לא, אם זה מוצדק אז יתכן שיפטרו אותם, אבל כנראה שהתלונה הזו לא הייתה מוצדקתכלומר ששווה להם שיתלוננו עליהם בשביל שיעלו אותם לדרגת בוחן בכיר??
רק רציתי לומר שמישהו באמת בודק את זה
לא, אם זה מוצדק אז יתכן שיפטרו אותם, אבל כנראה שהתלונה הזו לא הייתה מוצדקתכלומר ששווה להם שיתלוננו עליהם בשביל שיעלו אותם לדרגת בוחן בכיר??
אין הכי נמי, שיתלוננו ויבדקו את הענייןלא הבנת, הרי מדובר כאן בטסטר שלפי טענת המורה הוא לא מעביר אף אחד, אז למה שלא יתלוננו?
מה ההסבר להעלאה?מוצדקות והעלו אותו לבוחן בכיר
הבעיהאין הכי נמי, שיתלוננו ויבדקו את העניין
!!!שאף אחד לא בעניין להזיז כאן דברים במדינה הזאת
??מה ההסבר להעלאה?
צודק בכל מילהלמה דווקא נהג? הולך רגל יכול ופוסל להרבה את הטסט!!!
אם אתה לא יודע אם אתה רוצה לעבור את הכביש או לא אל תעמוד לכיוון של המעבר חציה, הטסטר ידפוק לו ברקס אפילו אם אתה מטר וחצי רחוק מהמעבר חציה
אתה רואה תלמיד בטסט פנה לכיוון הפוך!!! (כך אני נוהג לעשות)
על זה לבד נפלת?נפלתי בגלל שהטסטר טען שמישהו עמד קרוב לשפת המדרכה והראה נכונות לחצות
ואוווווצודק בכל מילה
לפני חודש היה לי טסט ראשון ונפלתי בגלל שהטסטר טען שמישהו עמד קרוב לשפת המדרכה והראה נכונות לחצות למרות שלא היה במקום מעבר חציה
אני לא יודע, אבל המורה נהיגה שלי סיפר לי שבחנו אותו (בשביל להיות מורה נהיגה) לנסוע בשעות העומס מדיזינגוף בתל אביב למודיעין כשהוא במושב ליד הנהג (איפה שהמורה יושב)מורה נהיגה לא 'יודע ללמד נהיגה' יותר מכל נהג מנוסה אחר שישב שם.
בול!ואם הנהג נצמד אליהם מאחורה הטסטר יכול לומר שמעכבים את התנועה, ולכן אפשר להתחשב קצת ולנסוע קצת יותר לאט
כל מורה נהיגה נבחן בצורה כזו על הכביש,אני לא יודע, אבל המורה נהיגה שלי סיפר לי שבחנו אותו (בשביל להיות מורה נהיגה) לנסוע בשעות העומס מדיזינגוף בתל אביב למודיעין כשהוא במושב ליד הנהג (איפה שהמורה יושב)
למה שיכתוב את השם שלו ע"ג האתר1. מי המורה?
ק"ו שלא..2. יש לך מושג מה השם של הטסטר?
אנשים מאוד רוצים להזיז דברים אבל אף אחד לא מוכן לעשות בשביל זה משהו...3. מי שבעניין להתחיל להזיז כאן דברים במדינה הזאת, מתבקש לעזור בעניין.
בבקשה!4. תודה רבה!
מבאס ממשאבל אף אחד לא מוכן לעשות בשביל זה משהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: