דרוש מידע נוקיה 215 הכשר החדש

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש לי מכשיר שמתיימר להיות נוקיה 215 והוא לא מגיב לצירוף הנל. (ניסיתי משני הכיוונים..)
נותן לי אופציה להוסיף לאנשי קשר ותו לא.
מעניין.
יש לך לוח שנה עברי?

אולי ב 215 שהם כשרים אורגינליים, חסמו את התגובה לקוד הזה.

כשאתה כותב: כוכבית סולמית 06 סולמית הוא מגיב? הוא נותן סדרה אחת של מספרים או שתיים? יש לזה דאבל סים?

לא אני

משתמש סופר מקצוען
מעניין.
יש לך לוח שנה עברי?

אולי ב 215 שהם כשרים אורגינליים, חסמו את התגובה לקוד הזה.

כשאתה כותב: כוכבית סולמית 06 סולמית הוא מגיב? הוא נותן סדרה אחת של מספרים או שתיים? יש לזה דאבל סים?
מגיב.
סדרה אחת.

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
אולי יהיה למישהו המלצה בשבילי,
עד היום היה לי סי 2 והמכשיר נהרס והבעיה שלי שאני התרגלתי למכשיר הזה בלבד, אבל היום אין מכשירים נורמלים וטובים בשוק,
אז אם בכל אופן יש למישהו המלצה על מכשיר איכותי ובטריה חזקה וארוכה וגם בלוטוס וגם אני מעדיף שיהיה גם מצלמה ונגן אבל לא רדיו, אני מאד אשמח.
הסים שלי של פרטנר
תודה רבה!!!

לא ידוע

משתמש פעיל
אולי יהיה למישהו המלצה בשבילי,
עד היום היה לי סי 2 והמכשיר נהרס והבעיה שלי שאני התרגלתי למכשיר הזה בלבד, אבל היום אין מכשירים נורמלים וטובים בשוק,
אז אם בכל אופן יש למישהו המלצה על מכשיר איכותי ובטריה חזקה וארוכה וגם בלוטוס וגם אני מעדיף שיהיה גם מצלמה ונגן אבל לא רדיו, אני מאד אשמח.
הסים שלי של פרטנר
תודה רבה!!!
גם אני אותה צרה!

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
מה כן ההבדלים בין 215 ל 3310?
מה יותר שווה לקנות?
אני קניתי את ה-3310 מייד כשהוא יצא ובמכשירים ההם יש אפשרות להכניס שירים וצלצולים דרך הבלוטוס (הזכרון הפנימי ממש קטן אמנם ואין אפשרות לכרטיס זיכרון), אח"כ זה נחסם.
ב-215 אין את האפשרות הזו, לטענת המוכר.

C

משתמש מקצוען
יש לי שבועיים 215, ואני ממש לא מרוצה
הבטריה נגמרת מהר
הרמקול חלש
השמע לא משהו בכלל - לאנשים קשה לשמוע אותי
הקליטה גם חלשה
לפני זה היה לי שיאומי, והחלפתי כי הוא מכשיר מאוד רגיש לנפילות - פעמיים המסך הלך בגלל נפילה פשוטה מהיד לרצפה

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
אני לא קונה כי זה מכשירים מחודשים וכבר קניתי ונפלתי בפח אם זה, הבטיחו לי אחריות ואפילו הוספתי כסף בקניה בשביל שהאחריות תיהיה לזמן יותר ארוך אבל כשהגעתי לחנות שיש לי בעיה עם המכשיר ידעו לנפנף אותי מהר מאד,
דרך אגב, הבעיה הייתה שכל הזמן הקליטה נפלה וזה משהו שקורה בהרבה סי 2

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
מישהו יודע פרטים לגבי גלקסי יאנג מחודש, האם זה שווה? זה איכותי? מחזיק מעמד? או שלא שווה להתקרב למכשיר הזה...

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני לא קונה כי זה מכשירים מחודשים וכבר קניתי ונפלתי בפח אם זה, הבטיחו לי אחריות ואפילו הוספתי כסף בקניה בשביל שהאחריות תיהיה לזמן יותר ארוך אבל כשהגעתי לחנות שיש לי בעיה עם המכשיר ידעו לנפנף אותי מהר מאד,
דרך אגב, הבעיה הייתה שכל הזמן הקליטה נפלה וזה משהו שקורה בהרבה סי 2
דבר איתי באישי אני יעזור לך.
לא ימכור לך אחר. יעזור לך...

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נוקיה - 215
לא שווה את הכסף!!!
מינימלי, מינימלי, מינימלי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה