הכל טובצודק. טעיתי..
סורי..
גמאני טועה בדברים מסוימים....
הכל טובצודק. טעיתי..
סורי..
בחנות כן אמרו לי משהו שזה אותו חברה רק אולי סדרה שונה?? זה אותו יצרן?הכל טוב
גמאני טועה בדברים מסוימים....
הוא מרסק קרח !זה טוב למיצים קשים?
מה הכוונה "קשים", כי הוא מיועד לפירות קפואים (שהם הרבה יותר קשים לפירוק מקרח).זה טוב למיצים קשים?
לי יש דגם Ninja QB3001 מטעמי אחסון.אני גם מחפשת מכשיר לשייקים,
אבל לא להשקיע על זה 400 או 500 שקל, אלא אם כן יש לזה שימושים נוספים?
אשמח לשמוע
יש לי בלנדר יד של בראון, גם איתו אפשר להכין אבל הרבה יותר קשה!
קשים הכוונה לסלק, גזר וכו'.מה הכוונה "קשים", כי הוא מיועד לפירות קפואים (שהם הרבה יותר קשים לפירוק מקרח).
לא נועד לגזר לדוגמא (צריך מסננת לחומר הקשיח והמריר), אם כי יהיו שישתמשו גם בזה לגזר.
באופן כללי רוב המסחטות פוגעים בערכים של הפרי, לנינג'ה יש פטנט רשום עם להב שלא גורע (או שכן או שלא, הסכינים לא נראים משהו מיוחד, אבל יש פטנט, אולי זה על "התרמית"... לכו תתווכחו)
לא נראה לי, זה סך הכל בלנדר בעוצמה מאד גדולה, לא "מסחטה".קשים הכוונה לסלק, גזר וכו'.
לא להכנת רסק.
תוכלי לכתוב דגם?לי יש של חברה אחרת
ומכין שייקים פצצה
מרסק קרח, פירות קפואים
הכל!!
לנינג'ה בווודאי יש גם מסחטה למיצים קשים, סך הכל שאלתי אם לזה הכוונה.לא נראה לי, זה סך הכל בלנדר בעוצמה מאד גדולה, לא "מסחטה".
אבדוק ואכתוב מחר בעז"התוכלי לכתוב דגם?
דווקא לא בטוח שיש להם מסחטה כזו (מבדיקה מהירה נראה שלא), הם שולטים בבלנדרים ומעבדי מזון.לנינג'ה בווודאי יש גם מסחטה למיצים קשים, סך הכל שאלתי אם לזה הכוונה.
ואיך הוא?לי יש דגם Ninja QB3001 מטעמי אחסון.
קנינו אותו במבצע בערך 220 ש"ח (אם זכור לי נכון).
הנה בזאפ (תכל'ס יש הרבה יותר זול ברחבי הרשת):
בלנדר Ninja QB3001 נינג'ה - זאפ השוואת מחירים
QB3001 נינג'ה החל מ - 215₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של בלנדר Ninja QB3001 נינג'ה, מידע על חנויות קרובות, 30 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
בהחלט.ואיך הוא?
קרח ופירות קפואים מצליח לרסק?
יש לו עוד שימושים חוץ מזה? או רק שייקים
תודה!ב
בהחלט.
מרסק הכל.
אנחנו עושים אתו גם טחינה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: