קמפיין ש"ס- הרב שלום כהן
צפה בקובץ המצורף 816985
בעיני, כל צורת החשיבה של קמפיין של 'כאן ועכשיו' וכמה קולות הוא יביא 'כאן ועכשיו' מוטעית.@רסיס לילה היקר והחכם.
מזכיר לך שהסכמתי איתך, ורק הוספתי שאתה קצת מגזים.
אחדד:
עבור המצביעים לגדולי ישראל קיים קמפיין חזק מאד. אצל הליטאים הוא ברחובות ובאווירה סוערת, ואצל החסידים בתוך הקהילות.
חלק מאלו [לא כתבתי רוב כי לא בדקתי] שמצביעים לגדולי ישראל מסתפקים בכך שהם בחרו באותם אנשים. החלק האחר אולי מקטר, אבל בפועל מצביע, ועל ען כלפיהם אין לצפות לקמפיין, אלא ליחס מכבד תמידי כמו כל מצביע. וזה עניין שונה, אתה דיברת על קמפיין. עבור אלו ואלו זהו כלל לא תירוץ מהשק, אלא סיבה כבדת משקל. אצל חלק היא מספיקה ואצל חלק היא מצטרפת או לא עם סיבות אחרות.
עבור המצביעים לעסקנים - על זה כתבתי שאני מסכים איתך, אך אתה מעט מגזים עם הדרישה.
למה?
פשוט - קמפיין איכותי [המלווה בכל מה שקמפיין צריך מלבד לוגו וג'ינגל] עולה הון עצום. סביר להניח שיכולתו להשפיע על כמות קולות שיצדיקו את מחירו, מוטלת בספק.
התבונן בדברים לא ברפרוף, אשמח לתשובתך.
וגם לאלץ את מתנגדיו להתנגד לחלוקת הכסף ובכך לעורר על עצמם את זעמם של הנזקקים החילונים (יש כאלו!)נראה שהוא בחר במכוון במסלול התנגשות ישיר עם היועץ המשפטי ובג"ץ, כשהוא מעלה בלונים מופרכים לאוויר, רק בשביל להראות איך היועץ המשפטי הוא השליט האמיתי במדינה, ולכן צריך להצביע לו, כי רק הוא יפיל את שלטון המשפטנים, כמו שראינו שהוא עשה באחד עשר השנים האחרונות.
אהבתיבלונים מופרכים לאוויר
?קח כדוגמא את המיילים השבועיים ששולח פינדרוס.
פעם שעברה הוא לא עשה קמפיין געוואלד.אני מאמין שגם הגוועלד יבוא, אבל רק צמוד למועד הבחירות.
אני בכלל חושב שהוא מעולם לא התכוין לחלק כ"כ הרבה כסף מהקופה המרוקנת.וגם לאלץ את מתנגדיו להתנגד לחלוקת הכסף ובכך לעורר על עצמם את זעמם של הנזקקים החילונים (יש כאלו!)
או שהוא אומר לעצמו: " אם זה יעזור לי לצלוח את הבחירות, כל שקל מקופת המדינה (שאינה על חשבון הליכוד) שווה למען המטרה הנעלה, ואם חלילה יקרה הגרוע מכל ואפול מהכסא, נו, לא נורא, שממלאי מקומי יתמודדו עם החוסר...אני בכלל חושב שהוא מעולם לא התכוין לחלק כ"כ הרבה כסף מהקופה המרוקנת.
אשף פוליטי שכמוהו ידע היטב מה שיקרה.
מתנגדיו יצעקו שהוא מפזר ברוח את כספי המדינה, היועהמ"ש יודיע שזה כלכלת בחירות ולראש הממשלה יהיה על מה לצעוק "גיוואלד".
תראו איך רציתי לעזור ולסייע לכם לעבור את התקופה הקשה ורק בגלל סער, לפיד, חולדאי וגנץ נשארתם עניים...
ובכלל הנה לכם ראיית הזהב למה צריכים לסלק מחיינו את שלטון הפקידים והחונטה המשפטית שתוקעים מקלות בגלגלי כל סיוע חיוני לאזרחים מוכי הקורונה והמשפטיזציה...
לא נראה לי שיכול להיות לו קמפיין טוב וברור מזה.
כל הדברים שבהם ולמענם הוא נלחם קיימים בקמפיין כזה.
אז את אנחת הרווחה שיצאה ממנו לאחר שהיועץ הודיע את הודעתו לא שמענו, היא היתה בחדרי חדרים.
כמובן הוא ימשיך לפמפם אך יתפלל שהיועהמ"ש יעמוד על שלו.
ושלא תבינו לא נכון, הוא יהיה צודק בכל מה שיאמר אז נגד כל המי ומי שהזכרנו, אך זוהי כוונתו המדויקת.
אחרי פעמיים שבהם הוא פיזר בפועל את כספי המדינה לכל רוח, למרות התנגדות הדרג המקצועי, אין שום סיבה לחשוב שעכשיו הוא לא מתכוון לזה.אני בכלל חושב שהוא מעולם לא התכוין לחלק כ"כ הרבה כסף מהקופה המרוקנת.
אשף פוליטי שכמוהו ידע היטב מה שיקרה.
מתנגדיו יצעקו שהוא מפזר ברוח את כספי המדינה, היועהמ"ש יודיע שזה כלכלת בחירות ולראש הממשלה יהיה על מה לצעוק "גיוואלד".
תראו איך רציתי לעזור ולסייע לכם לעבור את התקופה הקשה ורק בגלל סער, לפיד, חולדאי וגנץ נשארתם עניים...
ובכלל הנה לכם ראיית הזהב למה צריכים לסלק מחיינו את שלטון הפקידים והחונטה המשפטית שתוקעים מקלות בגלגלי כל סיוע חיוני לאזרחים מוכי הקורונה והמשפטיזציה...
לא נראה לי שיכול להיות לו קמפיין טוב וברור מזה.
כל הדברים שבהם ולמענם הוא נלחם קיימים בקמפיין כזה.
אז את אנחת הרווחה שיצאה ממנו לאחר שהיועץ הודיע את הודעתו לא שמענו, היא היתה בחדרי חדרים.
כמובן הוא ימשיך לפמפם אך יתפלל שהיועהמ"ש יעמוד על שלו.
ושלא תבינו לא נכון, הוא יהיה צודק בכל מה שיאמר אז נגד כל המי ומי שהזכרנו, אך זוהי כוונתו המדויקת.
הוא גם מגויס לקמפיין הליכוד?*ביום שאחרי ביבי / עמית סגל*
מה אמרת עכשיו?הוא גם מגויס לקמפיין הליכוד?
(ואחרי זה ביבי יספר לנו כמה רודפים אותו בתקשורת)
שבניגוד למה שנתניהו משדר, הרבה מאנשי התקשורת הבכירים, מזוהים איתו. ומשדרים מסרים שלו.מה אמרת עכשיו?
דבריך דברי טעם. תגובתי לא בשביל כאן.שבניגוד למה שנתניהו משדר, הרבה מאנשי התקשורת הבכירים, מזוהים איתו. ומשדרים מסרים שלו.
עמית סגל, ינון מגל, ליבסקינד, ברדוגו, כולם ממש בכירים בתקשורת. ומדברים כמו מירי רגב ומיקי זוהר.
(בלי קשר, נהניתי מכל מילה שלו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: