מידע שימושי נוזלים וירידה בשמיעה

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך

sk1203

משתמש מקצוען
ניתוח כפתורים הוא פשוט מאין כמוהו, אם לא היה דורש הרדמה כללית היה לא יותר מטיפול שיניים.
הדבר היחיד שמגביל זה לשים אטמים באוזניים בבריכה או בים (אפילו במקלחת לא צריך)
יש לי ילדים שעשו להם אפילו פעמיים ניתוח.
בהתחלה ניסיתי את כל מה שאפשר, חבל על כל יום!
אנחנו אחרי ניתוח אחד לפני כשנה
כרגע המצב מצדיק שוב ניתוח
ממש לא בא לי להגיע לזה, ומי הבטיח לי שהפעם כן יהיה יעיל להרבה זמן??
אין פתרון אחר?
מדובר על ילד בן 8 שאין שום בעיה לימודית ( להיפך, עולה בהרבה על בני גילו) וגם לא בעלה חברתית כתוצאה מהירידה בשמיעה
אני עברתי את הניתוח בגיל 5.5 ואני זוכרת את זה כחוויה קצת טראומתית (לא סוף העולם, אבל עדיין), אני גם ממש סבלתי מעניין האטמים, אבל -
זה שיפור משמעותי. אני אחרי הניתוח שאלתי "מה זה כל הרעש הזה"
ולא הייתה לי שום בעיה לימודית, וגם לא בעיה חברתית ובכל זאת אני חושבת שזה היה לי שווה.

בובונה

משתמש פעיל
הילד נוחר בלילה?
עם נזלת כל הזמן?
פה פתוח? לא מדבר מאוד ברור?

sk1203

משתמש מקצוען

שמחה של מצווה

משתמש חדש
ניתוח כפתורים הוא פשוט מאין כמוהו, אם לא היה דורש הרדמה כללית היה לא יותר מטיפול שיניים.
הדבר היחיד שמגביל זה לשים אטמים באוזניים בבריכה או בים (אפילו במקלחת לא צריך)
יש לי ילדים שעשו להם אפילו פעמיים ניתוח.
בהתחלה ניסיתי את כל מה שאפשר, חבל על כל יום!
אני מברר בשביל מבוגר שבקטנותו עבר ניתוח ועוד, וחזר הבעיה וכל תקופה סובל מדלקות באוזן כרגע רוצה לנסות את האייר פופר אחרי ששמע הרבה המלצות אבל רוצה שיהיה ביחד עם רופא טוב בתחום שגם מכיר את האייר פופר.
יש למישהו נסיון עם רופא כזה?

עד מתי

משתמש מקצוען
אני מברר בשביל מבוגר שבקטנותו עבר ניתוח ועוד, וחזר הבעיה וכל תקופה סובל מדלקות באוזן כרגע רוצה לנסות את האייר פופר אחרי ששמע הרבה המלצות אבל רוצה שיהיה ביחד עם רופא טוב בתחום שגם מכיר את האייר פופר.
יש למישהו נסיון עם רופא כזה?
אנחנו ניסינו את האייר פופר שהילד היה בן 7
לא ראינו שום השפעה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה