באיזה גילאים את עובדת?הפתרון שלי הוא כזה: מפסיקים להיות מנוצלות ולעבוד במוסדות החרדים ועוברים כמוני למוסדות החרדל"ים
אני עובדת דרך משרד החינוך ושאני רואה את המשכורת שלי והתנאים שלי לעומת חברה שלי שעובדת בדיוק את אותם שעות במסגרת חרדית ומקבלת בקושי חצי מהמשכורת שלי ובלי שם תנאים זה עושק!!תכל'ס - מורה רגילה עושקים אותה במשהו?
גננת רגילה לא מקבלת את כל מה שהיא צריכה לקבל?
סייעת רגילה - יש עושק?
אני מכיר מ"מ שהסכימו לתת לה שעות בתנאי שתעשה שעות התנדבות (או בעברית מדוברת, תעבדי 20 שעות ונשלם לך על 10)תכל'ס - מורה רגילה עושקים אותה במשהו?
גננת רגילה לא מקבלת את כל מה שהיא צריכה לקבל?
סייעת רגילה - יש עושק?
בינתיים אני שומע רק על סייעת שלישית שמפוטרת כל שנה.
יש עוד עוולות?
בלי ארגון כזה אין אין ולא יהיה מה לעשות!
תקשורת, תקשורת, תקשורת ולא, לא קול חי... רק אהרן רבינוביץ' מהארץ או קרן נויבך רשת ב' או יהיה בסדר גלצ אין דרך אחרת!!!
רק בזכותם סיפורים מזעזעים שהוסתרו שנים רבות בתוך הציבור יצאו לאור וד"ל.
ולא מעניין אותי אם עושים משנאת חרדים או מדאגה לחלשים העיקר שתיפסק העוולה הנוראית שעושקים פת לחם ממש של משפחות (מהיכרות אישית).
ארגון מורות חרדי שידאג לזכויות של המורה.
אם ככה יצטרכו לדלל כמעט כל המקצועותהפיתרון הוא לדלל את שוק המורות
הווי אומר לסגור את מסלול ההוראה בסמינרים ל5-8 שנים הבאות!!
ככה גם יחסכו את העוול לבחורות הלומדות הוראה באשליה שיכולים לפרנס את ביתם בכבוד.
וגם ידללו את השוק שלא יהיה כזאת הצפה של מורות ויחס מחריד...
לדעתי בחינוך העצמאי אין הרבה יכולת להנהלה לגנוב (פעם חייבו כל מורה לתת תרומה אבל כבר זה נפסק) עיקר העושק נמצא בעמותות הפרטיותלהבנתי בעיקר במוסדות שתחת החינוך העצמאי אבל אני לא בטוח)
חשש "מוסר" זה לא פשוטתקשורת, תקשורת, תקשורת ולא, לא קול חי... רק אהרן רבינוביץ' מהארץ או קרן נויבך רשת ב' או יהיה בסדר גלצ אין דרך אחרת!!!
רק בזכותם סיפורים מזעזעים שהוסתרו שנים רבות בתוך הציבור יצאו לאור וד"ל.
ולא מעניין אותי אם עושים משנאת חרדים או מדאגה לחלשים העיקר שתיפסק העוולה הנוראית שעושקים פת לחם ממש של משפחות (מהיכרות אישית).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: