אין בזה שווה או לא שווה!לא כולם יורדים. קרוב משפחה שלי עשה ניתוח שרוול וירד בשנה סה"כ 15 ק"ג. לא תמיד זה שווה!
לא מיד אבל יחסית ממש מהרמה הסיכונים של המיני מעקף?
שמעתי שכל אכילה דורשת התפנות מידית, זה נכון?
וזה לא פוגע בקיבה? או מיצי הקיבה משהוא?
שישדרג למיני מעקףלא כולם יורדים. קרוב משפחה שלי עשה ניתוח שרוול וירד בשנה סה"כ 15 ק"ג. לא תמיד זה שווה!
כמה קל בהינף מקלדת לשלוח אדם לניתוח על כל הסיכונים הכרוכים בכך וב-0 היכרות.שישדרג למיני מעקף
רגע רגע רגע, דפקו אותי!!!@ריקי פדרזון
אז את ממליצה על טבעת או על מיני מעקף???
9 שנים להיות במשמר זה המון המון!!!
בשרוול לא נותנים אחריות לכ"כ הרבה זמן
ובמיני מעקף?
את הראשונה שכותבת על טבעת מנסיון ממש
נהנית ממנה?? ממליצה עליה?
סלחץיחה שאני מתערבת!מנסיון אישי שלי מטובעת כבר תשע שנים ירדתי 85 קילו,עכשיו בתהליך למיני מעקף
היות ומשהו השתבש לי בטבעת,עליתי 40 קילו בחזרה
ממליצה לכל אחד שמתמודד עם בעיות שומן ללכת על זה.
נותנת את הרעיון המנתח והועדה יבררו את כל השארכמה קל בהינף מקלדת לשלוח אדם לניתוח על כל הסיכונים הכרוכים בכך וב-0 היכרות.
האם לא הצליח בגלל שלא שמר על הכללים והבריאות? האם השרוול לא צר מספיק ואפשר רק לעשות ניתוח חוזר להצר עוד קצת כמו במקרים רבים?
מבינה שכוונתך הייתה טובה (ייעוץ) אבל ניסחת אותה בצורה גסה קצת.
אין בזה שווה או לא שווה!
יש שני פרמטרים מאוד פשוטים:
1. האם מקפיד על הכללים.
2. האם הניתוח מוצלח (הצרו מספיק?)
אין דבר כזה לעשות ניתוח ולא לשמור על הכללים!הפרמטר הראשון קצת מצחיק כי הרי מי שמגיע לניתוח זה אחרי שלא הצליח לשמור על כללי תזונה נכונים אז מה משתנה בעקבות הניתוח? פתאום הוא כן יכול להקפיד על כללים?
אני רואה מקרוב שממשיכים לאכול כרגיל - לא חבל על הניתוח??
סלחץיחה שאני מתערבת!
נניח שאחרי הירידה של 85 קילו היית ממש רזה 55 ק"ג, כלומר טרם הניתוח שקלת 140 ק"ג? או שאת מחשיבה את כל הירידות (כלומר ירדת 20 עלית 10 ואז שוב ירדת 20 אז זה נחשב אצלך ל40 סה"כ)?
וואו שאפו!!!!ירדתי בחצי שנה הראשונה 85,
אחרי שבע שנים יפים ומקסימים וקלים ו....
עברתי תאונת דרכים ומאז הסתבכתי עם הטבעת עליתי 40 קילו תוך חצי שנה,כעת שומרת על המשקל הקים ובתהליך למיני מעקף.
מובן????
מתקבלים רק בbmi35 ומעלה עם מחלות רקע או מעל 40 ללא מחלות נלוות.bmi 30
להוריד 2-3 ק"ג אוכל בקלות
אבל להגיע למשקל תקין - מצריך מאמץ על, שאני לא מוצאת לו מקורות מתוכי.
האם שווה לגשת לניתוח (בעצם, כשאני כותבת את זה אני כבר מתחלחלת ומקבלת את התשובה שלי) או שניתוח זה רק ל'שמנים' ממש.
איזה כיף לשמוע ממישהו ותיק שזה באמת משתלם לאורך זמן במאמץ היום יומי לשמירה על אורח חיים בריא והגיוני!מנסיון אישי של מי שחוגגת שרוולדת אוטוטו 5 שנים ב"ה
אין כמו שרוול
טבעת פאסה מן העולם וכמעט לא מתנתחים בזה היום
מה שכן כמו שכבר כתבו שרוול וכן כל שאר ניתוחי הבריאטריה זה לא זבנג וגמרנו
זה קסם שמצריך המון תחזוק ותדלוק ושינוי תזונה ומחשבה
אבל למי שצריך להוריד משקל גבוה- דיאטות לא עוזרות, ללא הכללה ורק באמצעות ניתוח ניתן להשיל עשרות ק"ג בלי להתיאש באמצע
ניתן לפנות באישי
בברכה
אחרי הקילוגרמים הראשונים שעפים בלי להרגיש כבר יש את המוטיבציה להמשיךהפרמטר הראשון קצת מצחיק כי הרי מי שמגיע לניתוח זה אחרי שלא הצליח לשמור על כללי תזונה נכונים אז מה משתנה בעקבות הניתוח? פתאום הוא כן יכול להקפיד על כללים?
אני רואה מקרוב שממשיכים לאכול כרגיל - לא חבל על הניתוח??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: