לא צריך עוד על מעצר בעל המוגבלות.צריך עוד?
יש גם על שני המקרים האחרים?
לא צריך עוד על מעצר בעל המוגבלות.צריך עוד?
א. על מה עוד מדובר?, לא מספיק לעקוב...לא צריך עוד על מעצר בעל המוגבלות.
יש גם על שני המקרים האחרים?
לא נתתי יחס מיוחד לשום מקרה.דיברו בעיקר על המקרה הזה...
היתה התיחסות כזו גם למקרים האחרים?אבל בינתים זה עומד עם הטענה שלך על זעזוע סלקטיבי או לא?
כתבתי על מה דיברו כאן באשכוללא נתתי יחס מיוחד לשום מקרה.
בהחלטהיתה התיחסות כזו גם למקרים האחרים?
אפשר קישורים?בהחלט
יהיה לכם יותר קל להשתמש בדבר הזהיאאלה חפרתם
לאאפשר קישורים?
זו כבר לא בעיה שלי...כי בכוחות עצמי אני לא מצליחה למצוא
דיברתי עם אדם שדיבר עם כמה עיתונאים והם טענו לו שחלק מהשתיקה (היחסית) של החכי''ם החרדיים זה בגלל שישנה התכנות לבחירות בקרוב.
נשמע לי קונספרציה אבל מי יודע...
בהדלפה שמשתחררת לאט ובחלקים עולה כי התקיימה שיחה קשה ביותר בין השרים דרעי וליצמן לבין ראה"מ נתניהו.
כששני השרים החרדיים החלו לתקוף אותו על הסגר בבני ברק ובשכונות ירושלים , נתניהו שיחרר את חרצובות לשונו דבר שנמנע לכל אורך התקופה מול הנציגים החרדיים ככה"נ בעקבות השמירה על ציר גוש הימין בימים הקריטיים הללו.
"במוצאי שבת 14/3 שיצאתי לתקשורת יחד איתך ליצמן, והבאנו שורת הוראות לכל תושבי המדינה ללא שום אזור או מגזר, קיבלנו באותו לילה פושים מטורפים באתרי האינטרנט שלכם שהנכד של הרב קנייבסקי מעביר שצריך להמשיך את כל הישיבות והבתי ספר שלכם. פניתי לשניכם" המשיך נתניהו להצליף "ואמרתם לי שהנכד זקוק לתשומת לב והדרך היא שאבוא להיפגש עם הרב וזה יגרום לו לשתף פעולה. הסכמתי לשטות הזו ואף הצהרתי על זה בשידור חי לכל המדינה שאגיע לרבנים. מה נהיה ? יותר גרוע. יצאו נגדי ונגד המשרד שלך בגלוי חזיתית.
בכירי המשרד שלך, (ליצמן) הזהירו שוב ושוב מזה שבתי הכנסת, החתונות הסודיות, הישיבות, הכינוסים הצפופים במחתרת יביאו את הריכוזים החרדיים לקטסטרופה, ואתה הודית לי בשיחה אישית שאין לך שליטה על הילד הזה. אמרתי לשניכם אז שאם לא תשלטו בכוחות עצמכם על המגזר, ניאלץ לעשות זאת בדרכים של חוק , שיטור וניהול צבאי".
ואז הפתיע נתניהו והמשיך "גורמים בכירים במגזר פנו אלי ישירות דרך אנשי קשר ודיווחו שמופעל לחץ ציבורי של אנשי הנכד להמשיך את פעילות המוסדות כנגד הוראת המדינה.
גם אם אני מבין שאינכם מעיזים להפנות בגלוי אצבע מאשימה לעבר אותו עבריין, אז אני מצפה ומציע לשניכם להתעשת ולא להפנות לכיווני אצבע מאשימה בענין הזה, כי אם אני יאלץ להיכנס למיגננה כנגד ההתקפות בתקשורת החרדית, לא תהיה לי ברירה ואצטרך לחשוף את השיח שהיה לי איתכם ועם ח"כ גפני" סיים נתניהו.
ע"כ ציטוטים כמעט מילה במילה מהשיחה שהתקיימה במהלך הימים האחרונים
נו שויין...אם זה רק במקרים מסוימים אז כשאתה שותה כוס מים אתה דומה לנאצי כי גם הם שתו כוס מים דיייי לבורות[בעייני השואה]לא אכנס לוויכוח וזה גם לא המקום
אני מבין את ההשוואה ה'מסוימת' במקרים מסוימים ובשוטרים מסוימים, מבחינת אכזריות יש מקרים שבהם אין הרבה הבדל, וזה שמדובר בשוטרים יהודים בארץ ישראל זה רק הופך את ההשוואה לרעתם
מה הקשר???דיברתי עם אדם שדיבר עם כמה עיתונאים והם טענו לו שחלק מהשתיקה (היחסית) של החכי''ם החרדיים זה בגלל שישנה התכנות לבחירות בקרוב.
נשמע לי קונספרציה אבל מי יודע...
וזה גם בגלל שהציבור החרדי מתקשח באופן אוטומטי כשמנסים להכתיב לו את החיים, ובצדק.אני חושב שהתשובה לזה זה החוסר אמון שיש בין המדינה לחרדים והנה האלימות כלפינו זה חלק מהעניין ברגע שהמשטרה מתנהגת אלינו ככה מחר כל אחד יחשוב כמה פעמים לפני כל דבר שהם אומרים אם זה לטובתינו או לרעתינו וכל עוד הציבור לא רעה שזה כל כך חמור אף אחד לא נזהר יותר מידי
לא! הבניין של רולי חרדי לגמרי, רוב הבניינים החדשים בפרדס כץ מאוכלסים בחרדים, בבניינים הסמוכים יש שכנים חילונים בעיקר רוסים מבוגרים, שפשוט רצו שקט! למי שלא יודע, הייתה גם תפילה ביום שישי חול המועדמהבנייין?
אני גם גרה באזורטעות!!! יש עוד מנין בבניין הסמוך דרך המרפסות, ואל תלמד אותי מה יש שם, כי אני לא יכולה לכתוב הרבה בשביל לא להחשף! עיין בתגובתי הקודמת, ואגב פרדס כץ זו שכונה מעורבת עם דו קיום נפלא! והיא אפשר "לאלץ" אנשים לא ממחננו לשמוע תפילה, לצערנו זה לא מעניין אותם, החרדים נהנו והרגישו על הגובה, הנה אנחנו מתנהגים פה כמו בב"ב, אני הייתי עדה לשיח בין שכן חרדי לחילונית ממול אני מתביישת לכתוב את מה שהוא אמר לה, בעקבות התנגדותה (בתפילה ביום שישי, לא זאת שעלתה לכותרות) צריך להיות חכמים ולא צודקים, ולהתפלל זה חשוב מאד מאד, אבל לא על חשבון אנשים שלא מבינים מאיפה "הדוסים" האלו נפלו עליהם, בשכונה המאד שקטה בד"כ אגב לשירים ולמוזיקה הם ממש לא התנגדו הם יצאו לחלון (חלקם) ונהנו גם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: