ניוזלטר איכותי וחינמי לנשים שאוהבות לאכול ורוצות לרזות!

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
חשוב מאד לכל המבקשות כאן בתגובה או בפרטי: נא לציין כתובת מייל, ולא להסתפק בבקשה, משום שאין דרך למצוא את כתובת המייל לפי הניק!
אם תוכלנה גם לציין שם ולא להסתפק בניק - זה יעזור לי לסדר ברשימת התפוצה, אבל אני מכבדת את רצונה של כל מי שמעדיפה להשאר אנונימית. המטרה שלי אינה לאסוף פרטים אלא להפיץ את הניוזלייטר בלבד...

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
הניוזלייטר החדש עבר ב"ה לשלב הגרפיקה... בעז"ה ישלח בהקדם!

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
הניוזלטר החדש נשלח לכמה תיקונים לאחר הגהה, אבל בינתיים אני מעלה אותו כאן למען חברות הפורות הנכבדות... אם עדיין לא הצטרפתן לרשימת התפוצה, זו ההזדמנות... ניתן להגיב בהודעה כאן, או בהודעה פרטית, והכי פשוט: לשלוח מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

צפה בקובץ המצורף 259141

קבצים מצורפים

• רוחלה גליון 4.jpg
    KB 549.4 · צפיות: 14

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
אתמול בעת שליחת הניוזלטר החדש במייל, ג'ימייל כנראה החליטו שהכמות אינה מוצאת חן בעיניהם, וחסמו את השליחה... לכן, הניוזלטר החדש נשלח היום בבוקר באמצעות חברה חיצונית, ואני מקוה שהוא יגיע בשלום...
הניוזלטר מופיע במייל עצמו בצורה פחות מעוצבת, אבל ניתן להורידו בגירסה מעוצבת. אני מקוה שזה יעבור את החסימה של רימון/נתיב... אם מישהי ניסתה, אשמח לשמוע תגובות על הצורה שבה המייל הגיע!

יואל רוזנברג

יעוץ וטיפול אישי - זוגי, סדנאות הרצאות
מנוי פרימיום

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
בעקבות חסימת המייל המרוכז על ידי גוגל, נשלחו הניוזלטרים השבוע באמצעות מערכת דיוור אלקטרונית. שמעתי ממספר נשים שהיתה להן בעיה לקבל או לפתוח את המייל, ולכן, אני ממש אהיה אסירת תודה אם נשים שנתקלו בבעיה - יפרטו אותה כאן, או בהודעה פרטית, או במייל חוזר, בכדי שאוכל לנסות למצוא פתרונות!

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
:(:(
הייתי כבר ב2 חנויות בב"ב, ולא היה להם את הספר. (אברמוביץ', ואור החיים)

:rolleyes:
מה מבכל אופן יכול לשמח אותך, זה שאמרו לי בחנות שהספר מבוקש מאד

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
למי שמחפשת את הספר ולא מוצאת, אני ממליצה לגשת ליפה נוף... קודם כל, בגלל שלהם יש אותו בטוח... וחוץ מזה, ששם אני יכולה להיות בטוחה שהמחיר הוא המינימלי: 60 ש"ח. שמעתי כבר על נשים שקנו אותו גם ב80 ש"ח ויותר בחנויות אחרות, וחבל...

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
המון תודות על הפידבקים!!!

אני שמחה לשמוע שוב ושוב כמה הדברים מועילים, תודה לכל המגיבות.

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
בעקבות חסימת השליחה המרוכזת על ידי גוגל, בפרט במיילים המכילים קבצים, נאלצתי השבוע להעביר את הניוזלטר השבועי באמצעות דיוור אלקטרוני. בדרך זו, הגיע הניוזלטר כטקסט בגוף המייל – בצורה בלתי מעוצבת, ומלבד זאת – צורף קישור לפתיחת הניוזלטר המעודכן.
נשים רבות בירכו על השינוי, אולם לעומתן, היו אחרות שנתקלו בשתי בעיות מרכזיות:
א. ישנן נשים שלא הצליחו לפתוח את הניוזלטר המעוצב, בעקבות חסימות בדרגות שונות. אם גם את נמנית על הקבוצה הזו, תוכלי להנות מהניוזלטר הלא-מעוצב שנמצא בגוף המייל (צריך לגלול קצת למטה, גם אם את חסומה להורדת תמונות), או לפנות אלי במייל ואצרף אתכן לרשימה תפוצה מצומצמת אליה אנסה לשלוח את הניוזלטר המעוצב במייל רגיל (בתקוה שגוגל לא יעלו על זה...  ).
ב. חלק מהתכנות, מזהות באופן אוטומטי את הניוזלטר המגיע בדיוור אלקטרוני, כספאם (דואר זבל) או כ"קידום מכירות". בכדי להתגבר על הבעיה, ולהנות מהניוזלטר בתיבת המייל הרגילה – יש לסמן את ההודעה, ולהעביר אותה לתיבה הראשית. בדרך כלל, פעולה זו אמורה לפתור את הבעיה, ולגרום לכך שהניוזלטרים הבאים יגיעו ישירות לתיבת המייל. בכל מקרה, מומלץ לעקוב.

אם בכל זאת נתקלתן בבעיה כלשהי, ולא הצלחתן לפתור אותה – אתן מוזמנות לפנות אלי, ואעשה הכל בכדי שגם אתן תוכלנה להנות מהניוזלטר החינמי לנשים שאוהבות לאכול ורוצות לרזות.

ולסיום, חשוב מאד:
אתן מוזמנות להעביר את הניוזלטר באופן חופשי לכל מי שיכולה להפיק ממנו תועלת. אם אתן סבורות כי מישהי עשויה להנות מהניוזלטר ולהפיק ממנו תועלת, הציעו לה לפנות אלי במייל ולהצטרף חינם לרשימת התפוצה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה