אבל מאמינה שמאחורי התכנון יושבת מעצבת שישבה עם הלקוחה ושמעה את הצרכים שלהאחר כך להתאים אותו לצרכי הלקוח.
נכוןהפוטנציאל גדול.
זה ברור.הפוך
מטבח צריך להתאים לצרכי הלקוח ואז לארגן אותו שיעבוד נכון.
יותר נכון, עובדים ביחד. בודקים מה הצרכים ומתכננים את כל הפונקציות בצורה שתעבוד נכון, תקני ונח.
יש לכם חלון מאחורי המקרר?יש לי מטבח בערך אותו גודל
זהו,שכחתי להבהיר שהתוכנית רעיונית ולא לביצוע..יש לכם חלון מאחורי המקרר?
זה ממש לא מטבח מתוכנן.יש לי מטבח בערך אותו גודל, לי נראה שאני הולך לעשות משהו כמו בתמונה (גזרתי מהתוכנית שלך)
אבל עדיין לא התייעצתי עם מעצבת. כמובן שאצלי לא יהיה את השולחן , והמיקום של הדברים לא הכי מסודר (חשבתי על שיש מול כל הכניסה ותנורים ומקרר מצד שמאל,אחרי הבר), אבל הרעיון:
צפה בקובץ המצורף 1146206
זה אחרי שניסינו הרבה, הגענו לזה.ממליצה להכין כמה אופציות ומהן להתקדם
אי אפשר להסתפק בסקיצה אחת
חבל להינעל
למשל מול כל הכניסה? בהחלט,@ארי62 מספיק לך השטח שיש?
ניסינו את זה, היה כמה דברים שלא עבדו:רק לתת עוד כיוון
מיותר במטבח קטןאגב, אני מאד מתפלאת שחושבים שבר ושולחן זה מיותר
מעולהאיך זה עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: