ביקורת 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, בכלל לא נטו, לגמרי ברוטו

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
סליחה מראש שאני הורס חלק מהחגיגה.
היה לי פעם סיפור כזה, מוצר שקניתי והיה רשום עליו מחיר מסויים ובקופה הוא עלה יותר יקר (בשקל או שתים אבל הפרינציפ.....) אחרי שהפניתי את תשומת לבו של המוכר הוא טען לי שזה טעות במדבקה והמחיר הנכון הוא הרשום בקופה.
הסברתי לו את החוק ולאחר ויכוח הוא נתן לי את זה במחיר הנמוך.
שאלתי רב והוא אמר לי...... שאני חייב להחזיר את הפער לחנות, כי אין שום סמכות הלכתית לחוק במקרה כזה!!!!!

ישראל בן צבי

משתמש רשום
היה לי סיפור דומה בסניף 'יש חסד' ברח' שערי תשובה במודיעין עילית.
קניתי מוצר מסוים שמחירו היה 5 ב 10 (על המדף...) ובקופה חויבתי על כל אחד בנפרד סך של 2.9 ש"ח! אחרי שאמרתי למוכרת שיש כאן טעות היא תיקנה את זה.
ולשאילתי מה הם עושים אם בן אדם עושה קניה גדולה ולא שם לב לטעות הזו? תשובתה היתה - שיחזור לכאן ונחזיר לו את הכסף! הוי אומר: הם מסירים מעצמם כל אחריות בין מה שכתוב על המדף למחיר בתכל'ס.
שיטת מצליח כבר אמרנו?​
לפחות הם לא התכחשו לזה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה