הפרשי הגיל..רק גנץ נראה ממש מקומצ'ץ ובנט נראה ממש בסדר.
ברור! היהודים אשמים בכל...ישראל ביתנו:
החרדים אשמים בקורונה!
בשביל קמפיין פוליטי, עושים הכל.איזה אומץ לעמוד על בימת הכנסת ולהתנצל בפומבי על טעות.
מתי זה קרה פעם אחרונה על בימת הכנסת?
יהי רצון שירבו קמפיינים כאלו בישראל.בשביל קמפיין פוליטי, עושים הכל.
צריך לערוך את זה ולהחליף את פס הקול בקריאה של ליברמן לא לציית להנחיות
קצת עריכה ואיפור....הפרשי הגיל..
ברור..קצת עריכה ואיפור....
וואו, ענק!צריך לערוך את זה ולהחליף את פס הקול בקריאה של ליברמן לא לציית להנחיות
אני לא מסכימה עם דבריך ועם המשפט הזה בפרט!!!איכשהוא יכלנו לגרד קצת...
שכח לברך..
ויש לעיין טובאשכח לברך..
מגוחך.על רקע המו"מ התקוע בין הבית היהודי והאיחוד הלאומי הוקם צוות קמפיין מטעם מפלגת הבית היהודי למצד המו"מ אותו מוביל זבולון אורלב. היום (חמישי) הם משגרים סרטון קמפיין ראשון, בו הם עוקצים את בנט וסער, שהם הליכוד ב' וג' ואומרים שבית יש רק אחד. הבית היהודי בראשות חגית משה
צפה בקובץ המצורף 821637
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: