ברור שלא.וכן האם רמת הסינון גבוהה כמו של נטפרי?
שזה אומר שיוכלו לראות סרטוני יוטיוב עם אושיות רשת חרדיות..... דוגמניות חרדיות.... קליפים של זמרות חרדיות..... סרטוני בידור של חרדיות.... פרסומות של חנויות חרדיות.... בקיצור אין לדבר סוף..........
ואולי אפילו יהיו שיאמרו שיהיה אפשרות לפייסבוק כשר (כמובן לצורכי פרנסה..... פרסום וכיוצא..)
אני דווקא אישית די סבורה שבנוגע לזה אין לדבר סוף ויקומו בעלות העסקים בטענה שאין הצדקה לזה שנטפרי לא יתנו אפשרות גם לפייסבוק מסונן בכדי שיהיה להן לעסקים החרדיים כלי פרסומי חזק מאוד לנשים חרדיותלא יודעת אם זה מה שזה אומר. כאמור, לחשוב איך לייצר עולם וירטואל חרדי במקביל לקיים בעולם האמיתי.
אם אפשר לשים לדבר סוף או לא - יש מקום לדיון.
דווקא היה מאוד מעניין אותי אם רק היה שייך לעלות כזה נושא לדיון פה בפרוג רק שאני חוששת שזה יעבור אוטומטית למצב סוף צום - נעילה, מה דעתכם ?אם אפשר לשים לדבר סוף או לא - יש מקום לדיון.
למה?ברור שלא.
וסינון בתוך האתר...לא ראיתי אתר שבנספארק נפתח ובנטפרי לא.. ההפך כן.
אפשר לנסות את זה. תנו לי שם של אתר ואבדוק אם זה נחסם או לא.
כושר פליי עדיף בהחלט מכלום, אבל נטספארק יותר טוביש לי פלאפון פרוץ לחלוטין
אני מעוניין בחסימה זולה כדי לחסום פירסומות במשחקים ואפליקציות...
האם כשר פליי חוסם משחקים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: