נכתב ע"י אברהם עימוד;n5040966:ושבחצי שעה האחרונה שלחתם מס' רב של תמונות לבדיקה. הרבה מעבר לשימוש סביר.
נכתב ע"י דוש;n5048022:איך שולחים תמונות לבדיקה??
כל דף שאני פותחת נשלח אוטומטי?
גם אם אני לא רוצה אותו בכלל?
נכתב ע"י א6;n5048912:מערכת בדיקת התמונות בכלל לא אמינה. איך זה באתרוג?
נכתב ע"י א6;n5048912:מערכת בדיקת התמונות בכלל לא אמינה. איך זה באתרוג?
רוצים תמונות עם סינון איכותי ומהיר וגם מוכנים לשלםנכתב ע"י עילום;n5049301:או תמונות עם סינון איכותי וטוב אבל לפעמים יש להמתין קצת יותר (זה קורה בדר''כ בשעות עומס!)
נכתב ע"י אבק;n5049370:רוצים תמונות עם סינון איכותי ומהיר וגם מוכנים לשלם
ושעות העומס לאחרונה מקיפים את כל היממה
נכתב ע"י ישראל העם;n5050125:גם לי נורא איטי.
הצעה שלי בקטנותי ובהבנתי הדלה בענינים אלו. אולי אתר כמו יד 2 לדוגמא לא צריך סינון ובפרט מכירות כמו רהיטים רכבים דירות סלולרי ועוד תחומים, שנראה לי אף פעם אין משהו בעייתי, בפרט שכל מודעה ביד 2 עוברת איזה ביקורת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: