יעקב ארץ-צבי
משתמש מקצוען
ובחזרה לנושא האשכול
איך המחירים עכשיו אחרי פורים ושבוע לפתיחה?
המנהל אמר שכל המבצעים ממשיכים לפחות עד פסח.ובחזרה לנושא האשכול
איזה מבצעים הוא גם אמר? כי נראה לי צריך לעשות שם "בדיקת חמץ" ואז אולי נמצא איזה מבצע...המנהל אמר שכל המבצעים ממשיכים לפחות עד פסח.
אפשר לדעת איזה?ובדרך אגב, נכנסתי אתמול למכולת בעיר(כמובן לא של בר כל) ונדהמתי. המחירים שם באמת ירדו דרסטית וכל המחלקה של מוצרי ניקיון זולה כרגע מיש בוודאות...
נכנסתי לסניף פונוביז של השוק השכונתי. הסתקרנתי אם באמת ירד ו-ואלה. זה נכון ממשאפשר לדעת איזה?
תגידו איזה חומרי נקיון, כי כל הכניסה של נטו חיסכון גם מלאה במבצעים של חומרי נקיון....נכנסתי לסניף פונוביז של השוק השכונתי. הסתקרנתי אם באמת ירד ו-ואלה. זה נכון ממש
ןהמבצעים שלהם מצוינים(הסתכלתי בחד"פ ומוצרי ניקיון בעיקר ששם קונים רק במבצעים..)
סנו זאוול, פורטה פלוס ואנטי קאלק-11.90תגידו איזה חומרי נקיון, כי כל הכניסה של נטו חיסכון גם מלאה במבצעים של חומרי נקיון....
עוד מעט פסח....
רק מה זה אומר על מה שהיה שם עד היום?אכן,
אני אישית הרווחתי המון בזכות ''נטו-חיסכון'',
המכולת שלי (השוק השכונתי) הוריד את המחירים - ויותר קל לי לקנות שם....
(מי היה מאמין שלחם פרוס יעלה בשוק השכונתי 4.80 בלי מגבלת קניה.... - יותר זול מ''יש'')
על זה לבד מגיעה תודה לנטו-חיסכון...
כבר פרסמו לפני כמה שבועות שהם קבעו הסכם מחירים חדש עם הספקים,רק מה זה אומר על מה שהיה שם עד היום?
או שעד היום הוא היה פשוט חזרזר, או שהוא החל את הספירה לקראת הקריסה....
איזה תלושים בהנחה יש ביש?שאלה גם אם יהיה לו תלושים בהנחה אצל המאכערים כמו ביש, כי אם לא - יש ינצח במחיר
זאת אמת לאמיתה.כבר פרסמו לפני כמה שבועות שהם קבעו הסכם מחירים חדש עם הספקים,
אולי זה אמת ???
איפה?תוים של "יש" ניתן להשיג בין 5-7%.
נטו חיסכון או השוק השכונתי?כבר פרסמו לפני כמה שבועות שהם קבעו הסכם מחירים חדש עם הספקים,
אולי זה אמת ???
באר"י.איפה?
לא הבנתיבאר"י.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: