זהו, אחרי שרוני גמזו ראה את שכתבת, כבר לא נותרה לו כל ברירה..בסופו של יום ההצעה 'שלי' ניצחה.
היום יוצאים בכירי מערכת הרפואה נגד הפופוליזם הזול שבקמפייני הבריאות השונים.
זהו, אחרי שרוני גמזו ראה את שכתבת, כבר לא נותרה לו כל ברירה..בסופו של יום ההצעה 'שלי' ניצחה.
היום יוצאים בכירי מערכת הרפואה נגד הפופוליזם הזול שבקמפייני הבריאות השונים.
ויצאה נשמתו באחד..סיפור מדהים על פירות ההסתה של ליברמן!
סליחה שאני חורג מהאופי המקצועי של הפורום.
פשוט שמעתי סיפור מטורף מכלי ראשון ואני חושב שצריך להפיץ אותו.
חבר שלי שמתנדב במד''א קיבל קריאה ב3 לפנות בוקר על אדם מבוגר עם קוצר נשימה.
הוא מיהר לזירה נכנס לבית ובא לבצע טיפול.
אבל אותו אדם התחיל לצעוק עליו מה באתה לפה אתם פרזיטים לא עובדים לא מתגייסים וכו' .
המתנדב חשב שיש איזו אי הבנה אז הוא אמר לו אני ממד''א. התגובה הייתה לא אל תיגע בי פרזיט.
המתנדב ראה שהמצב של החולה מחמיר (התרגשות מחמירה מצב של קוצר נשימה) ונאלץ לעזוב את החולה ללא טיפול!
חבל שלא משקיעים טיפה יותר בטקסט.מטה הסברה של דגל התורה
יוצא הערב עם הג'ינגל המקפיץ
של מערכת הבחירות בחודש אדר בלחן של חג הפורים.
"זה יהדות או כלום" במנגינת אם על המלך טוב
הפקה מוזיקלית: אלי קליין & איצי ברי.
ביצוע: אלי הרצליך.
מילים: שכי מונק.
לחן: משולם גרינברגר.
מילות השיר:
חושבים על כל יהודי
שומרים על הדרך שלי
לקיים את דברי רבותנו
להצביע יהדות התורה
בשמחה של מצווה
לעבודת הבורא
אני יוצא אני זוכה
להצביע יהדות התורה
הפעם זה יהדות או כלום – ג
כמו שהורונו זקני הדור – ג
תינתן לי תינתן לי
נפשי נפשי בשאלתי ועמי בהצבעתי (ג)
לשמיעה כאן
בכוונה מופיעה תמונה ססגונית ויפה של מודיעין עילית תחת הכיתוב מודיעין??איווט ממשיך עם ההסתה הפרועה שלו
זה היה נראה לי פשלה...בכוונה מופיעה תמונה ססגונית ויפה של מודיעין עילית תחת הכיתוב מודיעין??
כירי מערכת הבריאות יוצאים נגד גנץ וליברמןזהו, אחרי שרוני גמזו ראה את שכתבת, כבר לא נותרה לו כל ברירה..
הי.זהו, אחרי שרוני גמזו ראה את שכתבת, כבר לא נותרה לו כל ברירה..
בבקשה מי שמעוניין לכתוב דעות ורעיונות שיכתוב את זה כאןעונת הבחירות היא הזדמנות מצוינת לפיתוח חשיבה אסטרטגית על ידי מעקב אחרי קמפיינים בעלי תקציבי עתק. אשקול זה נועד לניתוח מקצועי למהלכים האסטרטגים של המפלגות. אז יעלה תפעילו ראש ותתחילו לנתח. ורק בקשה אחת בבקשה אל תערבו רגשות ו/או דעות פוליטיות אלא רק ניתוח מקצועי
במטרת האשכול כתובלא מתאים לאשכול. ניתן להיכתב כאן
לא הצלחתי להבין מה ההבדל,מה שכתבת זה הצעה למפלגה מסוימת איך לדעתך הם צריכים לעשות קמפיין.
מה שאנחנו מנסים לעשות פה זה לנתח את הקמפיינים הקיימים כדי ללמוד דרכים ושיטות בשיווק ופרסום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: