לא נראה לי כל כך שחקן תקשורת.
לא חושב שהוא 'שחקן תקשורת'.
מסכימה עם כל מילה.שמחה רוטמן הוא עורך דין רהוט וחד כתער, שדעתו על בג"ץ ומוסד היועמ"ש מפורסמת מאוד, לא נראה לי כל כך שחקן תקשורת.
לא שחקן, ומתראיין מצוייןשמחה רוטמן הוא עורך דין רהוט וחד כתער, שדעתו על בג"ץ ומוסד היועמ"ש מפורסמת מאוד, לא נראה לי כל כך שחקן תקשורת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: