למה?לא נראה לי כ" מציאותי לפתח סינון שיסנן לפי רמת הפריצות של האישה
איך עושים את זה?אגב, שמעתי שיש כאלה שרשומות גם בנטפרי וגם ברימון. זה מתאים למי שעיקר עיסוקה בדברים שנפתחים בנטפרי, ורק מידי פעם היא זקוקה ליותר, ואז היא עוברת לרימון, מבצעת את מה שהיא צריכה, וחוזרת בהקדם לנטפרי.
זאת עובדה, שבכל הקהילות שיש שם פיקוח קהילתי בענייני פגעי הטכנולוגיה, ויש אישורים למי שצריך אינטרנט, אז בכולם העדיפות העליונה היא נטפרי, וזאת נקבעה אחרי בדיקה יסודית של אנשי מקצוע וכו'ועוד נקודה
בכל האשכולות כותבים הרבה אנשים בנחרצות- נטפרי הכי טובים, הכי שמורים.
שואלת בכנות- מאיפה הגיעה האקסיומה הזאת?
קורה לי גם לפעמים, ויש בשביל זה בתפריט בצד אפשרות לדווח על תמונה לא ראויה שבדרך כלל נחסמת מיד, וכן על תוכן לא ראוי וכו'קורה לעוד מישהו לפעמים?
מזל שרוב המדריכים בתעשיה המוזיקאית הם גברים (מישו פעם דיבר על הדרה? )אותי זה תפס במוזיקה שרציתי לעשות תרגילי שמיעה והיו לי כמה קישורים לוידאו שיש שם סה"כ שירת נשים.
לא מדובר אפילו על תמונה או וידאו רק קול שמע של שירת נשים וחסמו לי אותו.
ביקשתי מהם מאוד לפחות לשלוח לי הרי אני עוסקת בזה... בנתיים הם כתבו שיחשבו על פתרון.
זה הזיה!!! אני מקליטה נשים ושולחת במייל וכ"ו אז פתאום הבעיה שלי לשלוח לי וידאו ששומעים שם נשים??
אם לא מדובר בנטפריכואב הלב מזמן על הסינונים
אתמול עברתי חוויה מפוקפקת עם אחד מהסינונים הנכבדים. לא כאן המקום לספר את ההלם שחוויתי.
הגעתי למסקנה שאנחנו במלכוד בו בזמן שכל רצוננו הוא לשמור על עצמינו.
מלאכתם של עוסקי הסינונים למיניהם רבה, כל יום יש איזה שטות אחרת שקמה וצריך לפעול מולה (בינה מלאכותית וכדו').
בעיה.
רק מזדהה עם פותחת האשכול למרות שאני לא עובדת בתחום הזה.
יש וויפרי?ראוטר עם נטפרי
אחרי דקה פתחתי שוב
וכבר היו הריבועים הרגילים של נטפרי........
ביוטיוב?שלשום ראינו קליפ של אברהם פריד, בסוף קפצה פרסומת לא של קופת העיר
ברור שלא נטפריחשוב שלא תכתבי את זה באשכול הזה!
יש לך וויפרי?לפעמים אני רואה תמונה של אישה בנטפרי
אפילו בשיין אני רואה פריצות וכו'
היום פתחתי מאוחדת, וראיתי אישה במסך הראשי
שלשום ראינו קליפ של אברהם פריד, בסוף קפצה פרסומת לא של קופת העיר
אלא של איש ואישה רצים
קורה לעוד מישהו לפעמים?
בתור מוזקאי שעובד עם נטפרי החיסרון היחיד הוא שיש אתרים שסגורים רק בגלל שהאתר מחייב פרסומות ונטפרי עובד עם חוסם פרסומות כל השאר בעיניי מעולהביוטיוב?
אין מצב! בנטפרי אין פרסומות ביוטיוב
זה באמת המקום, אבל שם צריך להיזהר שבעתיים לא להגיד מילה רעה על נטפרי ולא להישמע 'מתלוננים' (עד כמה שהדבר אבסורדי)לדעתי המקום לדבר הזה הנו יותר כאן!
שאלתי חברה שעושה כך, וזה מה שהיא ענתה: נרשמים ומשלמים לשניהם. בהגדרות של הראוטר במחשב ניתן לשנות מאחד לשני. היא נמצאת ברגיל בנטפרי.איך עושים את זה?
אפשר הסבר?
זה באמת המקום, אבל שם צריך להיזהר שבעתיים לא להגיד מילה רעה על נטפרי ולא להישמע 'מתלוננים' (עד כמה שהדבר אבסורדי)
יש שם ניקים שלא מבינים כלום בעולם העבודה אך הכבוד של נטפרי חדור בעצמותיהם, וד"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: