חודש אבל אני מבוגר...כמה הזמן יש לך רישיון?
אולי חושן קארחודש אבל אני מבוגר...
טו קאר רמות ג'לנהג חדש לא צעיר
במחיר שפוי
עדיפות ברמות
יש חברת גו טוהאם מישהו מכיר השכרת רכב בירושלים לכמה שעות
לנהג חדש לא צעיר
במחיר שפוי
אשמח לקבל מידע
עדיפות ברמות
תודה רבה
יש לו רק חודש נראה לי שאי אפשרחברת פריסבי פריסה בכל הארץ (כולל ביטול השתתפות) מ 6 חודשי רישיון.
freesbe: פריסבי השכרת רכבים ושירות
בואו לבחור רכב להשכרה מבין מגוון רחב של דגמים באחד מעשרות הסניפים שלנו ברחבי הארץrental.freesbe.com
סתם טוב לדעת, לא מצוי בשוק ביטול השתתפות לנהג חדש/צעיר.יש לו רק חודש נראה לי שאי אפשר
ככה זה נראה @איציק דדיה מקצב @צבי2סתם טוב לדעת, לא מצוי בשוק ביטול השתתפות לנהג חדש/צעיר.
ממה אתה מתכוון להזהיר???????להזהר שבעתיים בדרכים
.אולי חושן קאר
גם אני שמעתי על זה...לפעמים על שריטה קלה הם מחייבים אלפי שקלים
מוכר מקרוב
נא הזהרו
אין שום בעיה להשכיר מהם אך צריך להזהר שבעתיים גם לראות איך מקבלים את הרכב כלומר אם היו לפני כן שריטות וכו'
וגם אחרי ההחזרה לראות שלא פגעו בכם
קיצור .... זהירות רבה
נ.ב. כשרשמו חושן קאר רשמתי להזהר
שכרתי מחושן קאר בית שמש כמה פעמים לפני כמה שנים, לא זוכר כמה זמן היה לי רשיון קודם, ודוקא עשו עלי רושם טוב, יש סוכנות אחרת, פרי, שגם מאפשרת לשכור אחרי שנה, ושם אני לא דורך....לאחר שנתתי להם כמה צאנסים....
אז אולי עדיף בשחורשום חברה
פשוט להזהר כאילו אתה נוהג על מרצדס 2024
לחברת פריסבי יש ביטול השתתפות לנהג חדש וצעירסתם טוב לדעת, לא מצוי בשוק ביטול השתתפות לנהג חדש/צעיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: