האם זה מותר על פי ההלכה?זה לא מצחיק
עושים את זה באמת
האם זה מותר על פי ההלכה?זה לא מצחיק
עושים את זה באמת
יש סיבה רפואית שאפר לתלות בה סיבה לניתוח?לאומית לא אישרו לי ניתוח כי אני שוקל 10 קילו פחות,
איך בכל זאת אני יכול לקבל ניתוח?
לא עשיתי את זההאם זה מותר על פי ההלכה?
אתם בטוחים בזה?לא עשיתי את זה
ולכן לא שאלתי רב
ובכללי
גם אם עושים בפרטי במחיר מלא הם לא מאשרים בלי BMI 40
לא נראה לי שזה קשור לרב
במה?אתם בטוחים בזה?
99%גם אם עושים בפרטי במחיר מלא הם לא מאשרים בלי BMI 40
מה הפשט של BMI 40
גם אני בדיוק בנתונים האלו וזה נקרא השמנת יתר חולניתאני מטר 67 ושוקלת 117 מה ההמלצה לעשות?
למה לסבול עוד 10 שנים ואז לעבור ניתוח?וואיי ואת עושה ניתוח?
אני חוששת?
זה מזיק לילודה?
אני בת 22
כן אני עושה,בשלבים מתקדמים של הכנותוואיי ואת עושה ניתוח?
אני חוששת?
זה מזיק לילודה?
אני בת 22
כדאי לבקש מרופא משפחה בדיקה לכבד שומני, הבנתי שלהרבה אנשים יש את זה, וזה קריטריון שאיתו אפשר מ BMI 35 לקבל אפשרות לניתוח. (לא לצחוק, אבל הבנתי שכדאי לילה לפני הבדיקה וגם ממש לפני הבדיקה לאכול מטוגנים)משקולות בכיסים
או בנעליים
רלוונטי?שבוע טוב
לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על ניתוח בריאטרי, אני עדיין בשלב הראשוני ממש ... רק קיבלתי הפניות מהרופאת משפחה ועדיין לא בררתי על מנתח וכו’
אני רואה שעברת ניתוח מעקף מלא, אשמח לשמוע למה עברת דווקא את הניתוח הזה ? ממה שאני חפרתי ראיתי שהניתוחים הפופלארים הם מיני מעקף ושרוול... אשמח לשמוע גם על מעקף מלא.... תודה רבה !!
לא.רלוונטי?
לי מאדרלוונטי?
בהצלחה, תרגישו טוב!!לא.
ב’’ה אני אחרי ניתוח מעקף מלא. (לפני כשבועיים)
תודה רבה
כשאני נותחתי, הסבירה לי המנתחת שבמיני מעקף הפרוצדורה של המעקף יותר משמעותית ודרסטית מאשר במעקף מלא, ולכן מעקף מלא הוא אופציה בין שרוול (שזה בעצם רק הקטנת הקיבה) לבין מיני מעקף.לי מאד
מידיעה או השערה??כן משערת שבמיני מעקף התוצאות יותר מהירות ומן הסתם גם ירידה יותר גדולה במשקל.
כך אמרה לי המנתחת (פייגין), אמרה שלא ברמה משמעותית, אבל בעיקר שהירידה כן יותר מהירה במיני מעקף.מידיעה או השערה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: