מדוייק, ודווקא בגלל שאין בזה כללים ברורים.בעיקר מה שמפיל אנשים בטסטים זה עקיפות לא במקומן!!!!
לכן אם אתה רואה נבחן שמאותת, תאט ותן לו להשתלב ברוגע.
מדוייק, ודווקא בגלל שאין בזה כללים ברורים.בעיקר מה שמפיל אנשים בטסטים זה עקיפות לא במקומן!!!!
בקיצור הוכחה חיה למה שכתבתי..הכל נכון נכון
אני אחרי כמה וכמה טסטים, חלקם נכשלתי מלחץ
אבל יש גם כמה שנכשלתי, מהולכת רגל שהתכופה להרים בקבוק ליד המעבר חציה והטסטרית חשבה שהיא רוצה לעבור את הכביש וקיבלתי ברקס
ורכב שהגיע מהימין שלי ועקף אותי בכניסה לכיכר עם נתיב אחד שניה אחרי שהכל סופסוף היה פנוי ויכולתי להכנס...
בקיצור, כדאי לשים לב, ואם רואים את השלט של נהג במבחן- להתנהג שוב קצת כמו תלמיד ולנהוג ברוגע ולפי החוקים
להקפיד בעיקר (בין היתר) להסתכל במראות ע"י סיבוב הראש ולא לפזול למראות..תודה על ההארה!
נשתדל לשים לב!!
טיפ קטן, הטסט לא נועד לבדוק האם הנהג מסוגל להתמודד עם כל אחד מהאפשרויות שעלולות לצוץ בכביש, אלא שהוא תופס את מימדי הרכב ושהוא בעל יכולת לנהוג בו ולשלוט בו..
לכן כדאי באמת לשמור מרחק, לשים לב איפה על הכביש הרכב נמצא.. וגם לשדר ביטחון על הכביש [באמצעות הסתכלויות רציפות במראות, מרחקים נכונים בזמן הנהיגה, והיה מישו שהמליץ אפי' לסדר את המזגן של הרכב...] אם המורה שלח/ה לטסט כנראה שיש לך את זה..
בהצלחה לכולם!!
לא הבנתי יש כזה דבר שההתנצלות עוזרת בשביל לעבור את הטסט???פשוט התנצלתי והטסטר קיבל את התנצלותי..
כולם בני אדם.... ויש פחות איכותיים ויש יותר, ע"ע "כבוד השופט"...לא הבנתי יש כזה דבר שההתנצלות עוזרת בשביל לעבור את הטסט???
מה זה כאילו מספק את הטסטר??
אתה בעצם אומר שכעיקרון אפשר לתבוע אותו על זהכולם בני אדם.... ויש פחות איכותיים ויש יותר, ע"ע "כבוד השופט"...
אפשר לתבוע בפני כבוד השופט...אתה בעצם אומר שכעיקרון אפשר לתבוע אותו על זה
אבל פשוט אין מי שיתבע מכיון שאותו אחד שהוא העביר אותו והוא שמח על כך...
כן, אני יודע, שהיתי יותר זמן מאחורי "ל" מאשר בשיעורי נהיגה עצמם...אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו,
אתה יודע מה זה להיתקע מאחורי ל
כמובן שצריך להתחשב בו, אבל ברור שלא אוהבים להמתין להיסוסים שלו
אנחנו ישראלים
זה לא ל יש שלט מבחן של רשות הרישוי אבל גם בל ראוי להתחשב קצת.אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו,
אנחנו ישראלים
ברור שזה קשה ומעצבן וכו'אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו,
אנחנו ישראלים
לתחושתי רוב האנשים לא שמים לב לניואנס, שזה מבחן ולא לימוד נהיגה.ברור שזה קשה ומעצבן וכו'
אבל הסיבה שפתחתי את האשכול הזה היא היא בגלל השלט הבא ולא ל
בהחלט! אני מכיר מישהו שעבר טסט אפילו שקיבל שני ברקסים..לא הבנתי יש כזה דבר שההתנצלות עוזרת בשביל לעבור את הטסט???
מה זה כאילו מספק את הטסטר??
לא תמיד זה מוצלח שאנשים מגזימים כי לפעמים זה רק מבלבל שאת כן עוצרת ואז הוא אומר לך שלא היית צריכה כי אף אחד לא עובר וכו' וכו'האמת שנתקלתי גם בנהגים\הולכי רגל ממש נחמדים שהתחשבו בעובדה שאני בטסט
לדוג' הולכת רגל שרצתה לחצות במעבר ובסוף התחרטה, חזרה וחצתה כדי שלא לתת לבוחן אופציה להוריד אותי כי אני מנעתי ממנה.
אבל תכלס עדיף לא להידחף לכביש בכוונה גם במעבר חצייה כשרואים שזה אפשרי לא לעבור בצורה שלא תטעה את הנוהגלא תמיד זה מוצלח שאנשים מגזימים כי לפעמים זה רק מבלבל שאת כן עוצרת ואז הוא אומר לך שלא היית צריכה כי אף אחד לא עובר וכו' וכו'
כמו ש @שוקלד בלונדי כתבה שיש עניין לטסטרים עניין לפסול את הנבחנים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: