ביקורת 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, בכלל לא נטו, לגמרי ברוטו

יעית

משתמש פעיל
שלום רב!
אני צרכן קבוע של 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, ולאחרונה שמתי לב, למשהו מעניין, כבר כמה מוצרים שעל המדף היה רשום מחיר X ובקופה חייבו מחיר V,
היום רציתי לקנות 'כבד צלוי 200 ג' בהכשר העדה"ח', על המדף רשום 34.90 ובמסופון הוא רושם לי 36.90, 2 שקל יותר, פניתי לקופאית בבקשה שיסדרו את זה, ושאני אתחייב רק 34.90, כקבוע בחוק שהמחיר על המדף הוא הקובע, אז מה היא ענתה לי? תשובה מאוד פשוטה.
- 'לא להתייחס למה שכתוב', מה יכול להיות יותר פשוט מזה? זה רק א'
ב' ב'יש' המחיר למוצר זה הינו באמת 34.90, ויכול להיות שזה הטריק פה, הרי צריך למשוך קונים פוטנציאלים של יש, אליהם לנטו, אזרושמים מחיר X ומחייבים מחיר V, ולא רק זה, אלא שבאתרי השוואת מחירים כמו 'אל תהיה פראייר' כתוב, איך לא, שבנטו חיסכון עולה המוצר הנ"ל 34.90, מה שכן זה כנראה כבר לא קשור אליהם,
ג' אם לא ידעתם אתם יכולים לעשות מזה כסף, עד 10.000 ש"ח
מקווה שלא חריף מדי, עכ"פ סליחה מכל הנפגעים.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
פניתי לקופאית בבקשה שיסדרו את זה, ושאני אתחייב רק 34.90, כקבוע בחוק שהמחיר על המדף הוא הקובע, אז מה היא ענתה לי? תשובה מאוד פשוטה.
ניסית לדבר ע ם הקופה הראשית?
כשזה קרה לי ב"יש" (פער של 20 שקל! בגלל מוצר שהמבצע עליו הסתיים, השילוט לא הוסר) הקופאית הראשית זיכתה אותי על ההפרש.

יעית

משתמש פעיל
ניסית לדבר ע ם הקופה הראשית?
כשזה קרה לי ב"יש" (פער של 20 שקל! בגלל מוצר שהמבצע עליו הסתיים, השילוט לא הוסר) הקופאית הראשית זיכתה אותי על ההפרש.
נכון, לא פניתי כי אף אחד לא היה שם,
יכול להיות שזה היה עוזר?
(למה הקופאית לא אמרה לי את זה?)

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
היה להם פעם בעיה בהצגת המחיר של בקבוקי השתיה שלא הוצג על המדף את המחיר כולל הפיקדון
הסיבה: כי הם מציגים את המחירים בשילוט אלקטרוני והפיקדון הוא בתשלום נפרד בקופה.

היה לי עוד פעמיים שעשיתי שם קניות והמחירים בקבלה לא היו כמו במדף, כמובן שזיכו אותי אבל הם לא זיכו אותי על חצי שעה המתנה , ובפעם השניה אמרתי לנציג בקופה ראשית שבמידה ואני ייתקל בכזה דבר שוב אני יפנה לרשות לסחר הוגן והגנת הצרכן.

אם אתם מצליחים למצוא שם מנהל שאפשר לדבר איתו על החנות
דברו איתו גם שישפרו:
את המוטיבציה של היושבים בקופה ראשית ובקופת הקופות העצמאיות, שיגדילו ראש וינסו להתייחס לכל לקוח בצורה טובה .
לדאוג למסופונים של המוצרים שיהיו מלאים ושהלוקחות לא יצטרכו להמתין עד שמישהו יתפנה לשחרר את המסופונים מהקופות העצמאיות .
לשים לב למוצרים שיהיו מה שמבוקש מהציבור

בגדול המחירים שלהם ממש כמו של יש והם חנות ממש טובה
רק צריך שם מישהו "היימישע" שיידע להסביר להם איך מנהלים חנות בק"ס.

A052

משתמש סופר מקצוען
שלום רב!
אני צרכן קבוע של 'נטו חיסכון' במודיעין עילית, ולאחרונה שמתי לב, למשהו מעניין, כבר כמה מוצרים שעל המדף היה רשום מחיר X ובקופה חייבו מחיר V,
היום רציתי לקנות 'כבד צלוי 200 ג' בהכשר העדה"ח', על המדף רשום 34.90 ובמסופון הוא רושם לי 36.90, 2 שקל יותר, פניתי לקופאית בבקשה שיסדרו את זה, ושאני אתחייב רק 34.90, כקבוע בחוק שהמחיר על המדף הוא הקובע, אז מה היא ענתה לי? תשובה מאוד פשוטה.
ב' ב'יש' המחיר למוצר זה הינו באמת 34.90, ויכול להיות שזה הטריק פה, הרי צריך למשוך קונים פוטנציאלים של יש, אליהם לנטו, אזרושמים מחיר X ומחייבים מחיר V, ולא רק זה, אלא שבאתרי השוואת מחירים כמו 'אל תהיה פראייר' כתוב, איך לא, שבנטו חיסכון עולה המוצר הנ"ל 34.90, מה שכן זה כנראה כבר לא קשור אליהם,
ג' אם לא ידעתם אתם יכולים לעשות מזה כסף, עד 10.000 ש"ח
1. האם בדקתם כמה זה עלה בפועל בסוף? כי היו שם דברים שהמסופון לא קלט את המבצע, אבל בתשלום זה ירד.
2. אין מצב בעולם שבאתרי השוואת המחירים יהיה כתוב מחיר אחד ובקופה יהי מחיר אחר (ללא עדכון מחיר בינתיים) אתרי השוואת המחירים לוקחים מידע ישירות מהמחשב של הרשת וזה המחיר הנכון לחלוטין, הרבה פעמים קורה הפוך שיש מבצע שלא מעודכן על המדף, אבל האתר תמיד יידע את המחיר האמיתי (יש גם מקרים נדירים של מבצע על מבצע כגון ביש חגיגה שהאתר אכן לא יודע את המחיר אחרי שני המבצעים, אלא רק אחד).

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
כבד צלוי 200 ג' בהכשר העדה"ח', על המדף רשום 34.90
אני רוצה להתעכב על הנקודה הזאת, עד לפני כמה שנים כבד 250 גרם לא עלה יותר מ25 ש"ח!!
מישהו מוכן להסביר לי למה זה כ"כ יקר?
(לשם השוואה, כבד בכשרות קהילות עולה 30 ובכשרות עטרה-בני תורה (הרב גרוס) 25)
אז למה של העדה כ"כ יקר?? בעופות הרי הם +- אותו מחיר, אז למה את מחיר הכבד מעלים?

A052

משתמש סופר מקצוען
אני רוצה להתעכב על הנקודה הזאת, עד לפני כמה שנים כבד 250 גרם לא עלה יותר מ25 ש"ח!!
מישהו מוכן להסביר לי למה זה כ"כ יקר?
(לשם השוואה, כבד בכשרות קהילות עולה 30 ובכשרות עטרה-בני תורה (הרב גרוס) 25)
אז למה של העדה כ"כ יקר?? בעופות הרי הם +- אותו מחיר, אז למה את מחיר הכבד מעלים?
כי אנחנו קונים.
אז למה לא להעלות עוד ועוד.

כמובן שהכבד גם הולך לאירועים/מסעדות/מלונות ולעדה יש הרבה יותר כאלו מהכשרויות האשכנזיות האחרות.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
2. אין מצב בעולם שבאתרי השוואת המחירים יהיה כתוב מחיר אחד ובקופה יהי מחיר אחר (ללא עדכון מחיר בינתיים)
נתקלתי בזה במחסני השוק

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
המנהל טוען שאין לו מספיק עובדים, ולכן בעיות כאלה לא מטופלות. הוא טוען שלמרות שהוא משלם הכי הרבה לשעה, יותר מכל העיר, הוא לא מצליח לגייס עובדים.

חיים הקוסם

משתמש מקצוען
המנהל טוען שאין לו מספיק עובדים, ולכן בעיות כאלה לא מטופלות. הוא טוען שלמרות שהוא משלם הכי הרבה לשעה, יותר מכל העיר, הוא לא מצליח לגייס עובדים.
גם לי הוא אמר את זה
אבל באמת תמהתי בליבי איך ביש יש כ"כ הרבה עובדים חרדים או חילונים והוא מצליח לגייס בעיקר ערבים?
ביש יש אפילו תושבי העיר

למעשה נראה שהחנות הזו צריכה מנהל "היימישע" וגם המוצרים שם צריכים עדכון למוצרים שנקנים אצלאברכי ק"ס....
(למשל , הם לא מביאים משקאות קריסטל שאינם מוגזים, ולא יודעים שקריסטלקונים בעיקר את הלא מוגז)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה