שלום רב!
אני צרכן קבוע של 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, ולאחרונה שמתי לב, למשהו מעניין, כבר כמה מוצרים שעל המדף היה רשום מחיר X ובקופה חייבו מחיר V,
היום רציתי לקנות 'כבד צלוי 200 ג' בהכשר העדה"ח', על המדף רשום 34.90 ובמסופון הוא רושם לי 36.90, 2 שקל יותר, פניתי לקופאית בבקשה שיסדרו את זה, ושאני אתחייב רק 34.90, כקבוע בחוק שהמחיר על המדף הוא הקובע, אז מה היא ענתה לי? תשובה מאוד פשוטה.
- 'לא להתייחס למה שכתוב', מה יכול להיות יותר פשוט מזה? זה רק א'
ב' ב'יש' המחיר למוצר זה הינו באמת 34.90, ויכול להיות שזה הטריק פה, הרי צריך למשוך קונים פוטנציאלים של יש, אליהם לנטו, אזרושמים מחיר X ומחייבים מחיר V, ולא רק זה, אלא שבאתרי השוואת מחירים כמו 'אל תהיה פראייר' כתוב, איך לא, שבנטו חיסכון עולה המוצר הנ"ל 34.90, מה שכן זה כנראה כבר לא קשור אליהם,
ג' אם לא ידעתם אתם יכולים לעשות מזה כסף, עד 10.000 ש"ח
מקווה שלא חריף מדי, עכ"פ סליחה מכל הנפגעים.
אני צרכן קבוע של 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, ולאחרונה שמתי לב, למשהו מעניין, כבר כמה מוצרים שעל המדף היה רשום מחיר X ובקופה חייבו מחיר V,
היום רציתי לקנות 'כבד צלוי 200 ג' בהכשר העדה"ח', על המדף רשום 34.90 ובמסופון הוא רושם לי 36.90, 2 שקל יותר, פניתי לקופאית בבקשה שיסדרו את זה, ושאני אתחייב רק 34.90, כקבוע בחוק שהמחיר על המדף הוא הקובע, אז מה היא ענתה לי? תשובה מאוד פשוטה.
- 'לא להתייחס למה שכתוב', מה יכול להיות יותר פשוט מזה? זה רק א'
ב' ב'יש' המחיר למוצר זה הינו באמת 34.90, ויכול להיות שזה הטריק פה, הרי צריך למשוך קונים פוטנציאלים של יש, אליהם לנטו, אזרושמים מחיר X ומחייבים מחיר V, ולא רק זה, אלא שבאתרי השוואת מחירים כמו 'אל תהיה פראייר' כתוב, איך לא, שבנטו חיסכון עולה המוצר הנ"ל 34.90, מה שכן זה כנראה כבר לא קשור אליהם,
ג' אם לא ידעתם אתם יכולים לעשות מזה כסף, עד 10.000 ש"ח
מידע שימושי - המחירים על המוצר ועל המדף שונים? אתם יכולים לקבל על זה כסף!
הצגת מחירי מוצרים ברשתות שיווק וסופרמרקטים: סעיף 17 לחוק הגנת הצרכן קובע כי חובת הצגת מחיר חלה על כל מוצר בבית העסק. יש לציין כי לגבי מוצרים בתפזורת (ירקות, פירות, מוצרי חלב ולחם לא ארוז) סימון המחיר יופיע בשלט על המדף. אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב...
www.prog.co.il