ניאגרה סמויה - גרואה/גבריט

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך

shendi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לחצנים לא מט
רואים כל נגיעה

קרן אור

משתמש פעיל
נכתב ע"י ש ו;2462826:
לחצנים לא מט
רואים כל נגיעה

לחצנים לא מבריק
רואים כל נגיעה...
(עד עכשיו אני אכולה מזה שלקחתי מבריק ולא מט, לפחות הבנתי שהמט לא היה מציל אותי...)

yudb

משתמש סופר מקצוען
ועל גבריט,
אף אחד לא שמע/לא מכיר?

זכוכית

משתמש פעיל
כשאנחנו בדקנו את הנושא אמרו לנו רק גרואה או גיבריט, בפועל כמעט כולם עושים גרואה. למה? לא יודעת...

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לנו יש שתיים של גבריט כבר עשר שנים. באחת היו בעיות כבר אחרי שנתיים-שלוש והיה סיוט למצוא חלקי חילוף ועוד יותר סיוט למצוא אינסטלטור שמוכן (ויודע) לתקן. כעת היא במצב של "תסתכל ואל תיגע בי" (לחיצה נמרצת מדי גורמת לניאגרה לדלוף בלי הפוגה עד שמנערים כמה פעמים את הלחצן באופן מסוים).

נשמה יהודית

משתמש רשום
לנו יש שתיים של גבריט כבר עשר שנים. באחת היו בעיות כבר אחרי שנתיים-שלוש והיה סיוט למצוא חלקי חילוף ועוד יותר סיוט למצוא אינסטלטור שמוכן (ויודע) לתקן. כעת היא במצב של "תסתכל ואל תיגע בי" (לחיצה נמרצת מדי גורמת לניאגרה לדלוף בלי הפוגה עד שמנערים כמה פעמים את הלחצן באופן מסוים).
יש לנו את אותה בעיה שלאחר הלחיצה המים ממשיכים לזרום, רק אם דופקים כמה דפיקות הזרימה מפסיקה, מה עושים??

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
יש לנו את אותה בעיה שלאחר הלחיצה המים ממשיכים לזרום, רק אם דופקים כמה דפיקות הזרימה מפסיקה, מה עושים??
לא זכור לי מה בדיוק עשינו, אבל כרגע משתמשים רק בלחצן של הזרם החזק יותר והשני מושבת, והבעיה לא קיימת. ואגב, את האסלה השניה החלפנו לאסלה רגילה (עומדת) אחרי שהשכנים התלוננו על נזילה ולא היה ניתן לאתר את הבעיה.

רב פעלים

משתמש מקצוען
ועל גבריט,
אף אחד לא שמע/לא מכיר?
גיבריט יש לי והוא מצויין - היא חברה וותיקה מאד בשוק באיכות ובשירות בלבל של גרוי, במכירות היום עוקפת את גרוי , אבל אמרו לי בחנות שהאינסטלטורים המבוגרים התרגלו לגרוי ולכן מעדיפים הלקוח מעדיף גיבריט כי המחיר וכי העיצובים ואפשרות ללחצנים גדולה יותר.
עדיף לא מבריק כי מתלכלך וגם כי הוא סוג של מראה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה