הם דורשים מספר טפון המעודכן בביטוח לאומי - אין לי מושג איזה מספר מעודכן להם.כן. איפה היה הקושי בפתיחת חשבון?
היתה בבית חולים לפני יותר משבועים - ולא מעודכן.הלידה היתה בבית חולים? אחרי שבועיים כבר המדינה ודאי יודעת מהלידה אם היא היתה בבי"ח.
ולאן כדאי?צפה בקובץ המצורף 1699047 הוא מפנה לאתר חיצוני, מאוד ברור מה לעשות. רק צריך להחליט לאן מפקידים.
בביטוח לאומי?ואגב, אין כזה דבר שאין למישהו איזור אישי,(אלא אם כן אין לו מספר זהות...) ואם לא מצליחים לפתוח, צריך ללחוץ על איפוס סיסמא, ולהתחיל את כל התהליך מחדש.
איזה?לא לשכוח לסדר חסכון לכל ילד בתוכנית כשרה ללא חשש ריבית
איפה?ולשים לב שרושמים לתוכנית טובה ומרוויחה!
לא בבנק חלילה.
יש כאן אשכול שלם על הנושא, תבדקו
איפה?לפני שאתה רושם בחיסכון לכל ילד כדאי לך ללמוד את הנושא, אפשר לרשום עד חצי שנה אחרי הלידה.
אוקיי אז אצל אשתי זה כבר מעודכן.הלידה היתה בבית חולים? אחרי שבועיים כבר המדינה ודאי יודעת מהלידה אם היא היתה בבי"ח.
אם זכור לי נכון הם רושמים את הספרות האחרונות של הטלפון שרשום אצלם, אתם לא מזהים?הם דורשים מספר טפון המעודכן בביטוח לאומי - אין לי מושג איזה מספר מעודכן להם.
אצלי לקח כמעט שלושה שבועות עד שהתעדכן באתר של משרד הפנים ונתן לי לעדכן שם לילודאוקיי אז אצל אשתי זה כבר מעודכן.
אבל...
זה לא עובד...
אני לוחץ על 'לרישום השם
צפה בקובץ המצורף 1699147
ונפתח לי חלון ריק...
הם שמים אותה בקרן כללית וזה בעיה חמורה של ריביתאם לא רשמתי את הבת שלי עדיין והיא כבר עברה את החצי שנה
מה עושים?
אם יש לך/לאשתך ביטוח סיעודי, אפשר להכניס את הילדים לביטוח ללא תוספת תשלום.מזל טוב והרבה נחת!
בנוגע לקופת חולים, מניסיון שלי הם רודפים אחריך כדי שתרשום את התינוק.
לא מדויקומשהו נוסף שיהיה נפקא מינא רק עוד 3 חודשים: שעת הנקה מגיעה מהרגע שחוזרים מחל"ד עד גיל 7 חודשים - במידה והיקף המשרה היה 174 שעות לפני כן, אז לשים לב
לא קשור אם יש להורים.אם יש לך/לאשתך ביטוח סיעודי, אפשר להכניס את הילדים לביטוח ללא תוספת תשלום.
בשביל שזה יקרה צריך לרשום אותם ועל זה הקופ"ח וודאי לא תרדוף אחריך.
בודקים באתר של ביטוח לאומי או להתקשר אליהם ולבדוק באיזה קופה ובאיזה מסלול הם שמו את החיסכוןאם לא רשמתי את הבת שלי עדיין והיא כבר עברה את החצי שנה
מה עושים?
אתה מתכוון איזה קרן השקעות בביטוח לאומי?לא קשור אם יש להורים.
המדינה מממנת לילדים עד גיל 18
צריך לברר מול קופת החולים מול איזה קרן השקעות הם מבטחים
לאאתה מתכוון איזה קרן השקעות בביטוח לאומי?
למה זה משנה היכן הביטוח סיעודי?לא
ביטוח סעודי שנעשה בקופת חולים.
לדוג' במאוחדת הביטוח הסעודי שלהם הוא במנורה.
זה לא משנה.למה זה משנה היכן הביטוח סיעודי?
מה הכוונה?זה לא משנה.
רק שהביטוח החינמי לילדים הוא בהחלטת קופת החולים ודרכה ולא בהחלטת ההורה.
אגב, באמת כדאי לכל אחד לבדוק שהילדים שלו מבוטחים כי זה לא קורה אוטומטי
וכבר היו סיפורים על אנשים שיכלו לקבל הרבה כסף בבעיות רפואיות והפסידו אותו רק מחוסר ידע.
בודקים באתר של ביטוח לאומי או להתקשר אליהם ולבדוק באיזה קופה ובאיזה מסלול הם שמו את החיסכוןאם לא רשמתי את הבת שלי עדיין והיא כבר עברה את החצי שנה
מה עושים?
זה מהתאריך שאמורים לחזור לעבודהלא מדויק
זה עד ארבע חודשים מאז שחוזרים לעבודה.
בעיקרון את צודקתזה מהתאריך שאמורים לחזור לעבודה
אם חזרתי באיחור זה בעיה שלי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: