תודההפרופורציות נראות הרבה יותר וב!
מה שכן, אני לא חושבת שהיה לו כ"כ הרבה צלקות
ברמה הזאת אנשים מתרחקים ברחוב, וזה לא מוזכר בספרים...
בלי קשר הציור מדהים!
הוא צריך בכלל להיות דתי עכשיולאחר סיום קריאת הסדרה "מרגל להשכרה" של יונה ספיר
תפסתי אומץ וניסיתי לצייר את גיבור הסיפור אייל גלבוע
(לא העתקתי אף דוגמן! השתמשתי בהשראות והדמות שיצאה היא מהראש בלבד)
אני די מרוצה מהתוצאה כך אני דמיינתי אותו, ואתם? נראה לכם דומה?
בכל אופן משהו עדיין לא מסתדר לי בפרופורציות של הגוף ניסיתי לשנות
אבל אני לא מצליחה להצביע על הנקודה שמפריעה לי בציור...
אם משהו יכול לעזור לי ולתת לי ביקורת על הפרופורציות ומה כדאי לתקן אני אשמח
תודה רבה!
אני מוחה!סליחה שהייתי אמורה לנפץ לכם את החלומות, אבל אייל לא נראה כמו ג'נטלמן אידיאלי.
הוא רוצח להשכרה.
רוצח חוקי. אבל רוצח.
למה, רוצה להתעסק עם עובדות?אני מוחה!
תודה על הערה!יש לו משהו בפרצוף שקצת מעוות את הפורפורציות.
לדעתי המצח גבוה וחסר נטיה מידי בשביל גבר.
המצח נטוי, אבל לא לכיוון הנכון. הוא היה אמור לנטות אחורה. לא קדימה.
העצמות לחיים יותר מידי בולטות. ובצורה עגולה מידי.
העיניים קרובות והאף שפיצי מידי. לאייל אמור להיות אף נישרי. ובלורית לא רגילה. משהו מגניב יותר. טוב, זה כבר ענין של טעם אישי
הגוף אמור להיות עבה יותר אבל מחוטב. שהוא לא יראה שמן אלא שרירי.
אבל בכללי, זה יפה בטירוף. אם הערתי לך זאת אומרת שאני מדמיינת כאן את אייל אז אני רוצה לעשות אותו כמו שאני מדמיינת.
ההבעה מדוייקת. פנים שלוות, אדישות, ומעט סנוביות.
העומק של העיניים בפרצוץ משווה לו מבט מעט אפל. זה קשור לטעם אישי.
וכן. אייל, בתור סוכן העל הטוב ביותר בעולם, כמעט, אמור להראות מפחיד. הוא לא אמור להראות אדם שיצליח להרדים את הילדה שלכם בקלות. הוא אמור להיות אדם יעיל בהרג. יעיל בלספוג צלקות, ואם הוא רוצה לנצח שתי מטר וחצי במכות, הוא אמור להיות בעל שרירי פלדה שרואים מרחוק.
סליחה שהייתי אמורה לנפץ לכם את החלומות, אבל אייל לא נראה כמו ג'נטלמן אידיאלי.
הוא רוצח להשכרה.
רוצח חוקי. אבל רוצח.
וואו.תודה על הערה!
אני בהחלט אבדוק זאת ואנסה לשפץ
אבל כמו שאמרת יש פה גם עניין של טעם וכל אחד ודמיונו
גם אני חושבת שאייל צריך להראות אדם פחות סימפטי ופחות נחמד...
צר לי, אבל אף אחד לא יכול להחליט מה העינים אמורות להביע...הציור מדהים אבל שוב העינים לא מביעות את מה שהם אמורות להביע
בקיצור לא נראה לי שמישהו אי פעם יצליח לצייר אותו כמו שצריך
ממש ממש לא!!!!יש לו משהו בפרצוף שקצת מעוות את הפורפורציות.
לדעתי המצח גבוה וחסר נטיה מידי בשביל גבר.
המצח נטוי, אבל לא לכיוון הנכון. הוא היה אמור לנטות אחורה. לא קדימה.
העצמות לחיים יותר מידי בולטות. ובצורה עגולה מידי.
העיניים קרובות והאף שפיצי מידי. לאייל אמור להיות אף נישרי. ובלורית לא רגילה. משהו מגניב יותר. טוב, זה כבר ענין של טעם אישי
הגוף אמור להיות עבה יותר אבל מחוטב. שהוא לא יראה שמן אלא שרירי.
אבל בכללי, זה יפה בטירוף. אם הערתי לך זאת אומרת שאני מדמיינת כאן את אייל אז אני רוצה לעשות אותו כמו שאני מדמיינת.
ההבעה מדוייקת. פנים שלוות, אדישות, ומעט סנוביות.
העומק של העיניים בפרצוץ משווה לו מבט מעט אפל. זה קשור לטעם אישי.
וכן. אייל, בתור סוכן העל הטוב ביותר בעולם, כמעט, אמור להראות מפחיד. הוא לא אמור להראות אדם שיצליח להרדים את הילדה שלכם בקלות. הוא אמור להיות אדם יעיל בהרג. יעיל בלספוג צלקות, ואם הוא רוצה לנצח שתי מטר וחצי במכות, הוא אמור להיות בעל שרירי פלדה שרואים מרחוק.
סליחה שהייתי אמורה לנפץ לכם את החלומות, אבל אייל לא נראה כמו ג'נטלמן אידיאלי.
הוא רוצח להשכרה.
רוצח חוקי. אבל רוצח.
אני לא אומר מה אני חושבת על זה רק מפחד הציבור ומכבוד האכסניה.אחרת איך הוא מצליח למצוא חברים בכל פינה ולגרום לכווווווווווווולם להיות החברים הכי טובים שלו?
אני חושבת שאי אפשר להתווכח עם דמיוןממש ממש לא!!!!
אייל גלבוע בפירוש לא אמור להראות כמו מפלצת(לפי התיאורים, אם לא הייתי יודע את האופי שלו- זה מה שהייתי מדמיין), הוא אמור להראות אדם ידידותי לסביבה, הוא קושר קשרים במהירות ויש לו חיוך מקסים ושובה.
אז נכון שיש לו גם צלקות ועיניים של אדם שעבר הרבה, ויש לו שרירים מטופחים, אבל עדיין הוא איש חביב...
אחרת איך הוא מצליח למצוא חברים בכל פינה ולגרום לכווווווווווווולם להיות החברים הכי טובים שלו?
מה גם, יונה ספיר כותבת בפירוש שהוא הולך עם חולצות מכופתרות, אז החולצת 'טי' לא כ"כ מתאימה....
מה שכן, הוא בפירוש סנוב חסר תקנה, וזה מה שהפרצוף אמור לשדר, אבל הוא לא משדר את זה,
חוץ מזה, דמיינתי שהיא כתבה שצבע השיער שלו שחור?! אני כמעט בטוח שהשיער שלו שחור וקצת מתולתל, טיפונת.
מה שכן, מהבנתי הדלה בציור, זה נראה מטורף!!!! אמנם לא אייל, אבל כן מישהו ששואף להיות...
(ת'אמת שבשבילי את אייל לא יצליחו לצייר לעולם, שום תמונה לא תשווה לדמיון שלי...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: