מאיפה קיבלתם את זה?הנה זה:
המטרה היא לתפוס את הדבר הכי מקודש בלב המחלוקת על הסיפוח וההסכם לנתינת מזרח ירושלים. שזה פוגע במיוחד בלב הציבור הדתי שהוא ה'אלקטורט' שלו.זה מתאים יותר לכחול לבן, הפמיניסטים ונשות הכותל, התמונה ברקע.
לא ברור למה הם הולכים על הראש של הליכוד, הרי קהל היעד שלהם נמצא ב'ימינה', ושם בודאי מתנגדים לחלוקת ירושלים וכדו'.אני מקווה שזה עוד לא הועלה לפני...
הנה הקמפיין החדש של עוצמה יהודית:
כי הליכוד מוכן לספח תמורת מזרח ירושלים!לא ברור למה הם הולכים על הראש של הליכוד, הרי קהל היעד שלהם נמצא ב'ימינה' בודאי מתנגדים לחלוקת ירושלים וכדו'.
אחד הכללים באסטרטגיה נבונה ונכונה, שצריך לחשוב על כל הרשמים הצפויים להתקבל בקרב ההמון והקהל אליהם מכוון הפירסום, ומשכך צריך לבדוק היטיב היטב את כל האפשרויות.המטרה היא לתפוס את הדבר הכי מקודש בלב המחלוקת על הסיפוח וההסכם לנתינת מזרח ירושלים. שזה פוגע במיוחד בלב הציבור הדתי שהוא ה'אלקטורט' שלו.
אגב הקטע העיקרי הוא שזה גניבה של קמפיין ישן של הליכוד...נגד פרס.
זה נראה שזוהי הכנה לאיחוד גדול יותר בימין לקראת בחירות רביעיות שיתקיימו ???לא ברור למה הם הולכים על הראש של הליכוד, הרי קהל היעד שלהם נמצא ב'ימינה', ושם בודאי מתנגדים לחלוקת ירושלים וכדו'.
שכחת את העיקר...כנראה מתחלק כך,
אלו שמצביעים לו כי הוא רוסי...
אלו שמצביעים לו כי הוא שקרן ורמאי... (פשוט, זה אזור הנוחות שלהם).
אלו שמצביעים לו כי הוא עושה זאת נגד חרדים...
אלו שמצביעים לו כי הוא נגד ערבים....
אלו שמצביעים לו כי הוא נגד ביבי, מתוך שנאה ואכזריות...
ואלו שמצביעים לו כי פשוט אוהבים הקשן וצרות הכלל.
ויש את אלו שמצביעים לו כי רוצים עוד יום חופש...קשה לי להאמין שמתמודדים עם רמאי ומושחת בעזות כזו, (הכוונה לאוט לברמן), שבאמת אין לו מה למכור, (או לפחות לא מציג זאת לציבור), ומשפריץ מפיו גועל ושנאה, עם המון מניפולציה, שמריחה ריח נורא של רוע, ללא עקרון או שיטה כל שהיא.
ועוד הוא סוחף 300.000 אנשים לקלפי.
כנראה מתחלק כך,
אלו שמצביעים לו כי הוא רוסי...
אלו שמצביעים לו כי הוא שקרן ורמאי... (פשוט, זה אזור הנוחות שלהם).
אלו שמצביעים לו כי הוא עושה זאת נגד חרדים...
אלו שמצביעים לו כי הוא נגד ערבים....
אלו שמצביעים לו כי הוא נגד ביבי, מתוך שנאה ואכזריות...
ואלו שמצביעים לו כי פשוט אוהבים הקשן וצרות הכלל.
ויש את אלו שמצביעים לו כי הוא רוסי, ושקרן ורמאי, ועושה זאת נגד חרדים, ונגד ערבים, ושונא את ביבי, ואוהבים הקשן...
מה יהיה???
מהיכרות עם אותו ציבור שאתה מתכוון איליו לעניות דעתי יש צדק רב בדבריךקראתי חלק מהתגובות על ליברמן.
להלן הניתוח שלי לגבי אופי הקמפיין שלו.
(גילוי נאות: אני גר בעיר ש-30 אחוז מהאוכלוסיה היא רוסית).
ליברמן יודע שהציבור שלו ברובו הוא אתאיסט מוחלט.
אוכלי נבלות וטרפות, מחללי שבת בפרהסיה, אנשים גסי רוח במיוחד.
רק שתבינו, הם הולכים ברחובות עירי בקיץ עם מכנסיים קצרות ללא חולצה.
הם פשוט "איוונים" כאלה.
כשהם ראו במשך השנים את החיבור של המולדובי עם חבריו החרדים, הם פשוט התחילו להצביע ללפיד ודומיו. (לא מרצ, כי הם בדרך כלל ימניים).
ליברמן ראה את זה, והפנים.
הוא פשוט תוקף את החרדים בצורה כל כך גסה, כי הציבור הרוסי הזה מדבר בצורה הזו.
אינני בטוח,
אך די ברור לי, ששלושת המנדטים שנוספו לו בבחירות מועד ב',
נוספו מהאנשים הגסים והוולגרים האלה.
אשמח לתגובות והערות על הניתוח שלי.
(אני כותב זאת, כי רבים מעמיתיי חושבים שהמנדטים שנוספו הם ישראלים אנטי דתיים. אני אינני מסכים עם זה. לפחות 75% מהם, אלו רוסים שחזרו כביכול הביתה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: