נטסטיק - קצת סדר באפשרויות הקיימות.

בר בי רב

משתמש פעיל
מישהו יודע מה המצב כיום על המסלול הירוק של סלקום לגבי אתרוג/ פלוס?
אשמח לתשובה בהקדם.

בר בי רב

משתמש פעיל
בעלי אקספרס אפשר להזמין סטיק מבערך 11 דולר וסטיקים יותר טובים כגון אלחוטיים מחיר לא מופקע

ochayon

משתמש פעיל
מישהו מבין בנטסטיקים למיניהם?
כל נטסטיק עם חיבורו למחשב/הדלקת המחשב כשהוא כבר מחובר פותח חלון בו ישנו לחצן שבעצם 'מחייג' ואחרי כמה שניות הוא מחובר.
אני עובד עם נטסטיק מסוג vinn turkcell
הוא, פותח את החלון שלו לא כחלון נפרד משלו, אלא כדף בדפדפן האינטרנט הפעיל, אצלי גוגל כרום, כלומר שאיך שאני מחבר אותו למחשב נפתח לי דף כרום עם התמונה שלהם ולחצן ל'חיוג', אז מסתובבים שני חיצים כמה שניות ואז הוא מחובר,
הבעיה שלי היא שהבוקר המחשב שלי עידכן עידכונים וממש התחדש, אין מה לומר מאוד נהנייתי, אלא שמאז כשאני מחבר את הנטסטיק א. הוא לא פותח את הדף שלו. ב. כשאני לוחץ על הסמל שלו שעל שולחן העבודה כדי להפעיל אותו ידנית, הוא פותח דף כרום אבל מיד כתוב שם 'אין חיבור לאינטרנט', למרות שבעצם זה אמור להיפתח כי זה לא דורש חיבור לאינטרנט, זה בעצם אמור להיות כמו לפתוח קובץ פי די אף 'באמצעות' כרום, שלא אמורה להיות בזה שום בעיה גםכשאין חיבור לאינטרנט,
מישהו יודע לעזור לי בזה?

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
מישהו מבין בנטסטיקים למיניהם?
כל נטסטיק עם חיבורו למחשב/הדלקת המחשב כשהוא כבר מחובר פותח חלון בו ישנו לחצן שבעצם 'מחייג' ואחרי כמה שניות הוא מחובר.
אני עובד עם נטסטיק מסוג vinn turkcell
הוא, פותח את החלון שלו לא כחלון נפרד משלו, אלא כדף בדפדפן האינטרנט הפעיל, אצלי גוגל כרום, כלומר שאיך שאני מחבר אותו למחשב נפתח לי דף כרום עם התמונה שלהם ולחצן ל'חיוג', אז מסתובבים שני חיצים כמה שניות ואז הוא מחובר,
הבעיה שלי היא שהבוקר המחשב שלי עידכן עידכונים וממש התחדש, אין מה לומר מאוד נהנייתי, אלא שמאז כשאני מחבר את הנטסטיק א. הוא לא פותח את הדף שלו. ב. כשאני לוחץ על הסמל שלו שעל שולחן העבודה כדי להפעיל אותו ידנית, הוא פותח דף כרום אבל מיד כתוב שם 'אין חיבור לאינטרנט', למרות שבעצם זה אמור להיפתח כי זה לא דורש חיבור לאינטרנט, זה בעצם אמור להיות כמו לפתוח קובץ פי די אף 'באמצעות' כרום, שלא אמורה להיות בזה שום בעיה גםכשאין חיבור לאינטרנט,
מישהו יודע לעזור לי בזה?
דיברו על זה כאן בפורום מחשבים בשבועיים האחרונים.

ochayon

משתמש פעיל

מה??
לא הבנתי שם מילה וגם לא מצאתי קשר למה ששאלתי.
בכלל, הייתי בטוח שהכוונה לפורום מחשבים כאן בפרוג.
אגב, הקובץ המצורף שם יורד לי למחשב כקובץ וורד עם אותיות לועזיות בלי קשר בין אחת לשניה.

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
מה??
לא הבנתי שם מילה וגם לא מצאתי קשר למה ששאלתי.
בכלל, הייתי בטוח שהכוונה לפורום מחשבים כאן בפרוג.
אגב, הקובץ המצורף שם יורד לי למחשב כקובץ וורד עם אותיות לועזיות בלי קשר בין אחת לשניה.
התכוונתי לפורום כאן בפרוג, ולא מצאתי. ומצאתי רק את מה שכתבו בפורום הנ"ל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה