לאאוטנט אין לכל הדגמים. לדגם שלי אין samsung t295.יש. אופציה לחסימה מוחלטת, או מייל בלבד.
@איבאיבא אני מצליח להסיר, לא נראה לי שנטפרי טוענים שאי אפשר, כך לפחות מההתכתבות שלי מולם.
לאאוטנט אין לכל הדגמים. לדגם שלי אין samsung t295.יש. אופציה לחסימה מוחלטת, או מייל בלבד.
לא להתחיל עם זה
האפליקציות לא פועלות ולא כלום
תנסה עסקן
מנסיוני לא מומלץ בכלל...
שידוך שכרגע לא עובד טוב
זה נסבל אבל כולל המון כאב ראש
עד כמה שידוע לי רוב הבעיות הם באנדרואיד 6 ומעלה כיון שהתעודת אבטחה בהתקה רגילה לא מספיקה לאנדרואידקחו בחשבון שאפליקציות של גימייל לא עובדות כל כך טוב רק דרך הדפדפן,
אם אפשר להסיר זה לא נקרא חסוםלאאוטנט אין לכל הדגמים. לדגם שלי אין samsung t295.
@איבאיבא אני מצליח להסיר, לא נראה לי שנטפרי טוענים שאי אפשר, כך לפחות מההתכתבות שלי מולם.
אני חושב שכדאי לך ללכת על הדרן בכל אופןצהרים טובים
אני צריכה טאבלט לצורך פרנסה..
רציתי לשאול האם יש כאן מישהי שיכולה להמליץ לי על טאבלט עם גלישה של נטפרי (+ אפליקציות בסיסיות ) ו-WIFI חסום ?
בקשר להדרן - אני לא מעוניינת להתחייב ל30 חודשים כך שזה לא מתאים לי
תודה!
בהדרן על המכשיר החברה גובה (כ200 שיח יותר מסמסונג)ההתחייבות להדרן היא לא באמת.
זה בסה"כ דרך להציג את המחיר בצורה שונה ומעוותת.
בפועל התשלום הוא מראש לכל התקופה.
אמנם יש להם אפשרות להו"ק אבל זה בתוספת של כמה מאות שקלים כך שקשה לחשוב שיש מי שעושה את זה.
אם זה מעל אנדרואיד 5, אין סיבה שלא יעבודלאאוטנט אין לכל הדגמים. לדגם שלי אין samsung t295.
אתה יכול לפרט איך בדיוק?אפשר לשים על אייפד סינון של נטפרי דרך WiFi יכול להיות שגם בסים.
השאלה אם את רוצה להשקיע באייפד.
לצערי נוכחתי לדעת שאתה צודק (אנדרואיד 9)- ומצוה לפרסם שהתוכנה הנ"ל לא חוסמת את כל הטאבלטים, וצריך לבדוק עם נטפרי לפני שקונים שזה מתאים.@עכביש אני מסיר אותו מספר פעמים ביום [לפי הנצרך],
[אנדרואיד 10]
אולי שבוע הבא אני יעלה תיעוד.
הבנתי מנטפרי שלעת עתה אין להם דרך לטפל בזה, האופציה היחידה היא להציג מעל אפליקציות אחרות, ואת זה ניתן לבטל בקלות בהגדרות האפליקציה.
נכון ללפני מספר ימים, נאמר לי בנטפרי, שכרגע, הרישום לוויפרי נסגר, עד לסידור כמה בעיות. אז אין מצוה לפרסם. כי מי שכבר התקין עדיף שלא ידע שאפשר להסיר. ומי שלא, מילא לא יוכל להתקין.לצערי נוכחתי לדעת שאתה צודק (אנדרואיד 9)- ומצוה לפרסם שהתוכנה הנ"ל לא חוסמת את כל הטאבלטים, וצריך לבדוק עם נטפרי לפני שקונים שזה מתאים.
ממליץ ליצור קשר עם הניק מנתק מפורום נטפרי.צהרים טובים
אני צריכה טאבלט לצורך פרנסה..
רציתי לשאול האם יש כאן מישהי שיכולה להמליץ לי על טאבלט עם גלישה של נטפרי (+ אפליקציות בסיסיות ) ו-WIFI חסום ?
בקשר להדרן - אני לא מעוניינת להתחייב ל30 חודשים כך שזה לא מתאים לי
תודה!
מחיר?למכירה-
טאבלט 10 אינצ' של הדרן
היה בשימוש בערך שנה וחצי
במצב מצוין
מישהו מעוניין?
עדיין רלוונטי?למכירה-
טאבלט 10 אינצ' של הדרן
היה בשימוש בערך שנה וחצי
במצב מצוין
מישהו מעוניין?
מה המייל ?ממליץ ליצור קשר עם הניק מנתק מפורום נטפרי.
מה המייל ?
במחיר 300₪ על המכשיר(+ 29.9 לחודש- תצטרכו להמשיך לשלם על מערכת ההגנה)למכירה-
טאבלט 10 אינצ' של הדרן
היה בשימוש בערך שנה וחצי
במצב מצוין
מישהו מעוניין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: