נטסטיק - קצת סדר באפשרויות הקיימות.

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
מאחר וכל כמה שבועות עולות הודעות שחוזרות על עצמן ובעקבות פניות רבות באישי לאחרונה לגבי נטסיק, חסימות וכד' להלן מספר הבהרות בנושא:

8<-------------- גזור ושמור -------------->8​

ניתן לרכוש נטסטיק ישירות דרך חברות הסלולר, הדבר כרוך בדרך כלל בהתחייבות לחבילת גלישה, חתימה על חוזים והוראת קבע כזאת או אחרת לחברת הסלולר כאשר התשלום הוא חודשי גם אם לא השתמתשם בסטיק, במידה ותרצו לבטל את החוזה תמיכן לשלם תשלום חודשי על הסטיק לתקופה שלה התחייבתם.

כרגע ככל הידוע לי רק סלקום מציעה סינון מסוג רימון בחתימה על חוזה התקשרות מולה.

האופציה השניה היא לרכוש נסטיק וסים במסלול משולם מראש בעלות חד פעמית 250 ש"ח ולבחור חבילת גלישה לפי הצורך וללא כל התחייבות, בחודשים שלא משתמשים בסטיק לא מחוייבים, הסטיק נשלח בדואר רשום בתוספת 15 ש"ח לכל חלקי הארץ.

מסלולי הגלישה בתשלום מראש:

חבילת גלישה לחודש בנפח 1GB במחיר 50 ש"ח
חבילת גלישה לשבועיים בנפח 5GB במחיר 69 ש"ח
חבילת גלישה לחודש בנפח 10GB במחיר 125 ש"ח

הנפחים המצויינים מתייחסים לכמות תעבורת הנתונים ולא למהירות, המהירות נקבעת על פי מיקום המשתמש בהתאם לאיכות השירות באיזור הקליטה בו הוא נמצא, הגלישה מתבצעת על גבי הרשת המהירה של פלאפון.

חסימה על נטסטיק כזה היא ברמת המחשב, ניתן להתקין נתיב ולהשתמש בסטיק באמצעות חסימה של נתיב ע"פ המסלולים שנתיב מציעים בהתקשרות מולם.

ניתן גם לשכור סטיק לשבועיים בעלות 95 ש"ח.

להזמנת סטיק במסלול משולם מראש בתנאים הנ"ל ניתן ליצור קשר עם קווסט טכנולוגיות בטלפון 072-2708888.

בהזדמנות זו אזכיר שניתן לחסום אינטרנט במחשבים ניידים ללא תשלום בטלפון 1-599-502-200

8<-------------- גזור ושמור -------------->8​

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י חסידישער;1032801:
חודש זה אומר גלישה חופשית?

עד 10GB גלישה במהירות גבוהה, מעבר ל-10GB מהירות הגלישה מואטת.

שקדן

משתמש רשום
יש לי בסלקום חבילה ללא הגבלת נפח ב120 ש"ח פלוס סינון של אתרוג בעלות נוספת של 14.9

lmaof

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ויש בסלקום גם חבי' של 5 גיגה ב62 ש"ח ואפשר לקבל הנחה לחצי שנה של30 ש"ח +סינון 15 ש"ח אם תרצו אתן מספר של סוכן
בהצלחה

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
הנסטיק יכול להיות בחסימה שונה ממה שיש במחשב?

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י שקדן;1034073:
יש לי בסלקום חבילה ללא הגבלת נפח ב120 ש"ח פלוס סינון של אתרוג בעלות נוספת של 14.9

אין כרגע שום חברה שנותנת חבילה ללא הגבלת נפח, גם לך יש האטה אחרי נפח מסויים של תעבורה, במקרה הטוב הנפח מצויין בחוזה שעליו חתמת, במקרה הפחות טוב זה נתון למשחקים של סלקום.

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י lmaof;1034189:
ויש בסלקום גם חבי' של 5 גיגה ב62 ש"ח ואפשר לקבל הנחה לחצי שנה של30 ש"ח +סינון 15 ש"ח אם תרצו אתן מספר של סוכן
בהצלחה

מה התנאים המלאים? אני יכול להתנתק מתי שאני רוצה? אני מחוייב לרכוש נטסטיק דרכם?

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י תקוה;1035965:
הנסטיק יכול להיות בחסימה שונה ממה שיש במחשב?

נטסטיק במסלול משולם מראש אי אפשר לחסום, נסטיק במשלום חוזה אפשר לחסום בסלקום לפי מסלולי חסימה מוגן, מוגן+ וכד'

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י asterisk;1035978:
נטסטיק במסלול משולם מראש אי אפשר לחסום, נסטיק במשלום חוזה אפשר לחסום בסלקום לפי מסלולי חסימה מוגן, מוגן+ וכד'

לא הבנתי:confused:
מה יוצר את ההבדל?

האם על מחשב בו יש אתרוג אוכל עם הנסטיק לגלוש ברימון?

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י תקוה;1036025:
מה יוצר את ההבדל?

אין לי מושג איך אתרוג עובדים בחסימה, ההגיון אומר שזה אפשרי אבל תשובה מקצועית תוכלי לקבל רק מאתרוג.

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
היי :)

מה החדשות האחרונות בנושא?
איפה הכי כדאי לקנות נטסטיק וסים ?
ואיזו חבילה הכי מומלצת מבחינת מחיר ותעבורה?

תודה מראש
מוטי :)

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנטסטיק מתאים למחשב נייח ואו רק נייד?

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י תקוה;1036025:
מה יוצר את ההבדל?

אם אתרוג הוא הספק שלך ותו לא, אז כן, (ותוכלי לגלוש גם באינטרנט פרוץ אם תחברי נטסטיק של פלאפון/אורנג'/סלקום רגיל וכו')
אם מותקנת על המחשב תוכנת רימון/אתרוג (בנוסף/במקום)- לא תתאפשר גלישה על המחשב בשום דרך מלבד בחיבור לחייגן של התוכנה.

נכתב ע"י pink;1100492:
הנטסטיק מתאים למחשב נייח ואו רק נייד?
גם לנייח

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כל מי שעובד עם נטסטיק שקודם יתנסה בו אני ניסיתי ועברתי לאינטרנט נייח. הנטסטיק אצלי רק לגיבוי בשעות שאני מחוץ לבית.

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י park;1100559:
כל מי שעובד עם נטסטיק שקודם יתנסה בו .

אין תתכן אפשרות שמישהו --עובד-- עם נטסטיק ולא התנסה בו ????? :p:)

שני יוד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מבירור שעשיתי בשבוע האחרון:
בפלאפון מוכרים נטסטיק גם ללא חבילת גלישה בעלות של כ300 ₪.
גלישה, זה 5 גיגה ב69 ש"ח (לאחר מכן האטת קצב) וזה לא התחייבות.
חסימה - אין להם.

רחל המומחית

משתמש רשום
נכתב ע"י שקדן;1034073:

יש לי את אותה חבילה בסלקום,
לאחר 15GB הגלישה נעשית איטית,
ניתן לשלם 3 ש"ח ליום ולהמשיך לגלוש רגיל, עד מחזור החיוב הקרוב.

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני קניתי אצל הניק asterisk (פותח האשכול) נטסטיק שפתוח לכל החברות.
יש לציין שירות מצוין, טיפול מהיר בתקלות, אפילו הגיע אלי עד הבית (התחשב בחופשת הלידה שלי...) לסדר לי הכל לשביעות רצוני. יישר כח!
הנטסטיק עצמו עלה לי רק 250 ש"ח. והחבילה כבר לפי הצרכים ומחירי החברות.
יש לציין, שאין להשוות את חווית הגלישה בנטסטיק לזו שמתקבלת בחיבור נייח. זה תלוי בקליטה שיש לכם.
אני עשיתי גם של פלאפון ולאחר חודש החלפתי לסלקום ובשתיהם היו המון התנתקויות, מאד איטי וכו'...
קחו בחשבון אם אתם צריכים למקום קבוע, עדיף נייח.
אם אתם ניידים, אז אין ברירה..:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה