רכבים נהיגה: ידני או אוטומט?

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עשיתי על ידני ולא מתחרט בכלל...
אמנם השתמשתי רק פעם אחת אבל היה שוה:
הלכתי לחברת השכרה ורציתי דווקא ידני כדי לתרגל, הם התעקשו איתי שלא, לא הבנתי למה הרי עשיתי הזמנה מוקדמת על ידני הכי זול אז למה סתם אוטומט?
מה התברר בסוף? היה להם רק מתוך 50 מכוניות בחניה רק 1 ידני, ורשמית היא עולה 1300 ש"ח ליום (bmw) וכיון שעשיתי הזמנה מוקדמת הם חייבים לשדרג אותי, כשגילתי את זה בכלל נהנתי, ובסוף "התפשרתי" איתם לטיוטה מנהלים + מיכל דלק מתנה...
בהנאה לכל המקנאים...
אולי אם היית עושה על אוטומט היית חוסך הרבה יותר מ1300 זוזים.. ;)
סליחה על הבורות
מה זה גיר ברכב?
והאם זה רק בידני?

moshe_rot

משתמש פעיל
אני למדתי על ידני ועשיתי טסט על אוטומט בעקבות כמה חברים שאמרו לי 'עדיף לעבור בטסט ראשון באוטומט'.
אכן כך היה (ב"ה), אבל עד היום תקוע עם זה...
הייתי רוצה להחזיק ידני במקום האוטו' הקודמת שלי... (היום יש לי רכב ללא הילוכים) וכך לשלוט הרבה יותר, בעיקר בעליות.
באירופה זה ממש הפריע לי, בגלל האוטו' שלי קיבלתי רק רכב קטן, זה אילץ אותי לשנות שם כמה תוכניות..
קיצור, יש צדדים לכאן ולכאן, אבל אי אפש לומר שידני נעלם ולא נצרך כבר היום.

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לדעתי לא נצרך וגם באירופה
למי שממש כל הזמן מטייל באירופה
אפשר להתעקש איתם על אוטומט
וגם למי שיש רישיון ידני בארץ ולא נוהג בפועל על ידני
לא הייתי ממליץ לשכור ידני באירופה

תושב מאה שערים

משתמש פעיל
אני למדתי על ידני ועשיתי טסט על אוטומט בעקבות כמה חברים שאמרו לי 'עדיף לעבור בטסט ראשון באוטומט'.
אכן כך היה (ב"ה), אבל עד היום תקוע עם זה...
הייתי רוצה להחזיק ידני במקום האוטו' הקודמת שלי... (היום יש לי רכב ללא הילוכים) וכך לשלוט הרבה יותר, בעיקר בעליות.
באירופה זה ממש הפריע לי, בגלל האוטו' שלי קיבלתי רק רכב קטן, זה אילץ אותי לשנות שם כמה תוכניות..
קיצור, יש צדדים לכאן ולכאן, אבל אי אפש לומר שידני נעלם ולא נצרך כבר היום.
אפשר לשדרג מאוטומט לידני

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לדעתי לא נצרך וגם באירופה
למי שממש כל הזמן מטייל באירופה
אפשר להתעקש איתם על אוטומט
וגם למי שיש רישיון ידני בארץ ולא נוהג בפועל על ידני
לא הייתי ממליץ לשכור ידני באירופה
לגמרי לא מדויק
נכון שיש היום המון אוטומט באירופה, עדיין אתה יכול לפעמים להיתקע
לדוג' אני טסתי לפני חודש + לדברצן בלילה, התחנה היחידה שמשכירה בלילה יש לה רכב אחד ויחיד של 8 מקומות והוא כמובן ידני..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה