דרוש מידע ניתוח קיסרי

מצב
הנושא נעול.

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כמה דברים:
1. ילדתי טבעי אחרי שתיים קיסריים אצל ד"ר פלוטקין (טבעי, קיסרי, קיסרי, טבעי, טבעי) אם מענין אותך הפרטים את יכולה לפנוי באישי.
2. התעריפים בהדסה יקרים הרבה יותר מבשערי צדק, בשתי הבתי חולים יש רופאים טובים, כך שלדעתי חבל לשלם יקר יותר רק בגלל שהוא עובד בבית חולים מסוים.
3. במאוחדת שיא יש החזר מניתוח שלישי ומעלה (ברופאים מתוך רשימה, צריך לברר קדם)
4. ד"ר פלוטקין לא גבה ממני תעריף שבת.
5. אם את צריכה ניתוח. קחי לך זמן להתאבל על החלום, אבל צאי מזה ותני לך גם את הזמן להנות מהיתרונות של ניתוח. יש מלא כאלו, אם תוכלי לסדר לך גישה לפורום חכמת נשים תפתחי שם שרשור בנושא ותראי כמה כח תקבלי ממנו.
באופן אישי יום הניתוח המוזמן היחיד שחויתי היה דומה ליום החופה. יום מרגש, מלא בהכנה פיזית ורוחנית. יום גדול. לא הייתי מותרת על החויה הזו בשום אופן.
את מרגשת אותי.
תודה על הארת העיניים לגבי לידה בניתוח1!!

RBRB

משתמש פעיל
נאאא,
חלש
מה משנה כל כך היום בו אלד?
יכול מאד לשנות... ביום ראשון לא מתאים לך כי יש לך תור לרופא עם הילד ביום שני יש לך חתונה אז יום שלישי תספיקי להתארגן ותצאי כמו מלכה מהבית ביום רביעי אחרי שהבית מסודר מאורגן ומתוקתק. או יותר מזה... את לא רוצה להיות בשבת בבית חולים אז מסדרים ניתוח ליום ראשון גג שני ובשבת כבר נמצאים בבית :) נחמד, לא?

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אני לא יודעת להסביר את זה
אבל זה צובט לי את הלב, המחשבה שלא אוכל ללדת טבעי אף פעם
זה יותר ריגשי מאשר שיכלי
אני לא יודעת להסביר את זה אפילו לעצמי
כל ההורמונים של אחרי לידה נפלו על העניין הזה
בכיתי שבועיים מהמחשבה על הלידות הבאות
והיום, 4 חודשים אחרי אני עדיין לא משלימה עם זה:(
את צודקת. זה נורא לחשוב על זה.
מצד שני, אם מותר לנחם אותך ולא מוקדם מדי,
אבל את חוסכת לעצמך את התסכולים של צירים לילות שלמים (כי אם זה מתחיל את מגיעה לבית חולים ויולדת, זה לא יקרה יותר מלילה אחד. לא יקחו סיכון)
ושל לעבור את התאריך ועוד.
הבת שלי עד היום מבקשת ממני "אמא אני רוצה שתבכי כמו שבכית בסוכות (תשע"ח) כי אני רוצה שתהיה לנו תינוקת"...
ומה אגיד לה, שאני לא בהריון עדיין???

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
את צודקת. זה נורא לחשוב על זה.
מצד שני, אם מותר לנחם אותך ולא מוקדם מדי,
אבל את חוסכת לעצמך את התסכולים של צירים לילות שלמים (כי אם זה מתחיל את מגיעה לבית חולים ויולדת, זה לא יקרה יותר מלילה אחד. לא יקחו סיכון)
ושל לעבור את התאריך ועוד.
הבת שלי עד היום מבקשת ממני "אמא אני רוצה שתבכי כמו שבכית בסוכות (תשע"ח) כי אני רוצה שתהיה לנו תינוקת"...
ומה אגיד לה, שאני לא בהריון עדיין???

חחח
חמודה
זה היה אחרי לידה?
אגב, כל כך התרשמת והזדהית עם קפטן האדוק מטין טין?;)

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את מרגשת אותי.
תודה על הארת העיניים לגבי לידה בניתוח1!!
זה רק בקטנה. יש כל כך הרבה מה להתחזק בנושא.

אם נקח בכוון השלילי. שזה נסיון, וזה כואב, וזה קשה.
כידוע נסיונות מחשלים, והם מביאים לקרבת ה' אדירה. אז תודה לה' שזה הנסיון שהוא בחר עבורך! לא בבריאות, לא בפרנסה, לא בדברים קשים שנשארים לתמיד. אלא רק באיך יולד הילד, ומתוך הקושי הזו מגיעה כזו מתיקות, כזו הבנה שאין לנו שליטה על כלום. ואני קרבת אלוקים לי טוב. מתגעגעת לתקופה הזו. ליאוש לצער ולצמיחה שבאה מתוכם.
ובכוון החיובי: כל כך כיף לבא מוכנה אל היום הזה, בלי הטרפת שמלוה סוף הריון, כל כך כיף לדעת איך זה מתחיל ושאחרי חצי שעה זה נגמר, כל כך טוב לדעת מה יכאב ולמה ולהתכונן לזה בלי כאבים בהפתעה.. כיף לדעת שאחרי הכל רמת הבטיחות של לידה כזו עבור התינוק הרבה יותר גבוהה, ושהוא סובל הרבה פחות מבלידה טבעית. המשפחה והסביבה יותר מפנקים ויותר דואגים ואת לא סתם עוד יולדת.. ועוד ועוד.

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
חחח
חמודה
זה היה אחרי לידה?
אגב, כל כך התרשמת והזדהית עם קפטן האדוק מטין טין?;)
זה היה לפני לידה.
כל כך היה משוגע, אנחנו לא בפורום נשים אז לא אפרט ברחל בתך הקטנה, אבל בית חולים, מרפאה, קריאה לחינם לתומכת, 3-4 לילות לבנים (יום כפור, וכמה בסוכות) ועוד שלל חוויות...
הייתי משוגעת וגם הילדים היו בבית.
כבר הסברתי לגדולה (אז בת 4) הכל, כי לא הייתה ברירה. "אנחנו הולכים לבית חולים כדי לשאול את הרופא אם הגיע הזמן לקבל את התינוק" (שום מילה לא על לידה, אבל מי שהיה שומע ציטוטים שלנו, היה מסלק אותה מזמן מהגן)
היא כזו חריפה שהיינו חייבים לשתף קצת.
והגיע למצב כזה של שיגעון, שנשבעתי שהילדים חוזרים מחופשת סוכות עם טופים (כלומר, אני יולדת עד אז), בתכלס ילדתי בבוקר שהם חזרו, 3 שעות לפני תחילת הגן.

היה לי נס שלא ילדתי קודם, כי רק אחרי הלידה התברר שהגדול יותר, חולה במחלת הפה.
יום אחרי הלידה הוא כבכר חזר לגן (היה חולה בסוכות ולא הבנו שזה-זה, רק הגננת אמרה לנו, כי כל הגן היה מכוסה פצעים כמו.... רק הוא עבר את זה כמעט בלי כלוםםם), ואני חזרתי הביתה לילדים הבריאים שלי.
אם הייתי יולדת קודם, ההסטריה של הפרדה ובידוד של פעוט בן עוד לא שנתיים, שחולה במחלה מדבקת, מתינוק בן יומיים, זו הייתה הסטריה של ממש :)

לגבי קפטן האדוק וטינטין- יש לי את כל הספרים שיצאו בעברית, חוץ מהמך אוטוקר (אין להשיג אותו היום, חשוד בפאשיזם או משהו כזה), אבל כנראה אנחנו עוברים לרכוש באנגלית... נעבוד קצת ;)

חני פוטר

משתמש רשום
בדקתי

יש לי חברה שעברה את הסרט הזה עכשיו- לפני 3 חודשים

היחיד שהסכים לילד אותה טבעי- פרטי בקליניקה שלו ולא בבית חולים זה דוקטור הלוי בנתניה

אני אשמח שתתקשרו/תבררו ותחזרו אלי עם שם אחד של בית חולים בארץ שמסכים לנסות לידה טבעית אחרי 2 קיסרי
אכן. רק הלוי כרגע עושה לידות שבתי חולים לא מאפשרים ולצערי הוא כרגע בלי שום בית חולים מסודר מאחוריו (עבד פעם בלניאדו)
הלוואי ועד שתצטרכי כבר תוכלי ללכת אליו בלב שקט או שיקום אחד אחר כמוהו שיקבל מקרים כאלו (כמו לידה טבעית אחרי 2 קיסריים ראשונים) בבית חולים.

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אכן. רק הלוי כרגע עושה לידות שבתי חולים לא מאפשרים ולצערי הוא כרגע בלי שום בית חולים מסודר מאחוריו (עבד פעם בלניאדו)
הלוואי ועד שתצטרכי כבר תוכלי ללכת אליו בלב שקט או שיקום אחד אחר כמוהו שיקבל מקרים כאלו (כמו לידה טבעית אחרי 2 קיסריים ראשונים) בבית חולים.

לידיעת כל מי שרוצה ללכת אליו

חברה שלי ילדה אצלו לפני חודשיים וקיבלה אחרי חודש טלפון מהמשטרה בכפר סבא לבוא להיחקר

כי מה שהוא עושה, לא חוקי בעליל

היא הלכה למשטרה ובילתה שם יום שלם עם תינוקת קטנה, בקיצור לא נעים בכלל

RBRB

משתמש פעיל
בתפרים נמסים?
או שצריך להוציא אותם אח"כ?
במה שונה הסיכות לתפרים?[/QUOTE
התפרים לא נמסים ואכן צריך להוציא אותם לפני השחרור אבל הם לא מציקים כמו הסיכות, וההחלמה הרבה יותר טובה. אני ראיתי ממש הבדל משמעותי.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אז זהו
שאחרי הניתוח הייתי כל כך מדוכאת, שזה היה בערך הנושא הכי מרכזי בתהליך ההחלמה
וחרשתי אותו...
הרופא נשים שלי עובד באסף הרופא ואמר לי שהיום הכניסו לפרוטוקול באסף הרופא לידה טבעית אחרי שני קיסרי (גם ראשונות) בתנאי שיש תנאים אופטימליים ללידה (צירים, עובר בגודל מתאים, מוניטור שמח וכו..)

ודיברתי עם דוקטור לינדה הראל ממעייני הישועה וגם היא אמרה שזה אפשרי כמובן בהסתמך על דוחות קודמים ומצב האישה והעובר.
אז נא לא להתייאש ולייאש לפני שבודקים את זה לעומק...

יעקובית

משתמש רשום
שמעתי שהיום ישנה אפשרות של תפרים נמסים,
לכאורה עדיף מכל הבחינות....

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בתפרים נמסים?
או שצריך להוציא אותם אח"כ?
במה שונה הסיכות לתפרים?

לי אמרו שבסיכות ההחלמה קצת יותר קשה אבל מבחינה רפואית זה עדיף על תפרים.
כי אם משהו מזדהם או דורש טיפול לאחר הניתוח, בסיכות מספיק להוציא שתים שלוש סיכות ולטפל נקודתי ולעומת זאת בתפרים צריך לפתוח הכל.
שווה לי לסבול קצת כאב ולא לקחת סיכון של פתיחת הצלקת מחדש..

יעקובית

משתמש רשום
לי אמרו שבסיכות ההחלמה קצת יותר קשה אבל מבחינה רפואית זה עדיף על תפרים.
כי אם משהו מזדהם או דורש טיפול לאחר הניתוח, בסיכות מספיק להוציא שתים שלוש סיכות ולטפל נקודתי ולעומת זאת בתפרים צריך לפתוח הכל.
שווה לי לסבול קצת כאב ולא לקחת סיכון של פתיחת הצלקת מחדש..
ומה לגבי תפרים נמסים?
סתם שמועה?

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לידיעת כל מי שרוצה ללכת אליו

חברה שלי ילדה אצלו לפני חודשיים וקיבלה אחרי חודש טלפון מהמשטרה בכפר סבא לבוא להיחקר

כי מה שהוא עושה, לא חוקי בעליל

היא הלכה למשטרה ובילתה שם יום שלם עם תינוקת קטנה, בקיצור לא נעים בכלל

כל הבלאגן הזה קרה בגלל אישה רעה
שבאה ללדת אצלו אחרי שני קיסרי ולא הצליחה.
זה לא אומר שמשהו רע קרה, היא פשוט הובהלה לחדר ניתוח.
והתנהגה בסוג של "גם לי גם לך לא יהיה"
ותבעה אותו.
עד היום לא קרה אצלו שום אסון
הוא רופא אחראי ועל כל סיכון מטיס לבית חולים.

skl

משתמש פעיל
בלניאדו יש גם את דר' עודה שמיילד אחרי 2 קיסריים, רופא מעולה!
גם במעיני הישועה יש אפשרות ללדת אחרי 2 ניתוחים

יש את קפלן לשעבר מנהל מחלקת יולדות נראה לי של תל השומר שמקבל היום פרטי.
שלטענתו ואחרי מחקרים אין שום בעיה ללדת לידה רגילה אחרי 2 ניתוחים (כמובן שאם הדו"ח הרפואי שלך תקין), היום בחו"ל ובפרט באירופה מילדים כך ללא שום בעיות ולטענתו עוד כמה שנים יכנס גם פה בבתי חולים האפשרות של ללדת רגיל אחרי 2 קיסריים ללא בעיות.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלניאדו יש גם את דר' עודה שמיילד אחרי 2 קיסריים, רופא מעולה!
גם במעיני הישועה יש אפשרות ללדת אחרי 2 ניתוחים

יש את קפלן לשעבר מנהל מחלקת יולדות נראה לי של תל השומר שמקבל היום פרטי.
שלטענתו ואחרי מחקרים אין שום בעיה ללדת לידה רגילה אחרי 2 ניתוחים (כמובן שאם הדו"ח הרפואי שלך תקין), היום בחו"ל ובפרט באירופה מילדים כך ללא שום בעיות ולטענתו עוד כמה שנים יכנס גם פה בבתי חולים האפשרות של ללדת רגיל אחרי 2 קיסריים ללא בעיות.

לייק ענק!!!
זה מה שכולם ניחמו אותי אחרי הניתוח
לכי תדעי מה יהיה בעוד כמה שנים
הרפואה כל כך מתקדמת
המליצו לחכות יותר משנה ולצפות לעדכונים הרפואיים

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
ילדתי בציבורי בכוונה תחילה אחרי בירורי אלף לילה בלילה למרות שהיה לי ביטוח וכולי רציתי את שיטת משגב לדך שמבצעים אותה רק במעייני הישועה, ביקשתי חוט ולא סיכות לפני הניתוח והאחות הראשית אישרה לי, ההחלמה הייתה מעולה והכל היה תותים, חוץ.. מהיחס המחפיר... אבל זה כבר נושא לאשכול אחר...

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כל הבלאגן הזה קרה בגלל אישה רעה
שבאה ללדת אצלו אחרי שני קיסרי ולא הצליחה.
זה לא אומר שמשהו רע קרה, היא פשוט הובהלה לחדר ניתוח.
והתנהגה בסוג של "גם לי גם לך לא יהיה"
ותבעה אותו.
עד היום לא קרה אצלו שום אסון
הוא רופא אחראי ועל כל סיכון מטיס לבית חולים.

לדעתי (האישית) ובבקשה לא לזרוק עלי עגבניות

זה לא אחראי בעליל ללדת אחרי 2 קיסרי רגיל

ואני עברתי 3 קיסרי וחרשתי את הנושא

הגעתי לאחד הפרופסורים הגדולים בארץ שאמר לי שרוב הסיכויים שאני יאבד את הרחם

אם אני יאבד את התינוק שלי ואת החיים שלי זה כבר שאלה אחרת....

בנוסף, אני מכירה מספר נשים מקרוב שניסו ואיבדו את הרחם שלא נדע ולקח להם שיקום של שנה לפחות

אני לא באה להפחיד, אלא לבקש

תהיו אחראיות על החיים שלכם, של העובר שלכם ושל אלה שמחכים לכם בבית

עדיף לא להיכנס להפרתקאות מסוכנות

ושוב, בכל דבר יש סיכון, השאלה באיזה מידה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה