כן משהו כזה, שמעתי את זה כבר פעמיים.הבנתי נכון? זה אומר שמגיע הקיץ והנוזלים אמורים להתייבש?
יש לי מכבי בלי מכבי זהב אפשרי לעשות אצלו בלי לשלם מחיר מלא?מניסיון של שני ילדים שעברו ניתוח כפתורים
ממליצה בחום על ד'ר דוד טלמור מרחוב בן דוד בבני ברק
יש לי מכבי בלי מכבי זהב אפשרי לעשות אצלו בלי לשלם מחיר מלא?
הבן שלי סבל קשות מנוזלים חוזרים ונשנים באזניים בצורה שמאד הפריעה לו, עשינו הכל כדי לא להגיע לניתוח, הלכנו גם לרופא אלטרנטיבי שמוציא את הנוזלים בעזרת נרות, שפכנו שם כסף, אך הדבר עזר באופן נקודתי בלבד, לאחר תקופה הכל חזר...הבת שלי צריכה ניתוח כפתורים
אני רוצה המלצות על רופא מומלץ לניתוח
אנחנו שמנו לילדה בשינה בתוך ציפית של כרית - מלח גס, וזה ספג את הנוזלים לגמרי. (צריך להקפיד לשתות הרבה - כי זה מייבש)הבנתי נכון? זה אומר שמגיע הקיץ והנוזלים אמורים להתייבש?
האם בבדיקות שמיעה חוזרות ראיתם שאין שוב ירידה?אנחנו הלכנו אליה, ובאמת המצב השתפר פלאים בתוך זמן קצר, והדבר הוכח גם בבדיקת שמיעה, ומאז כל פעם שיש נוזלים או כאבים באזניים, קצת רפלקסולוגיה ובס"ד הכל מסתדר במהירות.
זה נשמע פנטסטי, אבל גם אנחנו לא האמנו עד שראינו בעיניים.
הרבה פעמים לא עוזר?מומלץ מאד מאד מאד לנסות אותה כמוצא אחרון לפני ניתוח שהוא לפעמים בלתי הפיך, והרבה פעמים גם לא עוזר...
נכון מאד!האם בבדיקות שמיעה חוזרות ראיתם שאין שוב ירידה?
ברור שאין הוקוס פוקוס, וצריך עקביות ולפעמים חוזר ושוב עושים וזה יורד, אז מה קרה... עוד ברור,שזה עדיף מניתוח, כל הסיפור לא לוקח יותר מ-2 דק' ביום.מהניסיון שלי - לרוב רואים שיפור (וגם הוא לא תמיד מספק), אבל בד"כ הנוזלים חוזרים לאחר תקופה.
ראה לעיל, שוב, צריך עקביות. גם ניתוח כפתורים לא פותר לתמידוזו טעות.
ירידה בשמיעה זה לא "אז מה קרה" יש לכך השלכות משמעותיות מאד!נכון מאד!
ברור שאין הוקוס פוקוס, וצריך עקביות ולפעמים חוזר ושוב עושים וזה יורד, אז מה קרה... עוד ברור,שזה עדיף מניתוח, כל הסיפור לא לוקח יותר מ-2 דק' ביום.
ראה לעיל, שוב, צריך עקביות. גם ניתוח כפתורים לא פותר לתמיד
איני יודע לגבי כל רפלקסולוג אני מדבר על מישהו ספציפי שהשיטה שלו עזרה להמוןןןן אנשים.
יש צורך להשתמש באטמים כל עוד יש נקב בעור התוף.ובאותו ענין,
הבת שלי אחרי ניתוח כפתורים T TUBS
כל תקופה יש לה נזילה מהאוזן
אני הולכת לרופא הוא מנקה שולח למעבדה יוצא תקין וחוזר.
קרה למישהו? לא נשמע לי בסדר בכלל.
ואם כבר,
אטמי אוזניים זה לעולמים?
שעד מתי זה בעצם?יש צורך להשתמש באטמים כל עוד יש נקב בעור התוף.
זהו שהוא לא אומר, הוא מנקה אותם לוקח משטח ואומר לפי המשטח נחליט איזה טיפול.מה הרופא אומר לגבי ההפרשות?
הרופא החליט את זה (רופא מומחה לא זה שאני הולכת עכשיו למעקב),ומעניין אותי לשמוע, אם לא אכפת לך לשתף, למה החלטתם על T TUBE?
לא ידעתי שאמורים להוציא בכללומתי אמורים להוציא את הכפתורים?
T TUBE לא נפלטים לבד. הרופא אמור להוציא אותם מתישהו כדי למנוע נקב קבוע.תודה רבה על התשובה!
שעד מתי זה בעצם?
זהו שהוא לא אומר, הוא מנקה אותם לוקח משטח ואומר לפי המשטח נחליט איזה טיפול.
המשט יוצא תקין,
אבל ד"ר זה ככה כבר כמה פעמים.
התעלמות...
הרופא החליט את זה (רופא מומחה לא זה שאני הולכת עכשיו למעקב),
אבל אני לא כ"כ זוכרת את הסיבה,
לא ידעתי שאמורים להוציא בכלל
איך אני יודעת מתי?
עשיתי לבן שלי ניתוח כפתורים אצל ד'ר טלמור באסותא רמת החיילאיזה רופא א.א.ג מומלץ לניתוח כפתורים ?
הבת שלי עם דלקות אוזניים חוזרות כבר תקופה מאד ארוכה וד"ר טלמור המליץ לעשות ניתוח .
האם מומלץ לעשות ניתוח אצלו ? או אצל משהו אחר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: