זה הבעיה... אף אחד לא משלם לילפום צערה אגרא
זה הבעיה... אף אחד לא משלם לילפום צערה אגרא
בכלל לא דומה לעור הגוף, מעור היידים השחור יורד גם עם מים.
מבחינת נקיון יורד לי מצויין עם סמרטוט רך. טבול במים ופריי סבון כלים. הלכלוך יורד מהר מאד ויש לי ספה בהירה מאד, מנקה פעם ב3 שבועות ואח"כ עוברת עם שמן תינוקות של פישר, לא יודעת מבחינה של שמירה על עור הספה האם זה לא פוגם בעור. מישהי טענה לי שפריי מייבש את עור הידים וסנו לכלים לא, אבל שואלת מבחינת עור הספה אם הוא לא ניזוק.בכלל לא דומה לעור הגוף, מעור היידים השחור יורד גם עם מים.
לא מכירה פתרון קסם להורידיש פתרון לצבע לורד על ספת עור? הילדה קשקשה לי על ספה חדשה
סבתא שלי תמיד אמרה שיש פתרון - מספריים.. מה דעת העולם?
זה נקרא... לסבול לאט ובשקט....לא מכירה פתרון קסם להוריד
אבל עם הזמן, כשמשתמשים בספה, זה מיטשטש לאט לאט עד שנעלם לגמרי. מנסיון.
או לא בשקט...ובשקט
לעוד מישהו יש נסיון עם המוצר הזה?יש מוצר של חברת שניב תחת המותג טאצ' לניקוי ספות מעור.
אחלה מוצר יש לו טכנולוגיית פיזור מקורית עם ריח מיוחד מאד!
הספה יוצאת ממש מבריקה ונוצצת!!!!!!!!!!צפה בקובץ המצורף 1412849
פשוט מומלץ.
המחיר שלו ברשתות השיווק נע בין 29 ל 39 ש"ח.
ציטוט:
תרסיס לניקוי ושימור משטחי עור.
מרסס עוצמתי לטיפול ושימור מוצרי עור.
מעניק הגנה , ניקיון, גמישות וברק למשטחי עור מכול הסוגים.
מרסס מהפכני רב עוצמה בעל ריסוס ייחודי ומתמשך. פיזור מקסימלי בכול לחיצה.שימוש תכוף במוצר יגן על גמישות העור ויופיו.
יש לבדוק במקום נסתר עמידות המשטח המטופל. יש לרסס שכבה אחידה על עור יבש ונקי מלכלוך גס ממרחק של
כ– 30 ס”מ. יש להמתין מספר שניות ולהבריק במטלית רכה.
תכולה: 500 מ”ל
ברקוד – 7290019014409
7.98 ₪ ל- 100 מ”ל
צרכנים נכבדים, נדגיש כי חובה לעיין ולקרוא היטב את המפורט על גבי תווית המוצר. המידע המופיע על התווית, לרבות הוראות השימוש והאזהרות הוא המדויק ביותר.
איזה סוג עור הספה?לי יש ספת עור לבנה כבר 11 שנה, כאילו יצאה היום מהניילונים.
מרססת "גאון בנקיון" מנקה עם סמרטוט רטוב במים, כמה פעמים אני סוחטת את כל השחור...
ואז כשנקי לגמרי, אני עוברת עם חומר מיוחד לספות עור רק כדי להבריק.
ממממ... אין לי מושג.איזה סוג עור הספה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: