זוכרת שאמרו לי פעם להחליף גומיה.
רק שאני לא בטוחה איזו מהן...
מי עוזר לי?
רק שאני לא בטוחה איזו מהן...
מי עוזר לי?
נראה שיש בעיה בגומיה של המנגנון הצפה, מפרקים את המנגנון שמחובר לצינור המים פותחים אותו ומחליפים את הגומיה העגולה שאוטמת את כניסת המים (בתור עזרה ראשונה, אפשר גם רק להפוך אותה).נוזל סילון מים באסלה, דרך הניאגרה (כמובן)
נכון.הניאגרות שך פעם עם הידית הם הכי טובות!
יש 2 גומיות שיכולות ליצר דליפה בניאגרה.נראה שיש בעיה בגומיה של המנגנון הצפה, מפרקים את המנגנון שמחובר לצינור המים פותחים אותו ומחליפים את הגומיה העגולה שאוטמת את כניסת המים (בתור עזרה ראשונה, אפשר גם רק להפוך אותה).
או מהחיבור של הניאגרה לאסלה או מצינור הניקוז, במצב כזה תיהיה רטיבות רק כאשר מורידים את המים (אם לא משתמשים עם השירותים יום שלם למשל לא תיהיה רטיבות).באותו ענין, עזרתכם דחוף:
הרצפה שסביב האסלה רטובה שוב ושוב
האם יתכן שבגלל שהאסלה לא מקובעת מספיק חזק לרצפה יש נזילה ??
בכל החיבורים לא רטוב, כך שזה ממש תעלומה מבחינתי מה הבעיה.....
אודה לעזרה דחוף.......
צריך לשלול נזילה מצנרת המים, או מהחיבור לצינור שמוביל את המים מהניאגרה לאסלה.יש רטיבות גם כשלא מורידים את המים
זה הגיוני ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: