צימר נופש בטבריה - במצב הבטחוני הנוכחי

שני שמר

משתמש פעיל
שימו לב... הדרכים בחזקת סכנה!
לא תמיד מירטים בכבישים בין ערוניים.. זה נחשב שטח פתוח...!!

לך

משתמש רשום
אנחנו גרים בצפת
שומעים רעש של פורים קצת יותר חזק מדי פעם הזעקה יותר חזקה מהאמבולנס שנוסע לביה"ח זיו (אנחנו גרים סמוך)

אנחנו מצפים למשיח אין ממה לפחד זה הזמן וזה מה שאמור לקרות ה' הבטיח שלא יקרה לנו בארץ ישראל כלום אז בכלל מה הפחד כל הפיצוצים והמלחמה זה רק כדי לאותת לנו שנחזור בתשובה הבומים והאזעקות וכל המיתות המשונות

אבא שלי אמר לי מה מפחיד כל כך אם תשאר חי מה טוב ואם ח"ו...... אדם מ------ת מה נעים לשבת ליד רבי עקיבא בגן עדן מעלית חינם ללא גהינום ללא סבל אבא אוהב אותך מה הפחד אין יותר טוב מ-ה'

יותר מפחיד אותי שפתאום יבוא משיח ואז אני יבוא לפניו ורק יריח אותי מרחוק ויאיף אותי וירחקני מאוד מאוד מתוקף מעשיי הרעים שכל מעשה קטן מדיף סירחון עז

לטייל כשעם ישראל בצער ממש לא זה לדעתי אסור ממש חייב להצטער בצער הציבור
מי שצריך מבחינה נפשית ויש לו הוראת רב שיצא להתאוורר

אני מאחל לכל עם ישראל שיפסיקו לפחד ויתחילו לצפות למשיח
חייב להתפלל על כלל ישראל על בני התורה ועל החיילים על החטופים ועל המתים ועל הפצועים

בשורות טובות

איך שתירצה

משתמש פעיל
מישהו עלה נושא לפני זמן אם מתאים לצאת עכשיו לנופש בדלתון! תיראו את התגובות ותגידו לי אם מתאים!
אפילו שדלתון יותר קרוב מילבנון מאשר טבריה!

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
טבריה שונה לחלוטין מצפת...

לך

משתמש רשום
יש אתרים רבים סגורים בצפון צריך לברר לפני שבאים
נראה לי היה משהו שבררתי בבין הזמנים על אור הגנוז וגם משהו על דלתון
אתה יכול בכיף אם יש צורך והוראת רב ללכת לנופש לטבריה מה הפחד
אם מה שעושים זה טוב הפחד הוא הכי גרוע ממה יש לפחד הרי המצב שם די טוב

זהבילה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מצד האזעקות לדעתי אם יש בטבריה אז יש דם בצפת ויש בצפת אז יש בטבריה!
ואבל זה לא כזה רחוק אחד מהשני!
בבקשה לא לכתוב דברים ללא ידיעה.
בצפת ובסביבתה יש אין סוף אזעקות.
לעומת טבריה שיש בה מעט מאוד אזעקות. כמעט בדומה למרכז (!)

אגב, באזור חיפה והקריות יש פי כמה וכמה

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

חתואל

משתמש צעיר
אני באמת לא מצליחה להבין את האנשים האלו שרוצים לצאת לנופש בצפון במצב הזה-
אתם באמת לא מבינים שיש מלחמה?
מזה משנה מתי היה אזעקה אחרונה?
יש מ-ל-ח-מ-ה!!
אנחנו כבר כמה לילות לא ישנים בלילה כי הבית רועד מפיצוצים של צהל שתוקף בלבנון.
המראות של הפצצות מטורפים וזה פשוט מרגיז לראות אנשים שיוצאים לנופש.- סליחה.
(זה מעצבן לראות שאנשים שמחפשים לצאת לנופש, והם שואלים את זה בתמימות כאילו מה? לא מבינים שיש משפחות שמפונות כבר מעל שנה, שיש פה מלחמה ובמרכז החיים ממשיכים כרגיל. לפחות אל תראו כמה הניתוק מהמציאות הוא גדול!)
בשביל להמליץ זכות על עמ"י וברוח טובה
לא חושב שבעשרות הסבבים שהיו בדרום במשך הרבה מאוד שנים, מישהו בצפון עצר את החיים ושינה משהו.
זה מאוד מתסכל הניתוק הזה בפרט לאלו שחייהם אינם חיים ורואים את תושבי שאר הארץ מתעלמים כביכול.
אבל צריך להסתכל גם על חצי הכוס המלאה, האויבים שלנו היו משתוקקים להשבית לכמה שיותר אנשים את השיגרה, וזה שהשיגרה ממשיכה ברוב הארץ זה חלק גדול ומשמעותי בניצחון עליהם.
בפרט במלחמה הזו שעושה רושם כטיפול אמיתי (בשונה מהסבבים בדרום שכולם ידעו שזה בקושי פלסטר עד לסבב הבא...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה