תודה!יכולה להמליץ לך על עמנואל מטבחים.
עושה עבודה מצוינת. השירות שלו מעולה הפרזול רק חברות טובות והוא עוזר גם בשלב בתכנון.
יכולה להכנס לאתר שלו ולהתרשם.
0546975971
בהצלחה
אין לי איך לכתוב באישי, תוכלי לשלוח לי למיילאם את מבינה את היתרונות של יהודי ומוכנה לשלם מחיר (לא יקר ביחס ליהודי, אבל בלי להשוות לערבי). יש לי מישהו מצוין מכל הבחינות (דייקן, ישר, עומד בזמנים, יודע לתת שירות). לפרטים - באישי (ותבקשי ממנו תמונות יש לו בשפע).
אין לי איך לכתוב באישי, תוכלי לשלוח לי למיילעשיתי אצל מישהו לפני כשנה הייתי מרוצה מאד (קבלתי המלצה מהמעצבת)
מעדיפה לא לפרסם כאן את הפרטים
תודה!ממליצה על נגר ערבי מעולה!
דודה שלי עשתה אצלו מטבח מדהים ב22 אלף ונגרים אחרים רצו 50 אלף על אותו תוכנית!
, הוא עובד הרבה בבני ברק ואפשר ללכת לראות אצל אנשים שעשה צפה בקובץ המצורף 1826075צפה בקובץ המצורף 1826076צפה בקובץ המצורף 1826077צפה בקובץ המצורף 1826078צפה בקובץ המצורף 1826079צפה בקובץ המצורף 1826080צפה בקובץ המצורף 1826074
צריך לשלם לו רק כשהמטבח מוכן! שמעתי שהוא לא מבקש בכלל מקדמהתודה!
1. לא כתבת מספר
2. מה שחשוב לי שהנגר יבוא אלי הביתה לשלב התכנון. כי יש לי נישה שצריך לראות בעיניים..
3. התמונות זה עבודות שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: