דרוש מידע ניתוחים בריאטריים 2023

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לאומית לא אישרו לי ניתוח כי אני שוקל 10 קילו פחות,
איך בכל זאת אני יכול לקבל ניתוח?
יש סיבה רפואית שאפר לתלות בה סיבה לניתוח?
בעיות שינה? ברכיים? נשימה? וכו'
זה יכול לעזור

ניקית מפרוג

משתמש פעיל
מנהל קבוצה

משהי אחת

משתמש חדש
וואיי ואת עושה ניתוח?
אני חוששת?
זה מזיק לילודה?
אני בת 22
כן אני עושה,בשלבים מתקדמים של הכנות
כתבו כאן כמה שהן ילדו כמה ילדים אחרי הניתוח
תתחילי, זה משקל שקשה לרדת לבד,ירדתי במצטבר המון קילוגרמים אבל עליתי שוב ושוב
זה לא אומר שניתוח פותר את הבעיה ואי אפשר לעלות אח"כ
הוא כן נותן חלון הזדמנות לעשות שינוי הרגלים ולחיות טוב יותר
הבנתי שפשוט הגוף עוזר לך לעשות שינוי
הרבה הצלחה
גם אני שנים חששתי מהרעיון וחשבתי שאני כן יכולה (כי בעבר ירדתי 28 ק"ג בדיאטה..)
זהו,בדור שלנו יש פתרונות ב"ה

משקולות בכיסים
או בנעליים
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
כדאי לבקש מרופא משפחה בדיקה לכבד שומני, הבנתי שלהרבה אנשים יש את זה, וזה קריטריון שאיתו אפשר מ BMI 35 לקבל אפשרות לניתוח. (לא לצחוק, אבל הבנתי שכדאי לילה לפני הבדיקה וגם ממש לפני הבדיקה לאכול מטוגנים)

בהצלחה!

שבוע טוב
לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על ניתוח בריאטרי, אני עדיין בשלב הראשוני ממש ... רק קיבלתי הפניות מהרופאת משפחה ועדיין לא בררתי על מנתח וכו’
אני רואה שעברת ניתוח מעקף מלא, אשמח לשמוע למה עברת דווקא את הניתוח הזה ? ממה שאני חפרתי ראיתי שהניתוחים הפופלארים הם מיני מעקף ושרוול... אשמח לשמוע גם על מעקף מלא.... תודה רבה !!
רלוונטי?

כשאני נותחתי, הסבירה לי המנתחת שבמיני מעקף הפרוצדורה של המעקף יותר משמעותית ודרסטית מאשר במעקף מלא, ולכן מעקף מלא הוא אופציה בין שרוול (שזה בעצם רק הקטנת הקיבה) לבין מיני מעקף.
ולכן זה תלוי בהרבה פרמטרים, כמו כמה עודף המשקל, מה הגיל, המצב, אישה שעוד עתידה להיות בהריונות וללדת בעז"ד, יכול להיות שכדאי לה לשקול מעקף מלא, כי אז חוסר הספיגה פחות דרסי מאשר מיני מעקף.
כך הסבירה לי בזמנו המנתחת.
אני ב"ד נותחתי במעקף מלא ושמחה מאוד על התוצאות, כן משערת שבמיני מעקף התוצאות יותר מהירות ומן הסתם גם ירידה יותר גדולה במשקל.

בהצלחה ענקית

השלגיה

משתמש פעיל
אשמח מאד לקבל מספרי טלפון של יועצים רפואיים המבינים בתחום הבריאטרי, לצורך קבלת החלטה על מנתח ובית חולים.
תודה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה