אייסמוק פלוסיש אפשרות לקנות באיי סמוק נוזלים כשר לפסח של העדה החרדית ושל חתם סופר בני ברק
להבנתי זו תשובה לכל השנה,מתוך האתר כשרות שאלו את הרב זריצקי וזה התשובה:
השימוש בסיגריה אלקטרונית נעשתה בימינו נפוצה עד מאד, בעיקר בחו"ל וגם בישראל. בסיגריה זו משתמשים עם חומר נוזלי שמגיע במגוון טעמים (בטעם פירות, מנטה, ניקוטין ועוד). בתוך הנוזל הזה ישנו חומר שגם מייצר את העשן שיוצא כתוצאה מהשאיפה. אני פניתי לאחת החברות המפורסמות בארה"ב (חברה בשם Vapor4Life) והם נתנו לי את רשימת הרכיבים מהם עשוי הנוזל באמצעותו שואפים את הסיגריה האלקטרונית, וברצוני לדעת: ראשית, האם הטעמים הללו בכלל צריכים להיות כשרים, שכן הנוזל לא נכנס לפה אלא שואפים את הטעם פנימה? שנית, האם יש בעיית כשרות ברשימת הרכיבים הללו או לא?
להלן הרכיבים:
Nicotine
Artificial Flavorings
Natural Flavorings
Propylene Glycol
Vegetable Glycerin
אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת בנידון
בברכה והוקרה, שלום
תשובה:
שלום וברכה.
כל סוגי הנוזלים אין בהם בעיית כשרות כלל.
יום טוב ומבורך
הרב יוסף זריצקי
כפי שאמר לי פעם אחד שמתעסק בזהלהבנתי זו תשובה לכל השנה,
מעניין מה לגבי פסח,דווקא קניתי את הכשר לפסח של אייסמוק,
ולהערכתי אין בו ניקוטין כמעט על אף שכתוב עליו 6 מ"ג ניק' מה שגורם לי לחוסר תחושה ובשל כך אני מעשן שוב ושוב,
בקיצער לא אידיאלי,
אולי הם הכניסו שם ניקוטין מלח או שבכלל לא שמו כלום ממש
מה הכוונה? הרי יש כשרות לא?כפי שאמר לי פעם אחד שמתעסק בזה
כל הבעיה זה ליצור ניקוטין כשל"פ
שאר הדברים אין בעיה
איסמוק לא יודעים לעשות זאת ואין להם ניקוטין כש"לפ על אף שהם מצהירים לא כך
כןמה הכוונה? הרי יש כשרות לא?
אתה רוצה לומר שאין בכלל ניקוטין בכל הבקבוקים של פסח?
מתוך האתר כשרות שאלו את הרב זריצקי וזה התשובה:
השימוש בסיגריה אלקטרונית נעשתה בימינו נפוצה עד מאד, בעיקר בחו"ל וגם בישראל. בסיגריה זו משתמשים עם חומר נוזלי שמגיע במגוון טעמים (בטעם פירות, מנטה, ניקוטין ועוד). בתוך הנוזל הזה ישנו חומר שגם מייצר את העשן שיוצא כתוצאה מהשאיפה. אני פניתי לאחת החברות המפורסמות בארה"ב (חברה בשם Vapor4Life) והם נתנו לי את רשימת הרכיבים מהם עשוי הנוזל באמצעותו שואפים את הסיגריה האלקטרונית, וברצוני לדעת: ראשית, האם הטעמים הללו בכלל צריכים להיות כשרים, שכן הנוזל לא נכנס לפה אלא שואפים את הטעם פנימה? שנית, האם יש בעיית כשרות ברשימת הרכיבים הללו או לא?
להלן הרכיבים:
Nicotine
Artificial Flavorings
Natural Flavorings
Propylene Glycol
Vegetable Glycerin
אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת בנידון
בברכה והוקרה, שלום
תשובה:
שלום וברכה.
כל סוגי הנוזלים אין בהם בעיית כשרות כלל.
יום טוב ומבורך
הרב יוסף זריצקי
איפה החנות?בסמוק זון יש אחל'ה מילואים כשרים לפסח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: