מידע שימושי ניצחה הרוח- מסע פולין בהדרכת הרב ישראל גולדווסר

מצב
הנושא נעול.

שאשי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
האם יהיה בזמן הקרוב בביתר?
לגברים ולנשים-כמובן בהפרדה?

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מתרגשת ושמחה לשתף בתגובתה של הרבנית קולדצקי למסע המטלטל

קבצים מצורפים

• 20220801_131332.jpg
    20220801_131332.jpg
    1.5 MB · צפיות: 70

Chani!

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הייתי היום - זה פשוט מדהים!!!
והאמת שאני רוצה כבר לראות את זה שוב....

מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין הגרסאות,
אני הייתי בזו של 60 דקות בערך

נדיבה

משתמש מקצוען
@רקורדית שמעתי עכשיו שידור של הראיון עם אפרת ברזל שראיינה 2 נשים חמודות על המשקפות הללו
וקצת מאחורי ההפקה. היה מרגש. לי אישית כבת למיצול שואה ממש קשה לי לראות את המסע הזה.
מדכא לי מידי.
אגב יש הרבה מתנסים בי-ם חוץ מאשכולות כמו שהייתם בבית וגן יש בהר נוף, רמות, גבעת שאול ועוד...
בהצלחה רבה.

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
וקצת מאחורי ההפקה. היה מרגש. לי אישית כבת למיצול שואה ממש קשה לי לראות את המסע הזה.
ממליצה לך בחום לנסות. כל כך הרבה אמרו את מה שאמרת עד שראו, התחזקו והודו אחר כך מכל הלב שלא וויתרנו.

זושא כץ

משתמש מקצוען
@רקורדית שמעתי עכשיו שידור של הראיון עם אפרת ברזל שראיינה 2 נשים חמודות על המשקפות הללו
מדכא לי מידי.
אגב יש הרבה מתנסים בי-ם חוץ מאשכולות כמו שהייתם בבית וגן יש בהר נוף, רמות, גבעת שאול ועוד...
בהצלחה רבה.
זה לא קשור לשואה..
זה מסע אמונה יוקד על רקע מבני השואה
אין שם שום דבר מפחיד

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה