תפתח סקרמה מהם עדיף?
ולמה?
מעלות?
חסרונות?
אני רוצה להבין מה עדיףתפתח סקר
איזה אינטרסים יכול להיות למגיבים פה?!לכן אני רוצה לשמוע מהמבינים שיגיבו לי בלי אינטרסים
הכל נכון חוץ מהמשפט שידני כמעט ולא מצוי היום.ידני כמעט ולא מצוי היום ככה שכבר באמת אין עניין
מבלבד זאת תוסיף לזה שהטסט הרבה יותר קשה בידני
והסיכוי שלך ליפול בו גבוהים
אני באמת לא מבין את העניין לעשות על ידני
חוץ מזה שאם אתה מתכוון לקנות אוטו מאוד בזול יד 2
אז המחירים של הידניים יותר זולים משמעותית
אוטומט: מעלות - מובן מאליו, וכמו שאמר לי פעם מישהו, למה לכבס ביד כשיש מכונת כביסה. אם יש תיבת הילוכים אוטומטית שעושה לך את העבודה, למה לעבוד כל הנסיעה לעשות את זה באופן ידני? וכמובן בטווח הקצר, הלימוד קל יותר, הטסט קל יותר. חסרונות - אם יש לך רשיון רק על אוטומט ותרצה בעתיד לנהוג על ידני לא תוכל.מה מהם עדיף?
ולמה?
מעלות?
חסרונות?
לא מיושן פחות מצוי. במסחרי מצוי הרבה יותר כך שאם התוכנית היא מסחרי או רכב גדול זה הרבה יותר מצוי.תודה על התגובות.
אז אפשר לומר שידני עדיף אבל קצת מיושן
חוץ מהלימוד שאולי קצת מורכב
אם ככה, אז מה הרעיון של הנהג באוטומט?
מה כבר נישאר לו לעשות?
גז-ברקס-גז -ברקס
ואני באמצע ללמוד על ידני
למה לא?אבל זה עדיין תקף?
זה עדיין לא הכיווןלא מיושן פחות מצוי. במסחרי מצוי הרבה יותר כך שאם התוכנית היא מסחרי או רכב גדול זה הרבה יותר מצוי.
כי היה נישמע מהתגובה שלך שהידני הולך להיכחדלמה לא?
לנהג נשאר להיות פנוי למלאכה הכי חשובה - להסתכל קדימה על הכביש, קרוב ל99% מהתאונות קרו בגלל חוסר תשומת לב בסעיף הזה.תודה על התגובות.
אז אפשר לומר שידני עדיף אבל קצת מיושן
חוץ מהלימוד שאולי קצת מורכב
אם ככה, אז מה הרעיון של הנהג באוטומט?
מה כבר נישאר לו לעשות?
גז-ברקס-גז -ברקס
ואני באמצע ללמוד על ידני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: