הרבה
חדש לכם?
הרבה
השחיקה במגזר הכללי היא לא פחותה יותר.
ושחיקה לא יכולה להיות הסבר למעבר בין מוסד הוראה אחד לשני.
אם זו היתה הסיבה הבלעדית אז הנטישה היתה למקצועות אחרים ורק להם
אתה אלוקים שיודע להגיד היכן ישב כל אחד?יישב בגיהנום
לא מדובר עליהם, תהיו רגועים.צדיקים
אני יודעת שיש ולא נראה לי שמעטמי שיצפה בסרטון ישמע שהשואל טוען שגננות מקבלות 7000 במוכש"ר
אני באמת מעוניינת לדעת איזו עמותה משלמת ככה לגננת?
גם אני מכירה מנהל מוסדות שמשכן את דירתו עבור הישיבה שלו.יש אנשים צדיקים שקורעים מעצמם את היום יום ונוסעים לחול ואין להם יום ולילה כדי שלילדים יהיה חינוך טהור
והשיימינג שעושים להם הוא בל יחופר
טעית בפירוש הטענה שליאתה אלוקים שיודע להגיד היכן ישב כל אחד?
מדהים!!
אני חושבת שהמושחתים יתפסו מקום נכבד בגיהינום.
לא נראה לי שאפשר לקבל גן עדן על עוול ושקר וגזל.
השיימינג הוא כוללנילא מדובר עליהם, תהיו רגועים.
המודעות הן למי ששולח את ילדיו לממ"ח שזה בוודאי אסור! על זה אין עוררין! השאלה היא מה עם המורים. למה המורים צריכים לשלם מכיסם לחינוך העצמאי בעוד המנהלים שוחים בכסף ולא איכפת להם כלום. זו השאלה!טעית בפירוש הטענה שלי
כתבתי שמי שהטעה את גדולי ישראל הוא יישב בגיהנום העיקר לא לידי
אני שאני מציית להם מקווה לשבת על זה בגן עדן....
באמת? אחרי ששאלתי רב? לא נראה לי..ואולי תאבדי את העולם הבא שלך
גם אם אתה מורה שמפסיד כל חודש סכומי כסף כי עליך לתרום אותם למוסד? גם אם יש לך קשיי פרנסה ולוקחים לך מהמשכורת כספים סתם? אני רוצה להבין: אתה מורה? גוזלים אותך? כי אם כן, אז יפה מאוד מצידך, אבל זו לא דרך להורות לרבים. ואם לא, אז מה אתה מתערב בנושא??לטענתי :
צריכים לסמוך על גודלי ישראל גם אם אולי ואולי ואולי
אני יישב בגן עדן על זה
ומי שאולי עשה ועשה ועשה יישב בגיהנום
העיקר לא לידי .....
לא ברור ולא לכולםהמודעות הן למי ששולח את ילדיו לממ"ח שזה בוודאי אסור! על זה אין עוררין!
כבר כתבו לך.והחינוך העצמאי מתוקצב חלקית מבחירה שלו.
עדיין, מי שטורח לשלם וללמוד לתואר, להבנתי, לא מכוון את עצמו לחיידר. בחיידר התואר לא מייצר לו כסףלא
בפריפריה זה חתך אוכלוסיה יותר רחב ממה שנדמה לך.
שלא יתהפך עליךואולי תאבדי את העולם הבא שלך
מסכימה עם הגישה הכללית שלך וכמו שכבר כתבתי רוב ככול תלמידי הממחים אינם משתייכים לזרם שרבניו מתנגדים לקיומו.אגב, יש חסידויות שכבר שנים מתנהלות במסגרת ממ"ח.
ולא. ילדי אינם בממ"ח אבל לא רואה סיבה לשלול אותו ממי שכן רוצה ומתאים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: