ניוזלטר איכותי וחינמי לנשים שאוהבות לאכול ורוצות לרזות!

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
לכל עשרות הנשים שקיבלו/יקבלו את הניוזלייטר: הפיצו! הפיצו! זה חינם!

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
ב"ה, כל מי שביקשה - כבר קיבלה את הניוזלטר ונוספה לרשימת התפוצה... אתן מוזמנות לשתף ולשתף, להעביר ולהעביר... זה לא עולה כסף, אז למה לא לעזור לנשים אחרות? גם אם אתן אינכן מתעניינות בירידה במשקל - בודאי יש לכן חברה שמתעניינת ויכולה לקבל תועלת...

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
בכמה מילים, אני רוצה להסביר מדוע חשוב לי כל כך להפיץ את הניוזלטר הזה כמה שיותר:
במהלך עבודתי, בסדנאות ובקבוצות, אני נתקבל בכל כך הרבה תסכולים, בכל כך הרבה שברון לב, בכל כך הרבה כאב - שנשים חוות סביב המשקל שלהן, כאשר את מרבית התסכולים הללו ניתן לחסוך בקלות רבה כל כך! ישנה תעשיה עצומה שמגלגלת הון תועפות, על גבן של נשים שבסך הכל רוצות לאהוב את עצמן, תעשיה שבעצם מוכרת "אשליות"!
כמשקל נגד לתעשיה העצומה הזו, הוצאתי את הספר החדש שלי: לרזות זה קל, והוא ברוך ה' מכה גלים. אבל את הספר צריך לקנות, והוא גם אינו מתחדש כל הזמן ואינו מתאים את עצמו לנסיבות בכל שבוע...
בנקודה זו בדיוק נכנס לתמונה הניוזלייטר. הוא חינמי, הוא ממוקד, הוא נוגע בנקודות רלוונטיות מדי שבוע, ואני מאמינה שהוא יכול להשמיע את "הקול השפוי" - שיהווה משקל נגד, לפחות חלקי, לכל הכאב והמרירות שנשים חוות סביב נושא המשקל...

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
כמו כן, ובהמשך לאמור לעיל, אתן מוזמנות לפנות גם בשאלות, הערות והארות, ואני מבטיחה להשתדל לענות לכל הפונות - גם אם לא מיד...

lambrski

משתמש פעיל
עימוד ספרים
לשאלת רבים.

אין צורך לענות על שום קריטריון בכדי לקבל את הניוזלייטר החינמי, רק לבקש...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה