אפשר לשים על אייפד סינון של נטפרי דרך WiFi יכול להיות שגם בסים.
השאלה אם את רוצה להשקיע באייפד.
לא מדויק. בהתקנת אפליקציית מובייל של רימון ובתשלום חודשי ניתן למנוע גלישה ברשתות אחרות לא מסוננות.לא נראה לי יעיל כ"כ כי תמיד אפשר להתחבר לוייפי לא מסונן ואין שום אפשרות באפפל למנוע זאת
ממש לא.קחו בחשבון שניתן להסיר את וויפרי בקלות.
טעות - אין אפשרות בכלל להסיר וויפרי מאנדרואידקחו בחשבון שניתן להסיר את וויפרי בקלות.
לאאוטנט אין חסימה לכל הטאבלטים [חסימה ברמת התוכנה].
לא להתחיל עם זהצהרים טובים
אני צריכה טאבלט לצורך פרנסה..
רציתי לשאול האם יש כאן מישהי שיכולה להמליץ לי על טאבלט עם גלישה של נטפרי (+ אפליקציות בסיסיות ) ו-WIFI חסום ?
בקשר להדרן - אני לא מעוניינת להתחייב ל30 חודשים כך שזה לא מתאים לי
תודה!
כל הנושא של נטפרי וויפרי לאנדרואיד מאד מבולבל (ונראה לי שגם לנטפרי עצמם)עוד אשכול מבולבל....
עוד לא הודיעו שזה יוצא לשוק, בינתיים זה בפיתוח ורק אצל נסיינים.כל הנושא של נטפרי וויפרי לאנדרואיד מאד מבולבל (ונראה לי שגם לנטפרי עצמם)
ואין מידע מסודר ומעודכן גם לא באתר ובפורום של נטפרי,
@עכביש אני מסיר אותו מספר פעמים ביום [לפי הנצרך],ממש לא.
אי אפשר בכלל
יש. אופציה לחסימה מוחלטת, או מייל בלבד.קחו בחשבון שניתן להסיר את וויפרי בקלות.
לאאוטנט אין חסימה לכל הטאבלטים [חסימה ברמת התוכנה].
אני רוצה לברר@עכביש אני מסיר אותו מספר פעמים ביום [לפי הנצרך],
[אנדרואיד 10]
אולי שבוע הבא אני יעלה תיעוד.
הבנתי מנטפרי שלעת עתה אין להם דרך לטפל בזה, האופציה היחידה היא להציג מעל אפליקציות אחרות, ואת זה ניתן לבטל בקלות בהגדרות האפליקציה.
כבר מעל חצי שנה זה הפך מניסיוני לפתוח לכולםעוד לא הודיעו שזה יוצא לשוק, בינתיים זה בפיתוח ורק אצל נסיינים.
הנסיינים מקבלים תמיכה מלאה מנטפרי, ובינתיים עושה רושם שאנשים מרוצים.
מניסיון אישי - וויז ודפדפן עובד לי מצויין,מנסיוני לא מומלץ בכלל...
שידוך שכרגע לא עובד טוב
זה נסבל אבל כולל המון כאב ראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: