אין הבדל במחיר בין 40 ל 100
אין הבדל במחיר בין 40 ל 100
מה מוגבל?אבל יש הבדל בין 15 ל40 כנראה. בזק אמרו לי שמוגבל אצלינו ל15 בלבד, לצערי!
אם כך, באמת אין מה לעשות.התשתית באזור מוגבלת ואין צפי להגדלה.
של איזה חברה?תודה אבל זה מה שיש לנו כרגע, רק שהמהירות לא מי יודע מה. סטיק דור 4, ובכל פינה בבית כבר ניסינו- לפעמים טוב יותר, לפעמים גרוע יותר. וכן כמות גלישה מוגבלת- די מרגיז.
אז לעדכון - אר-אל באמת ניסו לעזור לי וב"ה הצליחו לפתור את הבעיה.באר אל מאוד משתדלים ואוהבים לעזור
צריך לנסות עוד פעם ואם זה לא מסתדר לבקש נציג בכיר שממש מכיר את כל התקלות והפתרונות בע"פ...
רק לא הבנתי - מה הכוונה אי תשלום לבזק,לא תמיד הבעיה בנטויזן
לי היו ניתוקים כל שעה עגולה כמעט ובRL החליפו לי שם משתמש וססמא וב"ה ירד בצורה דרסטית
אנחנו בדיוק כמו פדואלה נטויזן + RL + נטפרי ב"ה מאד מרוצים
הניתוקים זה חלק מה(אי) תשלום לבזק
רק שזה צריך להיות בגבול של פעם בשבוע לא יותר
מעבר לזה כדאי לבדוק מה הסיבה
כרגע יש לנו גם קו של בזק וגם קו של נטויזן
אבל אחרי שקיבלנו לאחרונה חשבון בזק מנופח אנחנו מתעתדים להעביר גם אותו לנטויזן
אפשרי גם אם קו הטלפון שלי כבר נמצא אצל נטוויז'ן?משלמים לנטויזן גם על התשתית והם מעבירים לבזק את החלק שלהם
כך שיש חשבונית אחת רק מול נטויזן
כן. אבל הם מביאים בעיסקת תשתית גם ספק (לא כשר!) ולכן צריך להיזהר שלא יעבור לאינטרנט בלי סינון.אפשרי גם אם קו הטלפון שלי כבר נמצא אצל נטוויז'ן?
ז"א אני מבקשת מהם מלבד קו הטלפון גם תשתית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: