BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
האם הדרך היחידה להירשם למופע באשכולות זה רק דרך המספר הזה ורק ע''י הרשמה שם בקו עם הכנסת כל הפרטים?באשכולות לגברים בלבד
רישום דרך קו אשכול - קול - ימות המשיח
025089990
האם הדרך היחידה להירשם למופע באשכולות זה רק דרך המספר הזה ורק ע''י הרשמה שם בקו עם הכנסת כל הפרטים?באשכולות לגברים בלבד
רישום דרך קו אשכול - קול - ימות המשיח
025089990
אפשר להירשם גם דרך האתר: https://shoppi.co.il/האם הדרך היחידה להירשם למופע באשכולות זה רק דרך המספר הזה ורק ע''י הרשמה שם בקו עם הכנסת כל הפרטים?
לנשים בירושלים יש מתישהו?מתרגשת ושמחה לשתף בתגובתה של הרבנית קולדצקי למסע המטלטל
לא הגענו לתרבות התורנית, לצערי@רקורדית
מתי יהיה בפתח תקווה?
ממליצה לבקש מאשכולותלנשים בירושלים יש מתישהו?
יודעת איך פונים אליהם?לא הגענו לתרבות התורנית, לצערי
ממליצה לבקש מאשכולות
כמה דקות זה?אז המופע באשכולות זה לגברים,
איפה יש לנשים בירושלים?
זה רק לתושבי בית שמשבית שמש
איפה זה?@רקורדית שמעתי עכשיו שידור של הראיון עם אפרת ברזל שראיינה 2 נשים חמודות על המשקפות הללו
ממליצה לך בחום לנסות. כל כך הרבה אמרו את מה שאמרת עד שראו, התחזקו והודו אחר כך מכל הלב שלא וויתרנו.וקצת מאחורי ההפקה. היה מרגש. לי אישית כבת למיצול שואה ממש קשה לי לראות את המסע הזה.
זה לא קשור לשואה..@רקורדית שמעתי עכשיו שידור של הראיון עם אפרת ברזל שראיינה 2 נשים חמודות על המשקפות הללו
וקצת מאחורי ההפקה. היה מרגש. לי אישית כבת למיצול שואה ממש קשה לי לראות את המסע הזה.
מדכא לי מידי.
אגב יש הרבה מתנסים בי-ם חוץ מאשכולות כמו שהייתם בבית וגן יש בהר נוף, רמות, גבעת שאול ועוד...
בהצלחה רבה.
ניסית?לי אישית כבת למיצול שואה ממש קשה לי לראות את המסע הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: