אני רק מנסה להביןפתאום כל עברייני הכביש נהפכים לאבירי המוסר ומטיפים על מעברי חציות וכו'
פתאום כל עברייני הכביש נהפכים לאבירי המוסר ומטיפים על מעברי חציות וכו'
ועוד קראת לנהג עבריין כביש??? על מה ולמה? אולי אותו אחד הוא העבריין
שאלה:רוכבים בחושך על אופניים ללא אמצעי תאורה או בגדים בהירים בכבישים - בטוחים שהם זוהרים למרחוק ואין סיכוי שאיזה נהג מפספס אותם חלילה)
בשעות החשיכה גם אם יש תאורה זה לא מספיק, ברור שאם מסתכלים רואים אבל כשנוהגים אי אפשר להסתכל לכל הכיוונים על כל דבר,שאלה:
האם בתוך העיר שיש תאורה טובה גם לא רואים את האופניים ללא פנס?
למה צריך לסובב, אם האופניים נוסע מלפניך זה במקום שאליו אתה כל הזמן מסתכל.בשעות החשיכה גם אם יש תאורה זה לא מספיק, ברור שאם מסתכלים רואים אבל כשנוהגים אי אפשר להסתכל לכל הכיוונים על כל דבר,
מה שהפנס עושה זה שהוא מבליט ולכן שמים לב אליו גם אם לא מסובבים את העינים לכיוון שלו.
גם רכב חייב להדליק אורות גם בתוך העיר בשעות החשיכה למרות שהוא הרבה יותר גדול ובולט, ולמרות שזה בכיוון שאני כל הזמן מסתכל [ואם אתה נוהג אז בטח אתה גם מרגיש כמה זה גרוע כשרכב נוסע בלי אורות].למה צריך לסובב, אם האופניים נוסע מלפניך זה במקום שאליו אתה כל הזמן מסתכל.
למה צריך לסובב, אם האופניים נוסע מלפניך זה במקום שאליו אתה כל הזמן מסתכל.
מה שהפנס עושה זה שהוא מבליט
הייתי בלונדוןבחול היתי בפקק בשוויץ ואין פוצה צופר ומצפצף
רק בארץ עצבים לפעמים בצדק כי אנשים באמת מגזימים
במצב שאני חוצה עם הרכב כביש עם שתי נתיבים, בהרבה מקרים אין לי אפשרות לראות מה יש מאחורי הרכב שקרוב אלי, הדבר היחיד שאני רואה זה אם יש אור על הכביש ככה שאם אתה בלי פנס לא יודעים שאתה שם.אבל בכבישים עירוניים גם נוסעים יותר לאט, וגם יש תאורה חזקה יחסית. וגם הנהגים ממילא מאוד עירניים בגלל כל אלו שאמורים להתפרץ לכביש, אז אופניים זה בקטנה. (אני מדבר על כבישים עירוניים שנמצאים בתוך שכונות צפופות בשעות הערב המוקדמות).
לא יודע מה אתם רוצים?
אני נוהג כבר הרבה שנים כל יום, ואין שום סיבה בעולם לנסוע בשלוליות במהירות, מי שנוסע לאט (לפי החוק דרך אגב...) לא משפריץ בשום צורה!
אז כל הטענות שלא שמים לב, וזה מסובך, וכו', נועדו רק כדי לתרץ מעשה לא הוגן, אין שום היתר בעולם להשפריץ על בן אדם ברחוב!
אתה לא שם לב לכביש? אז אל תנהג!
מי שלא שם לב לשלוליות בדרך כלל גם לא שם לב להרבה דברים אחרים.
לא ממש הבנתי מה בדיוק הכוונהבמצב שאני חוצה עם הרכב כביש עם שתי נתיבים, בהרבה מקרים אין לי אפשרות לראות מה יש מאחורי הרכב שקרוב אלי, הדבר היחיד שאני רואה זה אם יש אור על הכביש ככה שאם אתה בלי פנס לא יודעים שאתה שם.
כמעט העפתי ככה רוכב אופניים...
הרגשתי שאני קצת מסתבך...לא ממש הבנתי מה בדיוק הכוונה
זה מעניין, רוב הפנסים משאירים אותך עיוור לכמה שניות. בכל אופן לי זה קרה עם רוכב שלא היה לו בכלל פנס.אבל אתה אומר שצריך פנס מספיק חזק שמאיר את הכביש, רוב פנסי האופניים לא מאירים עד כדי כך
ביום יש ראות יותר טובה.וגם ביום בכלל אין אור, אז זה לא פתרון.
נכון תמיד!פשוט צריך לשים לב לא לשעוט לכיוון שאין לך עליו שדה ראיה פתוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: