חסום לי..מי שרוצה יכול לראות את הסרטון כאן נתניהו נראה שם קצת דרוך
חסום לי..מי שרוצה יכול לראות את הסרטון כאן נתניהו נראה שם קצת דרוך
אראל סג"ל הוא אחד מאנשי התקשורת הכי אהודים על הימין כולו, אמנם עדיין לא כמו עמית סג"ל, אך עדיין יש לו בזכות עצמו מספיק אהדה מכל רחבי הסקאלה שבין גנץ לבן גביר.ועוד יותר מליון דולר ומשרת את ביבי זה ההשהיה של העתונאי אראל סג"ל מכאן 11 לאחר שהשתתף בסרטון
כל מילה.אראל סג"ל הוא אחד מאנשי התקשורת הכי אהודים על הימין כולו, אמנם עדיין לא כמו עמית סג"ל, אך עדיין יש לו בזכות עצמו מספיק אהדה מכל רחבי הסקאלה שבין גנץ לבן גביר.
וההשעיה הזאת אכן רק משרתת את הימין.
תודה רבה!בבקשה
משום מה לא מצליח להעלות ישיר לכאן. אז העלתי למג'יקודתודה רבה!
לדעתי הוא דווקא לא דרוךמי שרוצה יכול לראות את הסרטון כאן נתניהו נראה שם קצת דרוך
כיון שזה אשכול לניתוח האסטרטגיהעוד מההסתה בשפה הרוסית...
צפה בקובץ המצורף 606456
והנה ה'קוזק הלוחם' הרוסי כפי שהוא מוצג בסרטוני התעמולה...
צפה בקובץ המצורף 606457
וכאן הטקסט ברוסית,
הסתה פרועה, בתקווה (?) שדוברי העברית לא מבינים מה כתוב כאן
צפה בקובץ המצורף 606458
לסיכום:
לפני שאתם יוצאים לקמפיין, כדאי שתחשבו על הכל,
אבל לפחות תבדקו שהעובדות נכונות...
הציבור שאיליו מיועד הקמפיין שלו, כ"כ רחוק מיהדותו (אם הייתה כזו...)מישהו קונה את זה?
הם באמת מאמינים שאנחנו חמורים באורווה?
שאלה: למה נתניהו התחיל את בליץ הרעיונות מוקדם מהרגיל?
דעתכם בעניין.
דבר ידוע כדי שגנץ גם יצא להתראיין, ואז יהיה עוד כמה קליפים מצחיקים...
אחרי שקיבלנו תשובות מגוונות לשאלה שבראש הציטוטים אני רוצה להוסיף את הפרשנות שלי.נתניהו יודע שכשכחול לבן בלחץ הם עושים שטויות לרוב.
ודבר נוסף הוא זוכר, שכחול לבן מעדיפים להגיב לו מאשר להמציא בעצמם, עיין ערך תיק 5000 ז"ל
נתניהו מנסה בכל דרך לגרום להם להגיב מתוך לחץ!!!
כך היה עם הבליץ המדיני המפתיע ועוד.
כחול לבן ציפו לבליץ הראיונות של ביבי רק לסוף שבוע הבא. וכמובן תכננו בליץ כזה משלהם, ועכשיו נראה אותם...
ובמרכז - שורה רביעית באמצע.וברכז
איזה משרד פרסום משווק אותם הפעם?יש לכם רעיונות לקמפיין של יהדות התורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: